opent in nieuw venster
UPDATE mei 18, 2021

iMac, iPad Pro en Apple TV 4K vanaf vrijdag in Stores

Klanten van over de hele wereld krijgen vanaf vrijdag 21 mei hun bestellingen binnen
De gloednieuwe iMac-modellen in zeven kleuren, iPad Pro en Apple TV 4K met Siri Remote.
Vanaf 21 mei zijn de gloednieuwe iMac, de iPad Pro met M1-chip en de nieuwe generatie Apple TV 4K verkrijgbaar voor klanten.
Vanaf 21 mei kunnen klanten de gloednieuwe iMac, de iPad Pro met M1-chip en de nieuwe generatie Apple TV 4K aanschaffen bij Apple Stores en erkende resellers over de hele wereld. Klanten die al nieuwe producten hebben besteld, krijgen die vanaf vrijdag binnen.
Vanaf vrijdag zijn meer dan 99 procent van alle Apple Stores ter wereld geopend, dus kunnen bezoekers alle nieuwe producten zelf uitproberen met hulp van een Apple Specialist.

iMac

De gloednieuwe iMac heeft een veel compacter en opvallend dun design, de baanbrekende M1-chip voor topprestaties en een prachtig 4.5K Retina-display. iMac is verkrijgbaar in een scala aan kleuren – groen, geel, oranje, roze, paars, blauw en zilver – en geeft elke ruimte een oppepper. Je kunt ook kiezen uit drie verschillende modellen van Magic Keyboard, waaronder Magic Keyboard met Touch ID en numeriek toetsenblok, en voor een Magic Mouse en toonaangevend Magic Trackpad. Allemaal in dezelfde kleur.
iMac-modellen in groen, roze, blauw, en zilver zijn straks bij alle Apple Stores verkrijgbaar. Alle zeven kleuren zijn te bestellen via apple.com en te bekijken bij de meeste Apple Stores.
Groene iMac met Magic Keyboard en Magic Mouse in dezelfde kleur.
iMac-modellen in groen, roze, blauw, en zilver zijn straks bij alle Apple Stores verkrijgbaar. Alle zeven kleuren zijn te bestellen via apple.com en te bekijken bij de meeste Apple Stores.

iPad Pro

Met de superkracht van de Apple M1-chip is iPad Pro het snelste device in zijn soort. De 12,9‑inch iPad Pro heeft een nieuw Liquid Retina XDR-display met een extreem dynamisch bereik en biedt adembenemende beelden vol levensechte details voor de meest veeleisende HDR-workflows. De Cellular-modellen leveren nu nog snellere draadloze connectiviteit dankzij 5G. Met Thunderbolt heb je toegang tot een massaal ecosysteem aan professionele accessoires. En de gloednieuwe ultragroothoekcamera aan de voorkant heeft de feature Midden, die zorgt dat je tijdens video­gesprekken automatisch in het middelpunt staat.
Met accessoires voor iPad Pro heb je nog meer creatieve mogelijkheden. Magic Keyboard is nu verkrijgbaar in een schitterende witte uitvoering en biedt klanten de mogelijkheid om prettig te typen met verlichte toetsen en een geïntegreerd trackpad. Ook kan de kijkhoek van het zwevende design traploos worden versteld. Met Apple Pencil verander je je iPad in een uitgebreid canvas en ’s werelds beste notitieblok.
Wanneer klanten een iPad of Apple Pencil kopen via apple.com of de Apple Store-app, hebben ze de mogelijkheid om gratis een persoonlijke inscriptie toe te voegen. Dit kan tekst zijn, maar ook cijfers of een emoji.
De nieuwe iPad Pro met Magic Keyboard en Apple Pencil.
Met accessoires voor de nieuwe iPad Pro hebben klanten nog meer creatieve mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan Magic Keyboard, nu verkrijgbaar in een schitterende witte uitvoering, en Apple Pencil.

Apple TV 4K

Dankzij de nieuwe generatie Apple TV 4K met innovatieve technologie voor kleurbalans en HDR met hoge beeldsnelheid beleef je nog meer plezier aan je entertainment. En allemaal in de hoogste kwaliteit.
De volledig herziene Siri Remote heeft een klikvlak waarmee je op vijf manieren kunt navigeren. Bovendien is dit klikvlak aanraakgevoelig, zodat je niet alleen nauwkeuriger maar ook sneller door de menu’s swipet. Op de buitenste ring kun je linksom en rechtsom swipen, waardoor die in een scrolknop verandert: heel handig als je een bepaalde scène zoekt. En deze nieuwe Siri Remote met zijn aluminium ontwerp uit één stuk ligt ook nog eens beter in de hand.
Pagina van de tv-servie ‘Palmer’ op Apple TV, met Apple TV 4K en Siri Remote.
Met de nieuwe generatie Apple TV 4K en de gloednieuwe Siri Remote beleven klanten nog meer plezier aan hun entertainment. Allemaal in de hoogste kwaliteit.

Aan de slag

Klanten die een iPad, iPhone, Mac of Apple Watch rechtstreeks bij Apple kopen, kunnen profiteren van een gratis en persoonlijke een-op-een-sessie met een Apple Specialist. Ook kunnen ze zich aanmelden voor een Today at Apple Product Skills-sessie om de nieuwste iPad, iPhone of Mac onder de knie te krijgen. De Creatives van Apple laten dan zien hoe ze op hun device navigeren, instellingen aanpassen en op meer manieren productief kunnen zijn. Tegelijkertijd laten ze de nieuwste features van iOS zien en delen ze een paar van hun favoriete tips. Inschrijven kan op apple.com/nl/today.

Manieren om te shoppen

Apple Specialists zijn er om klanten persoonlijk te helpen tijdens het shoppen. Bij de Apple Store, online op apple.com of in de Apple Store-app. Of ze nu hulp nodig hebben bij het kiezen van dezelfde kleur, uitleg willen over betalingen in maandelijkse termijnen, in aanmerking komende devices willen inruilen of een nieuw device willen instellen, klanten profiteren van de hoogstaande service en support die ze van Apple gewend zijn. Voor klanten die zelf willen shoppen zijn Apple Stores geopend. Bezoekers worden daarbij aangemoedigd om te kijken op apple.com/nl/retail voor meer informatie over de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die bij de Store van hun keuze worden gehandhaafd.
Verschillende retailservices die door Apple worden aangeboden.
Deel artikel

Afbeeldingen van iMac, iPad Pro en Apple TV 4K

Contactpersonen voor de pers

Apple Media Helpline

media.benl@apple.com

(024) 744219