FOTO’S oktober 16, 2019

For All Mankind in première, vanaf 1 november te zien op Apple TV+

For All Mankind komt uit de stal van Emmy Award-winnaar Ronald D. Moore. De hoofdrollen worden vertolkt door Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Wrenn Schmidt en Jodi Balfour.

Jodi Balfour, Joel Kinnaman, Sarah Jones, Michael Dorman, Wrenn Schmidt en Shantel VanSanten bij de première van For All Mankind.
De cast van For All Mankind, een nieuwe serie die vanaf 1 november te zien is op Apple TV+. Van links naar rechts: Jodi Balfour, Joel Kinnaman, Sarah Jones, Michael Dorman, Wrenn Schmidt, Shantel VanSanten.
For All Mankind van Apple ging vandaag in première in het Regency Village Theater in Westwood, Californië. De serie, die vanaf 1 november exclusief te zien is op Apple TV+, biedt een fascinerende alternatieve kijk op de geschiedenis en is van de hand van Emmy Award-winnaar Ronald D. Moore. Het vertelt het levensverhaal van astronauten, technici en hun gezinnen in een wereld waarin de ruimtewedloop nog niet is beslecht en het ruimtevaartprogramma nog steeds het culturele zwaartepunt vormt van de American dream. 
Vanaf 1 november zijn de eerste drie afleveringen van For All Mankind te zien op Apple TV+. Daarna komt er elke vrijdag een nieuwe aflevering uit.
Ronald D. Moore bij de première van For All Mankind.
Executive producer Ronald D. Moore bij de première van For All Mankind.
Ben Nedivi, Maril Davis en Matt Wolpert bij de première van For All Mankind.
Executive producers Ben Nedivi, Maril Davis en Matt Wolpert bij de première van For All Mankind, een van de eerste originele programma’s op Apple TV+ (bij de lancering beschikbaar in ruim 100 landen en regio’s).
Apple TV+ is de eerste videoabonnementsdienst met alleen originele programma’s en de creatiefste storytellers van het moment. Bij de lancering zal het in ruim 100 landen en regio’s beschikbaar zijn. De dienst is verkrijgbaar via de Apple TV-app op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac en andere platforms, waaronder online (tv.apple.com). Een abonnement kost €4,99 per maand met een gratis proefperiode van zeven dagen. Klanten die vanaf 10 september 2019 een nieuwe iPhone, iPad, Apple TV, Mac of iPod touch kopen, mogen Apple TV+ een jaar lang gratis proberen.1 Vanaf 1 november kunnen deze klanten de gratis proefperiode van een jaar activeren via de Apple TV-app op het aangeschafte device. Daarvoor moet de nieuwste versie van de software zijn geïnstalleerd. 

Media

Beeldmateriaal van de première van For All Mankind

    1 €4,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode. Eén abonnement per Delen met gezin-groep. Aanbieding geldt tot drie maanden na activering op het in aanmerking komend device. Geldig vanaf 1 november 2019. Abonnement wordt automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Zie www.apple.com/promo voor beperkingen en andere voorwaarden.

Contactpersoon voor de pers:

Martijn Kroonstuiver

Apple

mkroonstuiver@apple.com

+31 (0)20 5352821

Apple Media Helpline

media.benl@apple.com

(024) 744219