PERSBERICHT juli 10, 2012

De nieuwe iPad vanaf vrijdag 20 juli te koop in China

CUPERTINO, 10 juli 2012 – Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat de nieuwe iPad, de derde generatie van dit toonaangevende mobiele apparaat, vanaf vrijdag 20 juli verkrijgbaar zal zijn in China. De nieuwe iPad heeft een schitterend nieuw Retina-display, een nieuwe A5X-chip met quad-core grafische processor van Apple en een 5-megapixel iSight-camera met geavanceerde optische technologie voor het maken van prachtige foto's en 1080p HD-video-opnamen. Toch heeft de batterij nog altijd een gebruiksduur van 10 uur* en is het apparaat ongelooflijk dun en licht.
Het nieuwe iPad Wi-Fi-model is verkrijgbaar in een zwarte en witte uitvoering. De adviesprijs is USD 499 voor het 16-GB model, USD 599 voor het 32-GB model en USD 699 voor het 64-GB model. De adviesprijs voor het iPad Wi-Fi + Cellular-model is USD 629 voor het 16-GB model, USD 729 voor het 32-GB model en USD 829 voor het 64-GB model. De nieuwe iPad zal in China verkrijgbaar zijn bij de Apple Online Store (www.apple.com/benl), een aantal erkende Apple resellers, en kan bovendien bij de Apple Retail Store worden gereserveerd. Reserveringen kunnen vanaf donderdag 19 juli dagelijks tussen 9.00 uur en 12.00 uur worden gedaan. De iPad kan vervolgens de dag erna worden opgehaald. Bovendien is iPad 2 verkrijgbaar voor een nog lagere prijs vanaf slechts USD 399.
* De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen, het gebruik en andere factoren. De feitelijke resultaten kunnen hiervan afwijken.
Apple is de producent van de Mac, de beste personal computer ter wereld, en van OS X, iLife, iWork en professionele software. Op het gebied van de digitale muziek voert Apple de revolutie aan, met zijn iPods en de iTunes Store op het internet. En de revolutionaire iPhone en App Store hebben de wereld van de mobiele telefoon op z'n kop gezet. Met de iPad heeft Apple de toekomst van mobiele media en computers een gezicht gegeven.
Contactpersoon voor de pers:
Martijn Kroonstuiver
Apple
mkroonstuiver@apple.com
+31205352821


    © 2012 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, Mac, Mac OS, Macintosh, iPhone, iPod en iPad zijn handelsmerken van Apple. Andere bedrijfs- of productnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.