Excursie naar
de Apple Store

Samen leren en creëren. Met Apple producten.

Zie ze eens stralen.

Neem je leerlingen of collega-leerkrachten mee op een Apple Excursie: een onvergetelijk en leerzaam uitje. Tijdens de praktische sessie kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten door aan de slag te gaan met Apple producten. Wat ze precies gaan doen, kan worden afgestemd op projecten waar ze op dat moment mee bezig zijn in de les.

Vraag een excursie aan in een Store bij jou in de buurt.

Maak geweldige dingen.

Al doende leren de deelnemers iets nieuws. Ze gaan verhalen visueel uitwerken, muziek maken, leren pro­gram­meren of aan de slag met een maatschappelijk project.

Ook de leraar leert bij.

Excursies zijn ook ideaal voor leerkrachten en hun collega’s. Ontdek hoe je alles uit Apple tools en informatie­bronnen kunt halen en ga aan de slag met projecten die in de klas kunnen worden toegepast.

Kies een excursie.
Keuze genoeg.

Elke klas is anders. Daarom zijn onze excursies dat ook. Leerkrachten kunnen de excursie laten aansluiten op de onderwerpen die in de klas worden behandeld. Voorbeelden van onderwerpen:

Aan de slag met Programmeren

Leer creatief denken met code. Van de basis­beginselen tot het pro­gram­meren van robots, met de Swift Playgrounds-app op iPad leer je hoe je creatief problemen oplost. Kennis over programmeren is niet nodig.

Creativiteit ontdekken met Kunst & Design

Geef je creativiteit de ruimte in een inspirerende sessie rond kunst en design. Leer nieuwe stijlen en technieken om mee te tekenen, schilderen en ontwerpen op iPad.

Experimenteren met Fotografie & Video

Leer handige fotoskills en filmtechnieken in praktische sessies met de nieuwste iPhone.

Spelen met Muziek & Beats

Van eenvoudige ritmes tot het bouwen van je eigen track: ontdek hoe je muziek maakt met GarageBand op iPad.

Excursies in het kort

Voor: Leerlingen, leerkrachten en jongerengroepen in het basis- en voortgezet onderwijs

Duur: 60 tot 90 minuten (kom 15 minuten eerder in verband met voorbereidingen)

Locatie: Plaatselijke Apple Store

Deelnemers: 30 of minder

Meenemen: Deelname aan een excursie is pas definitief wanneer degene die de groep heeft aangemeld een bevestigingsmail heeft ontvangen. Zaken als datum, tijd en locatie van een excursie worden bepaald door de Apple Store en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of geannuleerd. Als je de excursie wilt annuleren, vragen we je om uiterlijk drie dagen voor de excursie contact op te nemen met de Apple Store.

Wil je een excursie aanvragen? Kies dan een Store bovenaan de pagina.