FOTO’S oktober 22, 2019

See in première, vanaf 1 november te zien op Apple TV+

De hoofdrollen in deze serie worden vertolkt door Jason Momoa, Alfre Woodard, Hera Hilmar, Sylvia Hoeks, Christian Camargo, Archie Madekwe, Nesta Cooper en Yadira Guevara-Prip

De cast van See bij de première van de serie.
De cast van See bij de première van de serie in het Regency Village Theater in Westwood, Californië. Van links naar rechts: Alfre Woodard, Jason Momoa, Nesta Cooper, Archie Madekwe, Hera Hilmar, Yadira Guevara-Prip, Sylvia Hoeks, Christian Camargo.
See van Apple is vandaag in première gegaan in het Regency Village Theater in Westwood, Californië. See werd geschreven en gecreëerd door Steven Knight en geregisseerd door Francis Lawrence. De serie speelt zich af in de verre toekomst, nadat een virus een groot deel van de mensheid heeft weggevaagd. De enige overlevenden zijn blind geworden. Jason Momoa speelt Baba Voss, de vader van een tweeling die honderden jaren later wordt geboren en die wel kan zien. Voss moet zijn stam beschermen tegen een even machtige als wanhopige koningin die de tweeling wil doden. Alfre Woodard speelt Paris, de spiritueel leidster van Baba Voss.
See heeft een geweldige cast en crew, van wie velen blind of slechtziend zijn. Samen brengen ze dit epische verhaal tot leven.
Vanaf 1 november zijn de eerste drie afleveringen van See te zien op Apple TV+ in meer dan 100 landen en regio’s over de hele wereld. Daarna komt er elke vrijdag een nieuwe aflevering uit. 
Jason Momoa bij de première van See.
Jason Momoa bij de première van See, vanaf 1 november te zien op Apple TV+.
Alfre Woodard bij de première van See.
Alfre Woodard bij de première van See in Westwood, Californië.
Het productieteam van See bij de première in Westwood, Californië.
Executive producers Jon Steinberg, Joe Strechay, Dan Shotz, Peter Chernin, Jenno Topping, Steven Knight en Francis Lawrence bij de première van See, vanaf 1 november te zien op Apple TV+.
Hera Hilmar bij de première van See.
Hera Hilmar komt aan bij de première van See in Westwood, Californië.
Nesta Cooper bij de première van See.
Nesta Cooper bij de première van See, vanaf 1 november te zien op Apple TV+.
Yadira Guevara-Prip bij de première van See.
Yadira Guevara-Prip bij de première van See in Westwood, Californië.
Marilee Talkington bij de première van See.
Marilee Talkington bij de première van See.
Sylvia Hoeks bij de première van See.
Sylvia Hoeks bij de première van See, vanaf 1 november te zien op Apple TV+.
Apple TV+ is de eerste videoabonnementsdienst met alleen originele programma’s en de creatiefste storytellers van het moment. Bij de lancering zal het in ruim 100 landen en regio’s beschikbaar zijn. De dienst is verkrijgbaar via de Apple TV-app op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac en andere platforms, waaronder online (tv.apple.com). Een abonnement kost €4,99 per maand met een gratis proefperiode van zeven dagen. Klanten die vanaf 10 september 2019 een nieuwe iPhone, iPad, Apple TV, Mac of iPod touch kopen, mogen Apple TV+ een jaar lang gratis proberen.1 Vanaf 1 november kunnen deze klanten de gratis proefperiode van een jaar activeren via de Apple TV-app op het aangeschafte device. Daarvoor moet de nieuwste versie van de software zijn geïnstalleerd. 

Media

Beeldmateriaal van de première van See

    1 €4,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode. Eén abonnement per Delen met gezin-groep. Aanbieding geldt tot drie maanden na activering op het in aanmerking komend device. Geldig vanaf 1 november 2019. Abonnement wordt automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Zie www.apple.com/nl/promo voor beperkingen en andere voorwaarden.

Contactpersoon voor de pers

Martijn Kroonstuiver

Apple

mkroonstuiver@apple.com

+31 (0)20 5352821

Apple Media Helpline

media.benl@apple.com

(024) 744219