opent in nieuw venster
UPDATE mei 10, 2022

De muziek gaat door

iPod touch is nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt
iPod touch in zes verschillende kleuren.
iPod heeft de manier waarop we muziek ontdekken, beleven en delen veranderd. iPod touch is nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.
Sinds de introductie ruim 20 jaar geleden is de iPod geworden bij mensen die graag hun muziek onderweg mee wilden nemen. Tegenwoordig kun je je muziekcollectie gewoon meenemen in de producten van Apple, van iPhone en Apple Watch tot iPad en Mac. En met Apple Music heb je toegang tot ruim 90 miljoen nummers en meer dan 30.000 playlists.
“Muziek is altijd een van de belangrijkste onderdelen van Apple geweest. De manier waarop iPod muziek toegankelijk heeft gemaakt voor honderden miljoenen luisteraars heeft niet alleen de muziekindustrie veranderd, maar ook de manier waarop we muziek ontdekken, beleven en delen”, aldus Greg Joswiak, Senior Vice President Worldwide Marketing bij Apple. “De spirit van de iPod is er nog steeds. We hebben de muziekbeleving geïntegreerd in al onze producten om er optimaal van te kunnen genieten, van de iPhone tot de Apple Watch, de HomePod mini en ook op de Mac, iPad en Apple TV. Apple Music biedt toonaangevende geluidskwaliteit door de ondersteuning van ruimtelijke audio. Het is de beste manier om muziek te ontdekken en te ervaren.”
Je kunt op veel manieren naar muziek luisteren op meerdere apparaten, maar de iPhone is het beste device om Apple Music te streamen of je hele muziekbibliotheek onderweg mee te nemen. Bijvoorbeeld op de nieuwe iPhone SE of de nieuwste iPhone 13 Pro Max. De Apple Watch en AirPods zijn de perfecte combinatie, waarmee je vanaf je pols naar ruim 90 miljoen nummers kunt luisteren. Apple Watch SE is al verkrijgbaar vanaf € 299. iPad begint bij slechts € 390,20 wordt geleverd met een krachtigere chip, groter scherm en de nieuwste iPadOS-functies. En om thuis optimaal van muziek te kunnen genieten, is er de HomePod mini voor slechts € 109.
Een selectie Apple devices: HomePod mini, MacBook Air, iPad, AirPods, iPhone, iPhone mini en Apple Watch.
Een geweldige manier om van muziek te genieten is geïntegreerd in Apple producten, van de iPhone, Apple Watch en AirPods tot de HomePod mini, iPad en Mac.
De iPod touch is verkrijgbaar via apple.com, de Apple Store en erkende Apple resellers zolang de voorraad strekt.
Deel artikel
  • Tekst van dit artikel

  • Afbeeldingen in dit artikel

Contactpersoon voor de pers

Martijn Kroonstuiver

Apple

mkroonstuiver@apple.com

+31 (0)20 5352821

Apple Media Helpline

media.benl@apple.com

(024) 744219