iPhone 15 en iPhone 15 Plus

Krijg korting op een iPhone als je een in aanmerking komende smartphone inruilt.Krijg korting op een iPhone als je een in aanmerking komende smartphone inruilt.* Shop iPhone iPhone 15

iPhone 15

iPhone 15

iPhone 15 van dichtbij.

Het complete verhaal.

Dynamic Island

Dynamic Island.
Voor alles wat naar boven borrelt.

Dynamic Island bubbelt meldingen en live activiteiten tevoorschijn, zodat je die niet mist als je ergens anders mee bezig bent. Je kunt je muziek bedienen, kijken wie er belt, de status van je vlucht checken en nog veel meer.

Design

Door en door kleur. Stevig aan alle kanten.

Het innovatieve nieuwe design valt op door het glas aan de achterkant dat door en door gekleurd is. Voor het glas is een speciaal proces voor tweevoudige ionenuitwisseling gebruikt en de behuizing is gemaakt van hoogwaardig aluminium. iPhone 15 is dus ongelofelijk stevig.

Ongekend stevig.
Het Ceramic Shield aan de voorkant is steviger dan welk smartphone-glas ook.Extreem goed beschermd.
iPhone is spat-, water en stof­bestendig.3 Een hele opluchting.

Ronduit robuust.
De behuizing van hoogwaardig aluminium is supersterk en toch licht van gewicht.

Camera

De nieuwe
48‑MP
hoofdcamera.

Voor

adem­benemende
foto’s
waar je
blij van wordt.

De hoofdcamera maakt nu foto’s met superhoge resolutie. Daarmee maak je nog makkelijker foto’s vol schitterende details, van snapshots tot prachtige landschapsfoto’s.

Tot 4x de resolutie voor ongekend veel detail
2x telelens is net een derde camera

Portretten

Hocus pocus, verleg de focus.

Extra details en rijkere kleuren maken het verschil in je portretten.
Door te tikken kun je op een ander onderwerp scherpstellen, zelfs nadat je de foto hebt genomen. Een truc die altijd indruk maakt.

Close-up van een jonge man in de buitenlucht

Wil je snel het moment vastleggen voordat het voorbij is? Je hoeft nu niet meer handmatig naar Portretmodus te switchen. Als je een foto maakt van een persoon, hond of kat, legt iPhone 15 automatisch dieptegegevens vast. Daardoor kun je ervoor kiezen om je foto direct als portret te bekijken, met een mooi scherpte­diepte-effect, of later in de Foto’s‑app.

2x telelens voor het perfecte portret

Batterij

Batterij voor een hele dag. Kun je blijven doorgaan.

iPhone 15 met daarop Apple TV+
Tot 26 uur video afspelen op iPhone 15 Plus4
Tot 20 uur video afspelen op iPhone 154

Tot drie uur langer video afspelen dan met iPhone 12

A16 Bionic chip

A16 Bionic-chip. Krachtpatser met Pro-ervaring.

A16 Bionic levert power voor allerlei geavanceerde features, zoals computationele fotografie voor 24‑MP foto’s en verbeterde portretten, stemisolatie voor telefoon­gesprekken en soepele prestaties voor grafisch intensieve games. Allemaal ongelofelijk efficiënt, zodat de batterij lang meegaat. Geen wonder dat het eerst een Pro-chip was.

De A16 Bionic-GPU is tot 40% sneller dan de GPU van iPhone 12

Connectivity

USB-Compatibel.

Met de nieuwe USB-C-connector kun je je Mac of iPad opladen met dezelfde kabel als je iPhone 15. Je kunt zelfs met je iPhone 15 je Apple Watch of AirPods opladen.5 Zeg maar dag tegen die wirwar aan kabels.

Bovenaanzicht van MacBook Pro, iPhone 15 met een USB-C-connector en iPad

Veiligheid

In nood­gevallen komt iPhone je te hulp.

iPhone is voorzien van

‘SOS-noodmelding via satelliet’10
en Ongelukdetectie11

, twee levens­reddende veiligheids­features.

Waarden

Ontworpen om het verschil te maken.

Wat jij belangrijk vindt, vindt Apple ook belangrijk. Zoals privacyfeatures waardoor je meer controle over je gegevens hebt. Gerecycleerde materialen, zodat de impact op het milieu tot een minimum wordt beperkt. En ingebouwde features waardoor iPhone voor iedereen toegankelijk is.

De behuizing van iPhone 15 bestaat voor 75% uit gerecycleerd aluminium

iOS 17.

Nieuwe stijlen, nieuwe vrienden, nieuwe stickers.

iPhone 15 met daarop drie nieuwe features in iOS 17

Contactposter. Bepaal zelf wat je contact­personen zien als je ze belt. Kies een favoriete foto of Memoji, zet er een leuk letter­type bij en je hebt je persoonlijke visite­kaartje.

NameDrop. Wil je contact­gegevens uitwisselen? Houd dan je iPhone naast die van iemand anders. Jullie kunnen allebei bepalen wat je precies wilt delen, en die informatie wordt direct uitgewisseld.

Live Stickers. Door in een foto je vinger op een object te leggen, selecteer je het en kun je er een sticker van maken. Voeg een effect toe, zoals Dik of Glanzend. Van Live Photos kun je zelfs geanimeerde stickers maken.

Ecosysteem

In goed gezelschap.

  • Als je op je iPhone een telefoontje of berichtje krijgt, kun je daar op je Mac op reageren. Afbeeldingen, video’s of tekst op je iPhone plak je zo in een andere app op je Mac. En dankzij iCloud heb je zowel op je iPhone als je Mac toegang tot al je favoriete bestanden.

    Dezelfde berichten geopend op een MacBook Pro en een iPhone 15
  • iPhone even kwijt? Met de nieuwste Apple Watch-modellen zie je hoe ver en in welke richting je ongeveer moet zoeken.16 Om een groepsfoto te maken op je iPhone, ga je gewoon bij de groep staan en gebruik je je Apple Watch als zoeker. En neem je een telefoontje aan op je Apple Watch, dan hoef je alleen maar op je iPhone te tikken om daar het gesprek voort te zetten.

  • Je hoeft maar één keer te tikken om je AirPods op je iPhone in te stellen. En ‘Adaptieve audio’ past het niveau van ruisonderdrukking automatisch aan, zodat je in elke omgeving en bij elke interactie altijd het beste geluid hebt.

Manieren om te shoppen en te besparen bij Apple.

Vind je ideale iPhone.