FOTO’S oktober 17, 2019

‘Dickinson’ in première, vanaf 1 november te zien op Apple TV+

Met Hailee Steinfeld, Jane Krakowski, Toby Huss, Adrian Blake Enscoe, Anna Baryshnikov en Ella Hunt

Ella Hunt, Jane Krakowski, Anna Baryshnikov, Adrian Blake Enscoe, Hailee Steinfeld en Toby Huss bij de internationale première van ‘Dickinson’.
De cast van ‘Dickinson’, een nieuwe serie die vanaf 1 november te zien is op Apple TV+. Van links naar rechts: Ella Hunt, Jane Krakowski, Anna Baryshnikov, Adrian Blake Enscoe, Hailee Steinfeld en Toby Huss.
Apple heeft vandaag in St. Ann’s Warehouse in Brooklyn, New York de rode loper uitgerold voor ‘Dickinson’. Deze comedyserie, die vanaf 1 november exclusief te zien is op Apple TV+, laat in afleveringen van een half uur zien hoe de jonge, tegendraadse dichteres Emily Dickinson omgaat met de beperkingen die de maatschappij, haar vrouw-zijn en de familie haar opleggen. In dit coming-of-age-verhaal, dat door Alena Smith is geschreven en zich in de 19e eeuw afspeelt, ontpopt Emily zich als held van de huidige millennialgeneratie.
Vanaf 1 november zijn alle tien afleveringen wereldwijd in meer dan honderd landen en regio’s te zien.
Hailee Steinfeld bij de internationale première van ‘Dickinson’.
Hailee Steinfeld bij de internationale première van ‘Dickinson’ in Brooklyn, New York.
Jane Krakowski bij de internationale première van ‘Dickinson’.
Jane Krakowski arriveert bij de internationale première van ‘Dickinson’.
Gus Birney bij de internationale première van ‘Dickinson’.
Gus Birney bij de internationale première van ‘Dickinson’.
Alena Smith en Hailee Steinfeld bij de internationale première van ‘Dickinson’.
Bedenker en uitvoerend producent Alena Smith samen met hoofdrolspeler en uitvoerend producent Hailee Steinfeld bij de internationale première van ‘Dickinson’.
Adrian Blake Enscoe bij de internationale première van ‘Dickinson’.
Adrian Blake Enscoe bij de internationale première van ‘Dickinson’.
Hailee Steinfeld bij de internationale première van ‘Dickinson’.
Apple TV+ is de eerste videoabonnementsdienst met alleen originele programma’s en de creatiefste storytellers van het moment. Bij de lancering zal Apple TV+ in ruim 100 landen en regio’s beschikbaar zijn. De dienst is verkrijgbaar via de Apple TV-app op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac en andere platforms, waaronder online (tv.apple.com). Een abonnement kost € 4,99 per maand na een gratis proefperiode van zeven dagen. Klanten die op of na 10 september 2019 een nieuwe iPhone, iPad, Apple TV, Mac of iPod touch kopen, mogen Apple TV+ een jaar lang gratis proberen.1 Vanaf 1 november kunnen deze klanten de gratis proefperiode van een jaar activeren via de Apple TV-app op het aangeschafte device. Daarvoor moet de nieuwste versie van de software zijn geïnstalleerd.

Media

Beeldmateriaal van de première van ‘Dickinson’

    1 € 4,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode. Eén abonnement per Delen met gezin-groep. Aanbieding geldt tot drie maanden na activering op het in aanmerking komende device. Geldig vanaf 1 november 2019. Abonnement wordt automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Zie www.apple.com/promo voor beperkingen en andere voorwaarden.

Contactpersoon voor de pers

Martijn Kroonstuiver

Apple

mkroonstuiver@apple.com

+31 (0)20 5352821

Apple Media Helpline

media.benl@apple.com

(024) 747219