åpnes i nytt vindu
OPPDATERING 11. juni 2020

Apple deler mer om den største Worldwide Developers Conference noensinne

WWDC20 inneholder den store presentasjonen, oppdateringer om plattformer, over 100 utviklingskurs, nye utviklerforum, personlige utviklerøkter med over 1000 Apple-ingeniører, og mer

Grafikkplakat for WWDC20.
WWDC20 åpner med en presentasjon den 22. juni 2020 kl. 19.00 CEST.
WWDC20 er nå i sitt 31. år, og det blir det største WWDC-arrangementet noensinne. Vi skal samle det globale Apple-utviklermiljøet med mer enn 23 millioner deltakere på en enestående, virtuell måte fra 22.–26. juni. I dag deler Apple mer informasjon om WWDC20, inkludert tidspunkter for presentasjonen og oppdateringer om plattformene, og informasjon om hvordan utviklere kan lære mer om fremtiden til iOS, iPadOS, macOS, tvOS og watchOS samt kommunisere med Apple-ingeniører. 
Den store presentasjonen
22. juni kl. 19.00 CEST
Finn ut mer om nye innovasjoner og oppdateringer som kommer til alle Apple-plattformene senere i år. Presentasjonen strømmes direkte fra Apple Park via apple.com, Apple Developer-appen, Apple Developer-nettsiden, Apple TV-appen og YouTube, og den vil også være tilgjengelig for avspilling etter strømmingen. Deltakere i Kina kan også se presentasjonen på Tencent, iQIYI, Bilibili og Youku.
Oppdateringer om plattformene 
22. juni kl. 23.00 CEST
Hør fra ansvarlige for Apples ingeniørteam om det nyeste på iOS, iPadOS, macOS, tvOS og watchOS. Oppdateringene om plattformene blir tilgjengelige på Apple Developer-appen og Apple Developer-nettsiden. De kan også spilles av på Tencent, iQIYI, Bilibili og YouKu for deltakere i Kina.
Over 100 utviklerkurs
23.–26. juni
Fra og med 23. juni kan utviklere lære hvordan de kan lage neste generasjon apper med over 100 tekniske og designfokuserte kurs fra Apple-ingeniører. Videoer legges ut hver dag kl. 19.00 CEST og er tilgjengelige i Apple Developer-appen på iPhone, iPad og Apple TV, samt på Apple Developer-nettsiden.
Nye Apple-utviklerforum
Kommer 18. juni
Nye Apple-utviklerforum setter utviklermiljøet i kontakt med mer enn 1000 Apple-ingeniører som kan svare på spørsmål og bidra i tekniske diskusjoner. Fra og med den første dagen på WWDC kan hvem som helst lese, søke i og følge med på forumdiskusjoner, og medlemmer i Apple Developer Program kan legge ut egne spørsmål og lære direkte fra Apple-eksperter.
Personlige utviklerøkter (etter avtale)
23.–26. juni
Utviklere kan be om å få en personlig økt med Apple-ingeniører som var med på å utvikle det nyeste på Apple-plattformene, og få personlig teknisk veiledning og detaljert informasjon om hvordan man implementerer nye funksjoner. De personlige utviklerøktene er tilgjengelige for medlemmer i Apple Developer Program så lenge det er ledig plass.
Den 16. juni skal Apple hedre unge utviklere over hele verden og kunngjøre finalistene i Swift Student Challenge, en konkurranse for elever i alle aldre hvor de kan skape sine egne Swift-lekeplasser.
Utviklere oppfordres til å laste ned Apple Developer-appen hvor det kommer ytterligere informasjon om WWDC20 frem mot 22. juni. Informasjonen gjøres også tilgjengelig på Apple Developer-nettsiden og på e-post.
Del artikkel

Pressekontakter

Apple Media Helpline

media.no@apple.com

22 82 34 80