opent in nieuw venster
UPDATE 21 februari, 2024

Het MLS-seizoen 2024 is vanaf vandaag exclusief te zien via MLS Season Pass op Apple TV

Om 20:00 uur (ET) krijgen het Inter Miami CF van Lionel Messi Real Salt Lake op bezoek
In de interface van MLS Season Pass is Lionel Messi te zien. De gebruiker wordt gevraagd om naar de wedstrijd tussen Inter Miami CF en Real Salt Lake te gaan.
Vandaag gaat seizoen 2024 van de Major League Soccer van start – exclusief te zien via MLS Season Pass op Apple TV.
Vanaf vandaag, 21 februari, is seizoen 2024 van de Major League Soccer exclusief te zien via MLS Season Pass op Apple TV. Voetballiefhebbers kunnen zien hoe de regerend Leagues Cup-winnaar Inter Miami CF het in het eigen Chase Stadium opneemt tegen Real Salt Lake. De wedstrijd wordt om 20:00 uur (ET) uitgezonden, exclusief via MLS Season Pass op Apple TV. De voorbeschouwing begint om 18:30 uur (ET) met een speciale aflevering van MLS Countdown/MLS La Previa.
Het nieuwe seizoen is het tweede in de 10-jarige samenwerking tussen Apple en de Major League Soccer en komt na het onvergetelijke seizoen 2023, waarin allerlei records werden gebroken en achtvoudig Ballon d'Or-winnaar Lionel Messi de overstap naar de MLS maakte.
“We kijken enorm uit naar het seizoen 2024 en de voortzetting van deze samenwerking, die de Major League Soccer het grootste wereldwijde podium ooit biedt en het hoge niveau en de sfeer van de competitie in de schijnwerpers zet”, aldus Eddy Cue, Senior Vice President Services bij Apple.
De openingsweek ‘MLS is Back’ gaat verder op zaterdag 24 februari en zondag 25 februari. Dan nemen de MLS-teams het in 14 wedstrijden tegen elkaar op, met als hoogtepunt op zondag 25 februari de wedstrijd tussen LA Galaxy en Inter Miami CF in het Dignity Health Sports Park. Het volledige wedstrijdschema is te vinden op de website van de MLS.
De volgende wedstrijden uit de eerste speelronde zijn gratis te zien op MLS Season Pass:
Zaterdag 24 februari
LAFC - Seattle Sounders FC
16:30 uur (ET)
D.C. United - New England Revolution
19:30 uur (ET)
Orlando City SC - CF Montréal
19:30 uur (ET)
Zondag 25 februari
FC Cincinnati - Toronto FC
14:30 uur (ET)
Fans in meer dan 100 landen en regio’s kunnen zich aanmelden voor MLS Season Pass op Apple TV, zodat ze het MLS-seizoen 2024 op de voet kunnen volgen. Met een MLS Season Pass-abonnement hoeven fans geen seconde te missen van elke wedstrijd uit de MLS en profiteren ze van uitgebreide commentaren en analyses, allerlei exclusieve content en nog veel meer.
MLS Season Pass is op miljarden devices beschikbaar via de Apple TV-app op Apple devices, smart-tv’s, streamingdevices, settopboxen en gameconsoles, en via tv.apple.com.MLS Season Pass in de Apple TV-app is ook te gebruiken met Apple Vision Pro. Daarmee worden de wedstrijden naast andere apps op je omgeving geprojecteerd en lijkt het alsof het scherm maar liefst 30 meter breed is. En ruimtelijke audio geeft je het gevoel dat je midden in de actie zit.

Meer manieren om van de MLS te genieten

Er zijn nog veel meer manieren om de start van het nieuwe MLS-seizoen te ervaren op producten en diensten van Apple:
  • Binnenkort kunnen alle Apple Vision Pro-gebruikers het beste van de 2023 MLS Cup-playoff’s terugkijken in de eerste sportfilm ooit in Apple Immersive Video. Je ziet elk bloedstollend moment in 8K 3D op een blikveld van 180 graden, en met ruimtelijke audio lijkt het alsof je in het stadion zit.
  • Op Apple Podcasts komt een lijst te staan met programma’s over alle ontwikkelingen in het Amerikaanse voetbal, waaronder Apple TV’s Offside With Taylor Twellman en insider scoops over de grootste clubs.
  • Messi: The Warm-Up is een exclusieve playlist op Apple Music die Lionel Messi opzet om zich vlak voor een wedstrijd te focussen. Aan de hand van verschillende nummers – van bekende Latin pop- en rocknummers tot reggae en cumbia uit zijn thuisland Argentinië – wordt het verhaal van zijn uitzonderlijke carrière verteld. Messi zegt over de playlist: “Zolang ik me kan herinneren is muziek enorm belangrijk voor me geweest, vooral op wedstrijddagen. Het helpt me om mijn hoofd leeg te maken, zodat ik rustig en ontspannen aan een wedstrijd kan beginnen.”
  • In de App Store staat een verzameling voor fans van Messi, met apps en games waarmee je een seintje krijgt bij een doelpunt, je tickets en gear kunt kopen, en je zelfs kunt voetballen als de GOAT.
Meer weten over hoe je je aanmeldt voor MLS Season Pass? Ga naar apple.co/_MLS_
Prijzen en verkrijgbaarheid
  • MLS Season Pass is verkrijgbaar in de Apple TV-app voor € 14,99 per maand tijdens het seizoen of voor € 99 voor een heel seizoen. Voor Apple TV+-abonnees geldt een speciale prijs van € 12,99 per maand of € 79 voor een heel seizoen. Via ‘Delen met gezin’ kunnen tot zes gezinsleden het abonnement delen met hun eigen Apple ID en wachtwoord.
  • MLS Season Pass is beschikbaar in de Apple TV-app in iOS 16.2 of nieuwer, iPadOS 16.2 of nieuwer, Apple TV 4K of Apple TV HD met tvOS 16.2 of nieuwer, macOS Ventura 13.1 of nieuwer, op in aanmerking komende smart-tv’s en streamingdevices, of op tv.apple.com.
  • Voetballiefhebbers kunnen MLS Season Pass wereldwijd bekijken in het Engels, Spaans of Frans voor zover beschikbaar, inclusief ondertiteling.
Deel artikel

Media

  • Tekst van dit artikel

Contactpersoon voor de pers

Martijn Kroonstuiver

Apple

mkroonstuiver@apple.com

+31 (0)20 5352821

Apple Media Helpline

media.benl@apple.com

(024) 744219