iWork

Documenten, spreadsheets en presentaties.
De denkkracht van iedereen komt samen.

Pages, Numbers en Keynote zijn ideaal om prachtig werk te leveren. Via iWork voor iCloud kun je samen met je team aan één document, spreadsheet of presentatie werken. In realtime. Op een Mac, iPad of iPhone, en zelfs op een pc. Met Touch ID ontgrendel je razendsnel documenten die met een wachtwoord zijn beveiligd.

Pages

Om een lang verhaal
kort te maken: geweldig.

Met Pages maak je moeiteloos de mooiste documenten. Kies een van de fraaie templates en voeg er een afbeelding, video, vorm of diagram aan toe. Binnen de kortste keren ziet het er geweldig uit.

Download Pages for Mac

Numbers

Spreadsheets die altijd mooie cijfers opleveren.

Spreadsheets hoeven echt niet saai te zijn. Daarom begin je in Numbers met een leeg werkblad, en niet met een eindeloos raster. Voeg diagrammen, tabellen en afbeeldingen toe om je gegevens voor zich te laten spreken.

Download Numbers for Mac

Keynote

Presentaties die de
handen op elkaar krijgen.

In Keynote is het maken en geven van pakkende presentaties wel heel makkelijk. Bedenk wat je wilt vertellen en de rest gaat bijna vanzelf. In no time maak je prachtige dia’s met fraaie overgangen waarin je ideeën perfect tot hun recht komen.

Download Keynote for Mac

iWork voor iCloud.
Werk op het web.

Met Pages, Numbers en Keynote voor iCloud kunnen jij en je team bij al jullie documenten, gewoon in de browser op de Mac of pc. Meld je aan bij iCloud.com, open de web-app en je kunt aan de slag. En of je collega’s nu aan de andere kant van de gang of aan de andere kant van de wereld zitten, met de productiviteit zit het wel goed.

Naar iWork voor iCloud

iWork voor iCloud is geschikt voor Safari 7 of hoger, Google Chrome 35 of hoger en Internet Explorer 11 of hoger.