watchOS

Intuïtiever.

Intelligenter.

Persoonlijker.

Slimmer als coach en als trainingsmaatje. Beter op de hoogte van je muzieksmaak. En nóg alerter als assistent. Met watchOS 4 is Apple Watch beter dan ooit afgestemd op jou.

Dit najaar verkrijgbaar

Activiteit

Activiteit

Kent je beter. Brengt je verder.

Activiteit

Elke dag nieuwe motivatie. Vanaf het moment dat je je Apple Watch ’s morgens omdoet, ontvang je persoonlijke updates over je vorderingen. Plus informatie over je prestaties en aanmoedigingen om door te gaan.

Activiteit

Eindsprint. Apple Watch weet precies wanneer je aan het einde van de dag een extra zetje nodig hebt. En doet dan een suggestie voor het behalen van je doel.

Activiteit

Maandelijkse uitdaging. Om je gemotiveerd te houden, komt Apple Watch elke maand met een persoonlijke uitdaging gebaseerd op je prestaties van de maand ervoor. In de Activiteit-app op je iPhone zie je wat je vorderingen zijn.

Activiteit

Vier elke nieuwe mijlpaal. Nieuwe scherm­vullende animaties verschijnen zodra je een ring sluit of een doel behaalt.

Work‑out

Work‑out

Exact afgestemd op hoe jij traint.

Work‑out

Begin direct. Apple Watch weet dat je het liefst meteen met je work‑out begint. Daarom is voortaan één tikje genoeg om meteen van start te gaan. Wat je ook van plan bent.

Work‑out

Intensieve intervaltraining. Met de nieuwe functies om je hartslag en bewegingen te monitoren, kun je je calorie­verbranding tijdens de zwaarste cardio­trainingen nu nog nauwkeuriger bijhouden.

Work‑out

Verbeterde zwemgegevens. De zwembadwork‑out houdt nu automatisch het aantal baantjes en je pauzes bij, en ook per baantje je tempo en voor elk soort slag de afgelegde afstand.

Work‑out

Synchroniseren met sporttoestellen. Je kunt je Apple Watch draadloos koppelen met sommige sport­toestellen, zodat belangrijke gegevens als je hartslag, snelheid en calorie­verbranding overal gelijk lopen.

Work‑out

Sneller switchen. Train je bijvoorbeeld voor een triatlon en doe je verschillende soorten work‑outs achter elkaar, dan switch je voortaan heel gemakkelijk van de ene work‑out naar de andere. Na afloop krijg je een overzicht van je belangrijkste trainings­gegevens.

Work‑out

Niet storen. Zodra je met een work‑out begint, wordt ‘Niet storen’ op Apple Watch automatisch ingeschakeld. Je yogales wordt dus niet verstoord door een berichtje, telefoontje of e‑mail.

Muziek

Muziek

Zet je motivatie op 10.

Muziek

Meer nummers om je pols. Apple Watch weet nu precies waar je graag naar luistert. En heeft plek voor meer nummers. Zo ben je altijd gemotiveerd om er tijdens elke work‑out weer voor te gaan.

Muziek

Automatisch synchroniseren. De playlists die Apple Music voor je samenstelt, zoals Meest afgespeeld, Mijn favorietenmix, Mijn chill mix en Mijn nieuwe muziek-mix, worden nu automatisch gesynchroniseerd met je Apple Watch.*

Altijd alerte assistent

Altijd alerte assistent

Maakt meer van nu. Weet veel over straks.

Altijd alerte assistent

Siri-wijzerplaat. Dankzij de intelligentie van Siri zie je de info die je nodig hebt, exact op het moment dat je die nodig hebt. Ook is er een nieuwe Siri-complicatie. Veel wijzer wordt een wijzerplaat niet.

Altijd alerte assistent

Caleidoscoop-wijzerplaat. Verander statische afbeeldingen in fascinerende patronen die door de dag heen veranderen. Als je aan de Digital Crown draait, bewegen ze nog sneller.

Altijd alerte assistent

Toy Story-wijzerplaat. Geef Apple Watch meer karakter met de geanimeerde afbeeldingen van Woody, Buzz Lightyear en Jessie op je pols.

Nieuwe features voor ontwikkelaars. Nieuwe apps voor jou.

Apps die nog directer zijn. Nieuwe achtergrondmodi. Toegang tot Core Bluetooth en Water Lock. watchOS 4 zit boordevol verbeteringen, zodat ontwikkelaars in staat zijn om nog leukere en betere nieuwe apps te maken.

Meer informatie