Waarom Apple Watch

Het ultieme device voor een gezond leven.

Apple Watch zit om je pols en kan dus dingen die je andere devices niet kunnen. Draag ’m en je krijgt meer inzicht in je gezondheid, je hebt een trainingsmaatje dat je dagelijkse beweging voor je bijhoudt en je blijft in contact met alles wat belangrijk voor je is.

Work‑outs bijhouden, fit blijven en je fitness­doelen halen: met Apple Watch lukt dat. Het trainings­maatje dat om je pols past.

Bewegen. Trainen. Staan.

Volg alle manieren waarop je actief bent.

Activiteit-ringen laten zien hoe actief je dagelijks bent. Probeer ze elke dag vol te maken. Voor extra motivatie zijn er medailles, persoonlijke coaching en wedstrijdjes.

Een gezonde dosis work-outs.

Of je nu graag yoga, pilates, krachttraining of HIIT doet, Apple Watch houdt al je favoriete work‑outs bij en toont je de gegevens die jij belangrijk vindt.

Haal alles uit de kast met de verbeterde Work‑out‑app.

Train met geavanceerde work‑out­gegevens zoals hartslagzones, kracht en hoogte. Hou je tempo bij. En schakel automatisch tussen work‑outs met Multisport.

Route. Race tegen de klok. En tegen jezelf.

Fiets of loop je vaak dezelfde route? Dan kun je proberen je tijd te verbeteren aan de hand van realtime informatie.

Neem een duik met je Watch.

Apple Watch is waterbestendig tot 50 meter.1 Ideaal voor zwemmen en surfen. Of voor een water­gevecht. Kom dan!

Alleen op Ultra

Apple Watch Ultra. Klaar voor avontuur.

De meest robuuste en veelzijdige Apple Watch ooit, speciaal ontworpen voor iedereen die van outdoor, duursport en watersport houdt. Apple Watch Ultra heeft apps voor recreatief duiken en freediving, een verbeterd kompas, een stevige en toch lichte kast van titanium, nauwkeurige dual-frequency gps en een batterijduur tot 36 uur.2

Als je ermee gaat slapen, houdt Apple Watch je slaapcyclus bij. Past goed op je.

Volgt je hart.

Een hoge, lage of onregelmatige hartslag (ook wel bekend als een hartritmestoornis) kan duiden op een ernstig gezondheids­probleem.3 Maar veel mensen herkennen de symptomen niet, waardoor de oorzaak onbekend blijft. De Hartslag-app maakt je attent op deze onregelmatigheden. Zo kun je snel actie ondernemen en je arts raadplegen.

Lees meer over hartgezondheid­meldingen

Beschikbaar op Series 8 en Ultra

Zuurstofsaturatie. Van vitaal belang.

Apple Watch heeft een geavanceerde sensor en app om het zuurstof­gehalte in je bloed te meten. Dit is een goede maatstaf voor je gezondheid.4

Lees hoe je de Saturatie-app gebruikt

Beschikbaar op Series 8 en Ultra

Een ecg, waar je ook bent.

Via de Ecg-app kun je met Apple Watch een ecg laten maken dat gelijkstaat aan een elektro­cardiogram met één afleiding.5 Een immense prestatie voor een wearable device, en het kan artsen cruciale informatie bieden. Een zorg minder voor jou.

Lees hoe je de Ecg-app gebruikt

Ongelukdetectie. Schakelt automatisch hulp in.

Apple Watch merkt het wanneer je bij een ernstig auto-ongeluk betrokken bent en kan dan automatisch de hulp­diensten inschakelen, waarbij je locatie wordt doorgegeven. Bovendien kunnen je SOS-contact­personen worden gewaarschuwd.6

Hulpdiensten wanneer je ze nodig hebt.

Apple Watch kan detecteren wanneer je hard valt. Als je vervolgens niet meer beweegt, worden de hulpdiensten ingeschakeld.6 In een noodsituatie kun je ook direct hulp inroepen door de knop aan de zijkant ingedrukt te houden, zelfs wanneer je in een ander land bent.7

Blijf up-to-date over je gezondheid.

Apps op op Apple Watch helpen je met het verbeteren van je gezondheid en conditie. Zo kun je met deze apps onder meer je medicijngebruik bijhouden,8 gehoor­schade voorkomen en reminders krijgen om je handen te wassen.

Beschikbaar op Series 8 en Ultra

Temperatuurregistratie. Meer inzicht in je cyclus.

Apple Watch heeft een innovatieve sensor die je temperatuur meet terwijl je slaapt.9 De app ‘Cyclus bijhouden’ kan met behulp van deze gegevens inschatten wanneer je ovuleerde, en dat kan van pas komen als je zwanger wilt worden. Zoals altijd blijven je gegevens privé en veilig.10

Wie slaapt die wint.

Met de Slaap‑app hou je met behulp van iPhone je slaap­patroon bij en kun je een vaste slaaproutine ontwikkelen. En met watchOS 9 krijg je meer inzicht in je diverse slaapfases.

Even inchecken bij jezelf.

Gezondheid draait niet alleen om een fit lichaam, maar ook om een gezonde geest. De Reflectie-feature helpt je om je gedachten te ordenen, zodat je meer mindful door het dagelijks leven gaat. En de Ademhaling-feature helpt je geconcentreerd, bewust en in het hier en nu te blijven.

Altijd verbonden met de mensen en dingen die belangrijk voor je zijn. Via berichten, telefoon­gesprekken, muziek en meer.

Hou contact met een tikje.

Berichten versturen, bellen en muziek beluisteren gaat met het grootste gemak. En met een mobieledata­verbinding kan het allemaal zonder dat je telefoon in de buurt is.11 Die kun je dus gerust thuis laten.

Laat jezelf zien.

Op Apple Watch is een berichtje zo gemaakt. Combineer dicteren, Schrijven en emoji. En maak het helemaal af met een gifje uit #beelden of een persoonlijke foto. Zou je weleens gewoon een bericht willen typen? Dat kan met het AZERTY-toetsen­bord op Apple Watch Series 8 en Apple Watch Ultra.

Stream ruim 100 miljoen songs met Apple Music.

De muziek­collectie van Apple Music gaat overal met je mee.12 En met Apple Podcasts en audioboeken heb je altijd iets om naar te luisteren.

Betaal uit de losse pols.

Als je je betaalkaarten in de Wallet-app bewaart, kun je met Apple Pay snel en veilig vrijwel al je aankopen doen. Twee keer drukken op de knop aan de zijkant is voldoende.13

Hé Siri. Doe alles voor me.

Vraag naar de weg, laat iets vertalen of check welk liedje je hoort. Je hoeft alleen maar je pols op te tillen en het te vragen.

Verbeter je richtingsgevoel.

Kaarten geeft route­aanwijzingen als je met de auto, de fiets, het openbaar vervoer of te voet op pad bent. Is het tijd om af te slaan, dan krijg je een tikje op je pols.

Swipe langs duizenden apps in de App Store.

Vanuit de App Store voor Apple Watch kun je apps direct op je Watch downloaden zonder dat je iPhone eraan te pas komt.

Bedien de muziek op je iPhone, laat je iPhone een geluid maken om ’m te vinden en ontgrendel je Mac. Allemaal met je Apple Watch. Weet precies waar al je Apple devices zijn.

Nooit meer verstoppertje spelen met je iPhone. Of je AirPods. Of…

Je weet dat je telefoon in de buurt moet zijn. Maar waar? Met de ‘Zoek apparaten’-app spoor je snel je Apple devices op. En om iets terug te vinden waar een AirTag aan vast zit, gebruik je de ‘Zoek objecten’-app. Allemaal vanaf je pols.

Altijd een afstandsbediening bij de hand.

Je kunt je Apple Watch als afstands­­bediening gebruiken, bijvoorbeeld om muziek af te spelen op je telefoon, om je Apple TV te bedienen of om een foto te maken met de camera van je iPhone. Wedden dat je deze afstandsbediening nooit kwijtraakt?

Ontgrendel je Mac met je Apple Watch.

Om je Mac te ontgrendelen, hoef je alleen maar je Watch om te hebben. Zorg dat je bij je computer bent als je hem uit de sluimerstand haalt. Dan heb je geen wacht­woord nodig.

Met al die mogelijk­heden is je Watch Makkelijk naar je hand te zetten.

Ander bandje. Nieuwe look.

Watch-bandjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, materialen en kleuren. En van bandje wisselen gaat heel eenvoudig, zodat je in een handomdraai een andere look hebt.

Een wijzerplaat voor ieder moment.

Je kunt je wijzer­platen precies zo instellen als je wilt. Lekker minimalistisch of vol handige functies. En de wijzer­platen van Nike zijn beschikbaar voor iedereen.

Ontdek wijzer­platen. En deel ze.

Ontdek de handigste wijzer­platen in de App Store of online. En deel ze met vrienden en familie in een e‑mail of tekstbericht.

Welke Apple Watch
past het best bij jou?

Apple Watch
Series 8

Koop

45 mm of
41 mm

Zwemproof1

Stofbestendig conform IP6X1

 

 

Always‑on Retina‑display
Tot 1000 nits

Saturatie-app4

Ecg‑app5

Waarschuwing bij
hoge of lage hartslag

Meldingen bij
onregelmatig
ritme4

Temperatuurregistratie9

Cyclus bijhouden
en retrospectief
ovulatie schatten10

SOS-noodmelding6

Internationale
noodoproep7

Valdetectie

Ongelukdetectie6

 

Mobiele netwerken
beschikbaar11

Apple Watch
 SE

Koop

44 mm of
40 mm

Zwemproof1

 

 

 

Retina-display
Tot 1000 nits

 

 

Waarschuwing bij
hoge of lage hartslag

Meldingen bij
onregelmatig
ritme4

 

Cyclus bijhouden10

SOS-noodmelding6

Internationale
noodoproep7

Valdetectie

Ongelukdetectie6

 

Mobiele netwerken
beschikbaar11

Apple Watch
 Ultra

Koop

49 mm

Zwemproof14

Stofbestendig conform IP6X15

Conform militaire norm MIL‑STD 810H16

Actieknop

Always‑on Retina‑display
Tot 2000 nits

Saturatie-app4

Ecg‑app5

Waarschuwing bij
hoge of lage hartslag

Meldingen bij
onregelmatig
ritme4

Temperatuurregistratie9

Cyclus bijhouden
en retrospectief
ovulatie schatten10

SOS-noodmelding6

Internationale
noodoproep7

Valdetectie

Ongelukdetectie6

Sirene van 86 decibel
om de aandacht te trekken

Mobiele netwerken11

Vergelijk alle modellen Shop Apple Watch