iWork

Documenten, spreadsheets en presentaties. De denkkracht van iedereen komt samen.

Pages, Numbers en Keynote maken het eenvoudig om geweldig werk te leveren. Met de sjablonen en ontwerptools ga je heel makkelijk aan de slag. En met Apple Pencil kun je zelfs tekeningen en notities toevoegen op je iPad. Bovendien kun je in real time met je team samenwerken. Op een Mac, iPad of iPhone, en zelfs op een pc.

Pages

Om een lang verhaal kort te maken:
geweldig.

Met Pages maak je moeiteloos de mooiste documenten. Kies gewoon een sjabloon en voeg dan een afbeelding, video, vorm of grafiek toe met de veelzijdige tools. Binnen de kortste keren ziet het er prachtig uit.

Download Pages voor Mac

Numbers

Spreadsheets die altijd mooie cijfers opleveren.

Een spreadsheet hoeft er niet uit te zien als een kasboek. Daarom begin je in Numbers niet met een eindeloze reeks rijen, maar met een leeg canvas. Je voegt heel makkelijk interessante diagrammen, tabellen, afbeeldingen en slimme categorieën toe om je gegevens helemaal tot leven te brengen.

Download Numbers voor Mac

Keynote

Presentaties die de handen op elkaar krijgen.

Keynote maakt het je heel makkelijk om indrukwekkende presentaties te maken en te geven. Met krachtige grafische tools om je tekst prachtig te designen. En slides met schitterende filmische overgangen om je ideeën nog meer kracht bij te zetten.

Download Keynote voor Mac