åpnes i nytt vindu
PRESSEMELDING 14. mars 2023

Apple lanserer en videosamtale­tjeneste der kunder kan få kjøpshjelp av en spesialist

Kunder i USA kan nå starte en videosamtale med en Apple-spesialist og få hjelp til å velge en modell i iPhone-serien, inkludert iPhone 14 og iPhone 14 Plus, som lanseres i en helt ny gul finish i dag
Startsiden for den nye tjenesten vises på skjermene til iPhone 14-serien.
Den nye tjenesten på apple.com gjør det mulig for kunder i USA å ha en enveis videosamtale med en Apple-selger og få trygg og sikker kjøpshjelp.
CUPERTINO, CALIFORNIA  Apple lanserte i dag en en ny kjøpstjeneste på apple.com for kunder i USA. Det er nå mulig å starte en trygg og sikker enveis videosamtale med en spesialist og få hjelp til å kjøpe iPhone. Med denne nye tjenesten kan kundene se nærmere på de nyeste modellene, utforske nye funksjoner og få informasjon om Apple Trade In-tilbud, operatørtilbud og ulike finansieringsalternativer samt få praktisk info om hvordan de kan bytte til iOS.
«Vi fornyer oss kontinuerlig for å gi kundene våre en skreddersydd opplevelse og møte dem på nye plattformer for å vise det store utvalget av fenomenale Apple-produkter», sier Karen Rasmussen, ansvarlig for netthandel i Apple. «Med den nye videosamtale­tjenesten kan team­medlemmene våre yte fremragende service til kunder som trenger hjelp til å velge iPhone-modell.»

En bedre kjøps­opplevelse for kundene

Med videosamtale­tjenesten får kundene omtrent like god hjelp som i en fysisk Apple Store-butikk. Kundene trenger bare å gå til apple.com/shop/buy-iphone, og med noen få klikk får de raskt fremragende service og hjelp av en Apple-spesialist til å velge iPhone-modell. Når de har fått kontakt med en spesialist, kan kundene sammenligne funksjoner, finisher og størrelser, og få hjelp til å finne et best mulig tilbud gjennom Apple Trade In-programmet eller en operatør.

Få hjelp av en spesialist til å velge en modell fra den nye iPhone 14-serien i en videosamtale

iPhone 14 og iPhone 14 Plus – som nå er tilgjengelige i en splitter ny, gul finish – har en vakker og solid design, et dobbelt kamerasystem som tar imponerende bilder, kraftig A15 Bionic-chip og heldagsbatteri. Faktisk har iPhone 14 Plus den lengste batteritiden i en iPhone noensinne. Begge modellene har banebrytende sikkerhetsfunksjoner som Registrering av ulykke og Nødanrop (SOS) via satellitt,1 så brukerne kan være trygge på å få livreddende hjelp når de er utenfor Wi-Fi- og mobildekning. iPhone 14 og iPhone 14 Plus fås i finishene midnatt, stjerneskinn, (PRODUCT)RED, blå, lilla og den nye finishen gul til en startpris på henholdsvis kr 10 990 og kr 12 490. Kunder i USA kan få opptil USD 600 i kredit som de kan bruke på en ny iPhone 14 ved innbytte av en iPhone 11 eller nyere2apple.com/store, i den nye videosamtale­tjenesten med kjøpshjelp fra en spesialist, i Apple Store-appen og i Apple Store-butikker.

Snakk med en spesialist

Den nye videostamtale­tjenesten med kjøpshjelp fra spesialister er tilgjengelig for kunder i USA fra klokken 7 til 19 hver dag på apple.com/shop/buy-iphone. Apple-spesialisten filmer seg selv og deler skjermen sin i samtalen, men vedkommende kan ikke se kunden. Hvis tjenesten er utilgjengelig, enten på grunn av stor pågang eller etter stengetid, er det mulig å snakke med en spesialist på telefon eller chat når som helst på døgnet.

Det beste stedet å kjøpe Apple-produkter

Apple gjør det enkelt for kunder å utforske de nyeste produktene og tilbehørs­produktene, få hjelp av spesialister og lære seg nye ferdigheter gjennom programmer som Today at Apple. Enten det skjer ansikt til ansikt, på nettet, i en videosamtale eller i Apple Store-appen, kan Apple-spesialistene våre hjelpe kundene med å velge den enheten og det finansieringstilbudet som passer best for dem.
Del artikkel

Media

  • Teksten i denne artikkelen

  • Bilder i denne artikkelen

  1. Nødanrop (SOS) via satellitt og Hvor er? via satellitt er for øyeblikket tilgjengelige i Canada, Frankrike, Irland, Storbritannia, Tyskland og USA, og tjenestene vil bli tilgjengelige i Belgia, Italia, Luxembourg, Nederland, Portugal og Østerrike senere denne måneden. Tjenesten er gratis i to år fra den datoen den nye iPhone 14-modellen blir aktivert.
  2. Innbytteverdien kan variere avhengig av tilstand, årsmodell og konfig­ura­sjon for den kvalifiserte enheten du leverer inn. Ikke alle enheter er kvalifisert for innbytte. Kunder må være minst 18 år for å kunne bytte inn enheter mot kredit eller et Apple Gift Card. Innbytteverdien kan brukes ved kjøp av en ny kvalifisert enhet eller legges til et Apple Gift Card. Den faktiske verdien er basert på mottak av en kvalifisert enhet som stemmer med beskrivelsen som ble gitt da estimatet ble gjort. Merverdiavgift regnes ut fra fullprisen til den nye enheten. Innbytte i butikk gjelder kun ved fremvisning av gyldig legitimasjon med bilde (lokal lovgivning kan kreve at disse opplysningene lagres). Tilbudet er kanskje ikke tilgjengelig i alle butikker, og kan variere mellom fysiske butikker og innbytte på nett. Noen butikker kan ha ytterligere krav. Apple og innbyttepartnerne forbeholder seg retten til å nekte innbytte eller begrense antall innbytte­­transaksjoner, uansett grunn. Flere detaljer er tilgjengelige fra Apples innbytteparter for innbytte og resirku­lering av kvalifiserte enheter. Restriksjoner og begrensninger kan gjelde.

Pressekontakter

Apple Media Helpline

media.no@apple.com

22 82 34 80