FOTO’S november 20, 2019

‘Servant’ in première, vanaf 28 november te zien op Apple TV+

Executive producer en regisseur M. Night Shyamalan presenteert nieuwe Apple Original met Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Rupert Grint en Nell Tiger Free

De cast van ‘Servant’ bij de wereldpremière.
Regisseur en executive producer M. Night Shyamalan met de cast van ‘Servant’ bij de wereldpremière in het BAM Howard Gilman Opera House in Brooklyn, New York. [Van links naar rechts: Toby Kebbell, Lauren Ambrose, M. Night Shyamalan, Nell Tiger Free en Rupert Grint]
De Apple Original ‘Servant’, een nieuwe serie met tien afleveringen, beleefde vandaag zijn wereldpremière met rode loper in het BAM Howard Gilman Opera House in Brooklyn, New York. ‘Servant’ is een nieuwe psychologische thriller van de voor een Academy Award genomineerde M. Night Shyamalan. De serie gaat over een rouwend stel uit Philadelphia bij wie een onbeschrijflijke tragedie een breuk in het huwelijk heeft veroorzaakt, waarna een mysterieuze aanwezigheid hun leven binnendringt. De serie is gemaakt door executive producer en schrijver Tony Basgallop, die eerder voor een BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) is genomineerd.
Vanaf 28 november zijn de eerste drie afleveringen van ‘Servant’ exclusief te zien op Apple TV+ in meer dan 100 landen en regio’s over de hele wereld. Daarna komt er elke vrijdag een nieuwe aflevering uit.
M. Night Shyamalan bij de wereldpremière van ‘Servant’.
Executive producer en regisseur M. Night Shyamalan bij de wereldpremière van ‘Servant’, vanaf 28 november te zien op Apple TV+.
Nell Tiger Free bij de première van ‘Servant’.
Nell Tiger Free bij de wereldpremière van ‘Servant’, vanaf 28 november te zien op Apple TV+.
Rupert Grint bij de wereldpremière van ‘Servant’.
Rupert Grint bij de wereldpremière van ‘Servant’ in Brooklyn, New York.
Lauren Ambrose bij de wereldpremière van ‘Servant’.
Lauren Ambrose bij de wereldpremière van ‘Servant’, vanaf 28 november te zien op Apple TV+.
Toby Kebbell bij de wereldpremière van ‘Servant’.
Toby Kebbell bij de wereldpremière van ‘Servant’ in Brooklyn, New York.
Tony Basgallop, Ashwin Rajan en Jason Blumenthal.
Schrijver en maker Tony Basgallop, met executive producers Ashwin Rajan en Jason Blumenthal, bij de wereldpremière van ‘Servant’.
M. Night Shyamalan bij de wereldpremière van ‘Servant’.
M. Night Shyamalan bij de wereldpremière van ‘Servant’.
Apple TV+ is de eerste videoabonnementsdienst met alleen originele programma’s en de allerbeste storytellers van het moment, en werd op 1 november gelanceerd in ruim 100 landen en regio’s. De dienst is verkrijgbaar via de Apple TV-app op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac, bepaalde smart-tv’s van Samsung, Roku- en Amazon Fire TV-devices, en online via tv.apple.com. Een abonnement kost € 4,99 per maand met een gratis proefperiode van zeven dagen. Klanten die na 10 september 2019 een nieuwe iPhone, iPad, Apple TV, Mac of iPod touch kopen, mogen Apple TV+ een jaar lang gratis uitproberen.1 Vanaf 1 november kunnen deze klanten de gratis proefperiode van een jaar activeren via de Apple TV-app op het aangeschafte device. Daarvoor moet de nieuwste versie van de software zijn geïnstalleerd. 

Media

Foto’s van de première van ‘Servant’

    1 € 4,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode. Eén abonnement per Delen met gezin-groep. Aanbieding geldt tot drie maanden na activering op het in aanmerking komende device. Geldig vanaf 1 november 2019. Abonnement wordt automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Zie www.apple.com/nl/promo voor beperkingen en andere voorwaarden.

Contactpersoon voor de pers

Martijn Kroonstuiver

Apple

mkroonstuiver@apple.com

+31 (0)20 5352821

Apple Media Helpline

media.benl@apple.com

(024) 744219