Waarom Apple Watch

Het ultieme device voor een gezond leven.

Apple Watch zit om je pols. Dus hij kan dingen die je andere devices niet kunnen. Draag ’m en je hebt een trainingsmaatje dat je dagelijkse beweging voor je bijhoudt, je krijgt meer inzicht in je gezondheid en je blijft in contact met alles wat belangrijk voor je is. En hij is altijd maar één oogopslag bij je vandaan.

Work‑outs bijhouden, fit blijven en je fitnessdoelen halen: met Apple Watch lukt dat. Het trainings­maatje dat om je pols past.

Bewegen. Trainen. Staan.

Volg alle manieren waarop je actief bent.

Activiteit-ringen laten zien hoe actief je dagelijks bent. Probeer ze elke dag vol te maken. Voor extra motivatie zijn er medailles, persoonlijke coaching en wedstrijdjes.

Een gezonde dosis work-outs.

Of je nu graag yoga, pilates, krachttraining of HIIT doet, Apple Watch houdt al je favoriete work‑outs bij en toont je de gegevens die jij belangrijk vindt.

Neem een duik met je Watch.

Apple Watch is waterbestendig tot 50 meter.1 Ideaal voor zwemmen en surfen. Of voor een watergevecht. Kom dan!

Als je ermee gaat slapen, houdt Apple Watch je slaapcyclus bij. Past goed op je.

Volgt je hart.

Een hoge, lage of onregelmatige hartslag (ook wel bekend als een hartritmestoornis) kunnen duiden op een ernstig gezondheidsprobleem.2 Maar veel mensen herkennen de symptomen niet, waardoor de oorzaak onbekend blijft. De Hartslag-app maakt je attent op deze onregelmatigheden. Zo kun je snel actie ondernemen en je arts raadplegen.

Lees meer over hartgezondheidmeldingen

Wie slaapt die wint.

De Slaap-app houdt meer bij dan alleen je slaappatroon. Samen met je iPhone helpt de app je een vaste slaaproutine te ontwikkelen, zodat je elke nacht opnieuw je uurtjes slaap haalt.

Krijg hulp als het nodig is.

Apple Watch kan detecteren wanneer je hard valt. Als je vervolgens niet kunt bewegen, worden hulpdiensten ingeschakeld.3 In een noodsituatie kun je ook direct hulp inroepen door gewoon de knop aan de zijkant ingedrukt te houden, zelfs wanneer je in een ander land bent.4

Even inchecken bij jezelf.

Gezondheid draait niet alleen om een fit lichaam, maar ook om een gezonde geest. De nieuwe Reflectie-feature helpt je om je gedachten te ordenen, zodat je meer mindful door het dagelijkse leven gaat. En de vernieuwde Ademhaling-feature helpt je geconcentreerd, bewust en in het hier en nu te blijven.

Blijf up-to-date over je gezondheid.

De apps op Apple Watch helpen je met het verbeteren van je gezondheid en conditie. Zo kun je met deze apps onder meer je menstruatie­cyclus bijhouden, gehoorschade voorkomen en reminders krijgen om je handen te wassen.5

Alleen op Series 7

Zuurstofsaturatie. Van vitaal belang.

Apple Watch Series 7 heeft een geavanceerde sensor en app om het zuurstofgehalte in je bloed te meten. Dit is een goede maatstaf voor je gezondheid.6

Lees hoe je de Saturatie-app gebruikt

Alleen op Series 7

Een ecg, waar je ook bent.

Via de Ecg-app kun je met Apple Watch Series 7 een ecg laten maken dat gelijkstaat aan een elektro­cardiogram met één afleiding.7 Deze baan­brekende feature kan artsen cruciale informatie bieden. Een zorg minder voor jou.

Lees hoe je de Ecg-app gebruikt

Altijd verbonden met de mensen en dingen die belangrijk voor je zijn. Via berichten, telefoon­gesprekken, muziek en meer.

Hou contact met een tikje.

Berichten versturen, bellen en muziek luisteren gaat met het grootste gemak. En met een mobiele netwerkverbinding kan het allemaal zonder dat je telefoon in de buurt is.8 Die kun je dus gerust thuis laten.

Laat jezelf zien.

Een bericht sturen is makkelijk met Apple Watch. Gebruik dicteren of emoji voor een nieuw bericht of een antwoord. Je kunt ze zelfs allemaal tegelijk gebruiken.

Stream 75 miljoen songs met Apple Music.

De muziek­collectie van Apple Music gaat overal met je mee.9 En met Apple Podcasts en audioboeken heb je altijd iets om naar te luisteren.

Betaal uit de losse pols.

Als je je betaalpassen in de Wallet-app bewaart, kun je met Apple Pay snel en veilig vrijwel al je aankopen doen. Tweemaal klikken op de knop aan de zijkant is voldoende.10

Vergeet nooit meer je sleutel.

Je kunt nu een digitale huissleutel in de Wallet-app bewaren. Zo ben je nooit meer je sleutels kwijt. Huissleutel werkt met verschillende grote sleutelmerken en zorgt dat je veilig je sleutel kunt delen met familie, gasten of bijvoorbeeld een aannemer.

Hé, Siri. Doe alles voor me.

Vraag naar de weg, check het weer of zoek uit welk liedje je hoort. Je hoeft alleen maar je pols op te tillen en het te vragen.

Verbeter je richtingsgevoel.

Kaarten geeft route­aanwijzingen als je met de auto, het openbaar vervoer of te voet op pad bent. Is het tijd om af te slaan, dan krijg je een tikje op je pols.

Swipe langs duizenden apps in de App Store.

Vanuit de App Store voor Apple Watch kun je apps direct op je Watch downloaden zonder dat je iPhone eraan te pas komt.

Bedien de muziek op je iPhone, laat je iPhone een geluid maken om ’m te vinden en ontgrendel je Mac. Allemaal met je Apple Watch. Weet precies waar al je Apple devices zijn.

Nooit meer verstoppertje spelen met je iPhone. Of je AirPods. Of…

Je weet dat je telefoon in de buurt moet zijn. Maar waar? Met de ‘Zoek apparaten’-app spoor je snel je Apple devices op. En om iets terug te vinden waar een AirTag aan vast zit, gebruik je de ‘Zoek objecten’‑app. Uit de losse pols.

Regel alles op afstand.

Je kunt je Apple Watch als afstands­bediening gebruiken, bijvoorbeeld om muziek af te spelen op je telefoon, om je Apple TV te bedienen of om een foto te maken met de camera van je iPhone. Wedden dat je deze remote nooit kwijt­raakt?

Ontgrendel je Mac met je Apple Watch.

Om je Mac te ontgrendelen, hoef je alleen maar je Watch om te hebben. Zorg dat je bij je computer bent als je hem uit de sluimerstand haalt. Dan heb je geen wacht­woord nodig.

Met al die mogelijk­heden is je Watch Makkelijk naar je hand te zetten.

Ander bandje. Andere look.

Watch-bandjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, materialen en kleuren. En van bandje wisselen gaat heel eenvoudig, zodat je in een handomdraai een andere look hebt.

Een wijzerplaat voor ieder moment.

Je kunt je wijzer­platen naar wens instellen. Lekker minimalistisch of vol handige functies.

Ontdek wijzer­platen. En deel ze.

Ontdek de handigste wijzer­platen in de App Store of online. En deel ze met vrienden en familie in een e‑mail of tekstbericht.

Apple Watch Studio

Elke kast. Elk bandje.
Elke stijl die je maar wilt.

Welke Apple Watch
past het best bij jou?

Apple Watch
Series 7

Koop

45 mm of
41 mm

Zwemproof 1

Meest barstbestendige
voorkant

Stofbestendig conform
IP6X 1

Always‑on Retina‑display
Bijna 20% groter
dan Apple Watch SE

Meer dan 50% groter
dan Series 3

Saturatie-app 6

Ecg‑app 7

Waarschuwing bij
hoge of lage hartslag

Waarschuwing bij
onregelmatige
hartslag 2

SOS-noodmelding 3

Internationale
noodoproep 4

Valdetectie

Mobiele netwerken beschikbaar 8

44 mm of
40 mm

Zwemproof 1

 

 

Retina-display
Meer dan 30% groter
dan Series 3

 

 

Waarschuwing bij
hoge of lage hartslag

Waarschuwing bij
onregelmatige
hartslag 2

SOS-noodmelding 3

Internationale
noodoproep 4

Valdetectie

Mobiele netwerken beschikbaar 8

Apple Watch
Series 3

Koop

42 mm of 38 mm

Zwemproof 1

 

 

Retina-display

 

 

Waarschuwing bij
hoge of lage hartslag

Waarschuwing bij
onregelmatige
hartslag 2

SOS-noodmelding 3

 

 

 

Vergelijk alle modellen Shop Apple Watch