Apple Distinguished Educators

In 1994 heeft Apple het ADE-programma (Apple Distinguished Educators) opgezet. Hiermee wilden we leerkrachten in het basis-, voortgezet en hoger onderwijs ondersteunen die Apple technologie inzetten om het onderwijs te transformeren. Dat zijn de leerkrachten die proberen de wereld te veranderen. Het zijn pioniers van over de hele wereld, die andere leerkrachten laten zien hoe ze met iPad en Mac onderwijs kunnen afstemmen op de individuele behoeften van iedere leerling.

De beste leerkrachten zijn ware vernieuwers.

Betrouwbare adviseurs

ADE’s zijn gespecialiseerd in de integratie van technologie in leeromgevingen, en werken nauw samen met Apple om innovatie binnen het onderwijs te stimuleren.

Enthousiaste vertegenwoordigers

ADE’s delen hun ervaring met het inzetten van technologie om leerlingen op een nieuwe manier te inspireren.

Authentieke auteurs

ADE’s publiceren lessen, podcasts en boeken, en delen zo hun ervaringen en best practices met anderen.

Wereldwijde ambassadeurs

ADE’s werken samen aan het ontwikkelen en promoten van krachtige concepten die het onderwijs wereldwijd kunnen verbeteren.

Maak kennis met onze Apple Distinguished Educators

Ons wereldwijde netwerk van pioniers zorgt ervoor dat profes­sionele ontwikkeling binnen het onderwijs continu in beweging blijft, door docenten over de hele wereld de mogelijkheid te bieden met elkaar in contact te komen.

2.947ADE’s wereldwijd
45Landen/
regio’s
1.144Noord- en Zuid-Amerika
969Europa, Midden-Oosten, India, Afrika
834Aziatisch-Pacifische regio

Leer van ADE’s

Boeken

ADE’s maken en delen regelmatig digitale boeken die zijn gemaakt met Pages.

Ontdek boeken van ADE’s

Inspiratie

ADE’s delen inspirerende ideeën voor projecten en voorbeeldlessen die iedere docent kan gebruiken. Ontdek activiteiten, materialen en verhalen uit de praktijk.

Twitter

Ga in gesprek met ADE’s, Apple Teachers en onderwijzers wereldwijd tijdens Twitter-chats op dinsdag om ideeën te bespreken en je mondiale profes­sionele onderwijsnetwerk uit te breiden. Volg ADE’s van over de hele wereld en bekijk hun creatieve projecten, video’s en ideeën voor lessen.

Ook ADE worden?

Wil jij de lat ook hoger leggen en de mogelijk­heden die Apple voor het onderwijs biedt optimaal benutten? Bekijk welke inschrijfmogelijkheden er zijn en welke landen meedoen.

Meer informatie

Apple Teacher

Apple Teacher is een gratis professioneel onderwijs­programma dat ontwikkeld is om leerkrachten te ondersteunen bij het gebruik van Apple producten voor lesgeven en leren.

Lees meer over Apple Teacher