åpnes i nytt vindu
PRESSEMELDING 7. september 2022

Apple lanserer iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max

Ny Alltid på-skjerm, 48 MP kamera for første gang på iPhone, funksjonen Registrering av ulykke, Nødanrop (SOS) via satellitt og Dynamic Island – en innovativ ny måte å se varslinger og aktiviteter på
Nærbilde av iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max tatt ovenfra.
iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max er det største kvantespranget for iPhone noensinne, med Dynamic Island, det første 48 MP-kameraet på iPhone, Alltid på-skjerm og banebrytende trygghetsløsninger.
CUPERTINO, CALIFORNIA Apple presenterte i dag iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, den mest avanserte Pro-serien noensinne, med Dynamic Island – et nytt design som introduserer en intuitiv måte å bruke iPhone på – og Alltid på-skjerm. Takket være kraften fra A16 Bionic, den raskeste chipen noensinne i en smarttelefon, kan iPhone 14 Pro skilte med et avansert kamerasystem i en klasse for seg. Dette er den første iPhonen med hovedkamera på hele 48 MP, Quad Pixel-sensor og Photonic Engine, med forbedret bildebehandling som gir et fantastisk løft til bilder tatt i svakt lys. Disse banebrytende fremskrittene gjør iPhone enda mer uunnværlig til både hverdagslige og kreative oppgaver – og nå også i nødsituasjoner, med funksjoner som Nødanrop (SOS) via satellitt og Registrering av ulykke. iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max fås i fire nye finisher: mørk lilla, sølvfinish, gullfinish og stellarsvart. Forhåndsbestillingen starter fredag 9. september, og de blir tilgjengelige i butikk fra fredag 16. september.
«Kundene våre bruker iPhone hver eneste dag, og med iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max gir vi dem enda flere nyvinninger i iPhone enn noen gang tidligere. Med iPhone 14 Pro introduseres et kamerasystem som gjør alle brukere – fra hverdagsbrukere til profesjonelle fotografer – i stand til å ta fantastiske bilder og videoopptak på et helt nytt nivå, med innovative nye teknologier som Alltid på-skjermen og Dynamic Island, som gir brukerne en helt annen måte å håndtere varslinger og aktiviteter på», sier Greg Joswiak, markedsføringssjef hos Apple. «De banebrytende, nye trygghetsløsningene ivaretar brukerne i enda større grad, og tilkaller hjelp hvis ulykken skulle skje. Med den ekstremt kraftige og effektive A16 Bionic-chipen og heldagsbatteriet er dette den aller beste iPhonen så langt.»
iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max introduserer Dynamic Island – en morsom og nyskapende måte å bruke telefonen og håndtere varsler og varslinger på.

Storslått design og den mest avanserte skjermen på smarttelefoner noensinne

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max har et vakkert design i rustfritt spesialstål og matt, teksturert glass i fire strålende farger. Modellene er tilgjengelige i størrelser på 6,1 og 6,7 tommer,1 og begge har en ny Super Retina XDR-skjerm med ProMotion – nå også med Alltid på-funksjonalitet for første gang på en iPhone, takket være en ny oppdateringsfrekvens på 1 Hz og en rekke strømeffektive teknologier. Dette gjør Låst skjerm enda nyttigere, og man kan enkelt følge med på klokken, widgeter og sanntidsoppdateringer. Den avanserte skjermen har også den samme maksimale HDR-lysstyrken som Pro Display XDR, og den høyeste maksimale utendørs lysstyrken i noen smarttelefon noensinne, med opptil 2000 nit – dobbelt så lyssterk som iPhone 13 Pro.
Begge modellene har en ny Super Retina XDR-skjerm med ProMotion og Alltid på-funksjonalitet for første gang på en iPhone, takket være en ny oppdateringsfrekvens på 1 Hz og en rekke strømeffektive teknologier.
iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max viderefører designen med bransjeledende slitestyrke, med den robuste fronten i Ceramic Shield – hardere enn glasset i alle andre smarttelefoner. De er også vann- og støvbestandige, og tåler søl og vanlige uhell.2

Dynamic Island: En interaktiv brukeropplevelse

Med Dynamic Island får du nye måter å bruke iPhone på – med et design der skillet mellom programvare og maskinvare viskes ut, som tilpasser seg i sanntid for å vise viktige varsler, varslinger og aktiviteter. Med introduksjonen av Dynamic Island har også True Depth-kameraet fått et nytt design som tar opp mindre plass på skjermen. Dynamic Island er alltid aktiv og gir brukerne enklere tilgang til kontrollfunksjonene med en enkel trykk-og-hold-bevegelse – uten å komme i veien for innhold på skjermen. Aktiviteter som kjører i bakgrunnen, som Kart, Musikk eller en nedtelling, forblir synlige og interaktive. I tillegg kan tredjepartsapper i iOS 16 dra nytte av Dynamic Island-funksjonen og vise sanntidsoppdateringer av sportsresultater og skysstjenester. 
Dynamic Island visker ut skillet mellom maskinvare og programvare, og utvider seg sømløst til ulike former for å tilpasse seg ulike funksjoner, for eksempel autentisering med Face ID.

Et nytt, avansert kamerasystem i en helt annen liga

Det avanserte kamerasystemet på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max flytter grensene for hva som er mulig på en smarttelefon, og gjør det mulig for alle brukere – fra hverdagsbrukere til profesjonelle fotografer – å ta fantastiske bilder og videoopptak.
Photonic Engine vist på iPhone 14 Pro.
Det avanserte kamerasystemet på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max løfter den digitale fotofunksjonaliteten til nye høyder og forbedrer bilder tatt i overgangslys og svakt lys på alle kameraer, takket være den dype integrasjonen mellom maskinvaren og programvaren.
Photonic Engine på iPhone 14 Pro gir den digitale fotofunksjonaliteten et kjempeløft og forbedrer bilder tatt i overgangslys og svakt lys på alle kameraer, takket være den dype integrasjonen mellom maskinvaren og programvaren: opptil 2 x på hovedkameraet, opptil 3 x på kameraet med ultravidvinkel, opptil 2 x på telekameraet og opptil 2 x på TrueDepth-kameraet. Photonic Engine gjør dette dramatiske kvalitetsløftet mulig ved å bruke Deep Fusion tidlig i bildebehandlingsprosessen, noe som gir ekstraordinært detaljrike bilder med fine strukturer og gode farger, samt at bildet kan inneholde mer informasjon.
Pro-serien fås nå for første gang med hovedkamera på 48 MP og en quad-pixel-sensor som tilpasser seg bildet som tas, og bruker neste generasjons optisk bildestabilisering med bevegelig sensor. For de fleste bildene kombinerer quad-pixel-sensoren fire og fire piksler til én stor «quad-pixel» tilsvarende 2,44 µm. Resultatet blir fantastisk bildekvalitet også ved svakt lys, samtidig som bildestørrelsen ligger på praktiske 12 MP. Quad-pixel-sensoren gjør det også mulig å ta 2 x telefoto, der de midtre 12 megapikslene i sensoren brukes til å ta bilder i full oppløsning og 4K-videoer uten digital zoom. Dermed får man optisk kvalitet med den vanlige brennvidden, som fungerer særlig bra med funksjoner som Portrettmodus. Quad-pixel-sensoren støtter avanserte arbeidsflyter og optimaliserer for detaljer i ProRAW. iPhone har også fått en ny maskinlæringsmodell utviklet spesifikt for quad-pixel-sensoren, slik at man kan ta ProRAW-bilder med 48 MP med et banebrytende detaljnivå som åpner opp for en rekke nye kreative arbeidsflyter for proffbrukere.
Quad-pixel-sensoren i hovedkameraet på 48 MP støtter avanserte arbeidsflyter og optimaliserer for detaljer i ProRAW for å levere et helt nytt detaljnivå.
I tillegg har det avanserte kamerasystemet følgende oppgraderinger og funksjoner:
 • Et nytt 12 MP-kamera med ultravidvinkel og 1,4 µm piksler tar skarpere bilder med flere detaljer og gir de kraftige makrofotofunksjonene enda et løft.
 • Det forbedrede telekameraet har 3 x optisk zoom.
 • Det nye TrueDepth-kameraet foran med en blenderåpning på ƒ/1,9 tar bedre bilder og videoopptak i mørke omgivelser. For første gang har det også autofokus, som kan fokusere enda raskere i svakt lys og i gruppebilder som tas på lang avstand.
 • En ny adaptiv True Tone Flash er designet på nytt fra bunnen av, med ni LED-lys som endrer mønster ut fra valgt brennvidde.
 • Avansert digital bildebehandling har åpnet for funksjoner som som Nattmodus, Smart HDR 4, Portrettmodus med Portrettlyssetting, Portrettmodus med Nattmodus, Apple ProRAW og Fotostiler som gir bildene et personlig preg.
 • Den nye Handlingsmodusen gir fantastisk jevne videoopptak ved å kompensere for raske bevegelser, vibrasjoner og kraftig risting i kameraet under filming.
 • Filmatisk modus er nå tilgjengelig i 4K med 30 bps og 4K med 24 bps.
 • Avanserte arbeidsflyter for video, inkludert ProRes3 og ende-til-ende-Dolby Vision HDR.
Den nye Handlingsmodusen gir fantastisk jevne videoopptak ved å kompensere for raske bevegelser, vibrasjoner og kraftig risting i kameraet under filming.

Registrering av ulykke og Nødanrop (SOS) via satellitt

Hele iPhone 14-serien har nye og banebrytende trygghetsfunksjoner som kan tilkalle hjelp i nødsituasjoner. Med et nytt tokjerners akselerometer som kan registrere G-krefter på opptil 256 g, og et nytt gyroskop med HDR, kan Registrering av ulykke-funksjonen på iPhone nå registrere alvorlige bilulykker og automatisk ringe nødetatene hvis brukeren er bevisstløs eller ikke får tak i iPhonen sin. Disse funksjonene bruker eksisterende komponenter som barometeret, som nå kan registrere endringer i trykket i kupéen; GPS-en, som kan gi ekstra informasjon om hastighetsendringer; og mikrofonen,4 som kan gjenkjenne høye lyder forbundet med alvorlige bilulykker. Avanserte Apple-utviklede bevegelsesalgoritmer opplært med over en million timer med ekte kjøring og data fra ulykker gir enda bedre nøyaktighet. Når telefonen brukes sammen med Apple Watch, spiller Registrering av ulykke sømløst på de unike styrkene til hver av enhetene for å gi brukerne hjelp på en effektiv måte. Når en alvorlig bilulykke registreres, vises grensesnittet for nødanrop på Apple Watch fordi den mest sannsynlig er nærmere brukeren, mens anropet går via iPhone hvis den er innenfor rekkevidde, siden den mest sannsynlig har den beste forbindelsen.
Funksjonen Registrering av ulykke vises i iPhone-grensesnittet for anrop til nødetatene.
Registrering av ulykke bruker spesialutviklede komponenter i kombinasjon med Apple-utviklede algoritmer for å fange opp alvorlige bilulykker, og funksjonen ringer automatisk nødetatene hvis brukeren er bevisstløs eller ikke får tak i iPhonen.
iPhone 14-serien lanserer også Nødanrop (SOS) via satellitt, der spesialutviklede komponenter er dypt integrert med programvare som lar antennen koble seg direkte til en satellitt, noe som gjør det mulig å kommunisere med nødetatene også når man er på steder uten Wi-Fi eller mobildekning. Satellitter er bevegelige objekter med lav båndbredde, og det kan ta flere minutter før meldinger kommer gjennom. Siden hvert sekund teller når ulykken er ute, forhåndslaster iPhone med Nødanrop (SOS) via satellitt inn noen sentrale spørsmål for å kartlegge brukerens situasjon, og viser i hvilken retning brukeren skal holde mobilen for å kobles opp mot en satellitt. Kartleggingsspørsmålene og oppfølgingsmeldingene videresendes deretter til spesialister med opplæring fra Apple, som ringer etter hjelp på vegne av brukeren. Med denne banebrytende teknologien kan brukerne også dele posisjonen sin manuelt via satellitt ved hjelp av Hvor er?-funksjonen når de er på steder uten Wi-Fi eller mobildekning – en ekstra trygghet når man er på tur utenfor allfarvei. Nødanrop (SOS) via satellitt blir tilgjengelig for brukere i USA og Canada i november, og er gratis i en periode på to år.

A16 Bionic – den raskeste chipen i en smarttelefon

A16 Bionic-chipen i iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max ligger flere generasjoner foran konkurrentene, og muliggjør banebrytende funksjoner som Dynamic Island og enestående digitale fotografiegenskaper –med et batteri som varer hele dagen.7 Den nye sekskjerners prosessoren med to ytelseskjerner og fire effektivitetskjerner er opptil 40 prosent raskere enn konkurrentene, og kan enkelt håndtere krevende arbeidsflyter. A16 Bionic har en akselerert grafikkprosessor med fem kjerner og 50 prosent større minnebåndbredde – perfekt for grafikktunge spill og apper – og en ny 16-kjerners Neural Engine som kan utføre nærmere 17 billioner operasjoner i sekundet. Apples bransjeledende arkitektur for kombinert optimalisering av ytelse og energisparing gjør at chipen har høyere ytelse med bare en brøkdel av strømforbruket sammenlignet med konkurrentene. 
A16 Bionic er selve nøkkelen til det avanserte kamerasystemet, og sørger for førsteklasses digital bildebehandling. Prosessoren, grafikkprosessoren, Neural Engine og bildesignalprosessoren jobber sømløst sammen om å drifte den nye kameramaskinvaren og utføre opptil 4 billioner operasjoner per bilde.
En visning av de digitale bildebehandlingsfunksjonene som er mulig ved hjelp av A16 Bionic.
A16 Bionic ligger flere generasjoner foran konkurrentene, og muliggjør førsteklasses digitale bildebehandlingsfunksjoner

Kraftige mobilnettfunksjoner og 5G

Med iPhone får brukerne lynraske nedlastinger og opplastinger, bedre strømming og sanntidstilkobling via 5G, slik at de kan holde kontakten og se på og dele innhold.8 Støtte for 5G på iPhone er nå utvidet til over 250 operatørpartnere i mer enn 70 markeder i hele verden, med utvidet støtte for enkeltnettverk. Med eSIM kan brukere enkelt koble seg til eller raskt overføre sine eksisterende abonnementer digitalt, få et sikrere alternativ til et fysisk SIM-kort og benytte flere mobilabonnementer på én enhet. SIM-kortplassen er fjernet på iPhone 14 Pro- og iPhone 14 Pro Max-modellene som lanseres i USA, slik at brukere kan konfigurere enhetene sine på en raskere og enklere måte.

Apple Fitness+ for alle iPhone-brukere

Senere i høst blir Apple Fitness+ for første gang noensinne tilgjengelig for alle iPhone-brukere som abonnement i de 21 landene tjenesten tilbys i, selv om de ikke har en Apple Watch ennå. iPhone-brukere vil få tilgang til hele tjenesten med over 3000 trenings- og meditasjonsøkter i treningsstudiostil, som alle ledes av et mangfoldig og inkluderende instruktørteam. Brukere av Fitness+ får se instruktørveiledning og intervalltidtaking på skjermen, og estimert kaloriforbrenning vil bidra til å lukke Bevegelse-ringen. Fitness+ vil bli helintegrert med Mosjon-appen som følger med iOS 16, og vil være i den midterste fanen. Der kan brukerne få påfyll med motivasjon til å lukke Bevegelse-ringen gjennom belønninger, aktivitetsdeling og mer. Brukerne trenger bare en iPhone for å registrere seg, og kan da bruke Fitness+ på iPhone, iPad og Apple TV.
En Apple Fitness+-instruktør leder en treningsøkt.

Med iOS 16

iOS 16 er designet for å dra nytte av de nye mulighetene med iPhone 14 Pro, og har et nytt design på låst skjerm, intelligente funksjoner og nye måter å kommunisere og dele innhold på, som i sum revolusjonerer brukeropplevelsen på iPhone. Låst skjerm har fått en enda mer personlig, nyttig og vakker utforming, med en effekt som viser motiver i bilder i flere lag foran klokkeslettet, og nydesignede widgeter som gjør at du lett kan holde deg oppdatert. Du finner flere inspirerende alternativer for låst skjerm i galleriet med bakgrunner, blant annet samlinger fra Apple, en Været-bakgrunn for å se værforholdene i sanntid utover dagen, en Astronomi-bakgrunn som viser jorden, månen og solsystemet, og mange andre. Med Meldinger kan brukere nå redigere eller angre sendte meldinger og markere samtaler som ulest, slik at de kan komme tilbake til dem senere.9 Felles bildebibliotek i iCloud gjør det enda enklere å dele bildesamlinger med familien.10 Tekst i objektivet-funksjonen er nå enda kraftigere, med muligheten til å kjenne igjen tekst i video og raskt konvertere valuta, oversette tekst og mye mer. Visuelt søk legger til en ny funksjon som lar brukerne trykke og holde på motivet i et bilde for å løfte det fra bakgrunnen og legge det inn i apper som for eksempel Meldinger.11

iPhone og miljøet

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max er designet for å minimere miljøbelastningen, med bruk av 100 prosent resirkulerte sjeldne jordmetaller i alle magneter (herunder magnetene i MagSafe), og 100 prosent resirkulert wolfram i Taptic Engine. Begge modellene har i tillegg 100 prosent resirkulert tinn i loddetinnet til flere kretskort og 100 prosent resirkulert gull i belegget på hovedkortet og i ledningene til alle kameraene. I den fiberbaserte emballasjen er det ytterste laget med plastfolie eliminert, noe som fører Apple enda nærmere målet om å fjerne all plastemballasje innen 2025. 
Apples globale administrative virksomhet er allerede karbonnøytral, og selskapet har som mål å være 100 prosent karbonnøytralt i alle produksjonsledd og gjennom hele produktlevetiden innen 2030. Det betyr at alle Apple-enheter skal gå i null i klimapåvirkningen – fra produksjon av komponenter, montering, transport, bruk og lading til resirkulering og gjenvinning av materialene.
Tilgjengelighet
 • iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max fås i finishene mørk lilla, sølvfinish, gullfinish og stellarsvart med lagringsalternativene 128 GB, 256 GB og 1 TB. 
 • Kunder i Australia, Canada, De forente arabiske emirater, Frankrike,India, Italia, Japan, Kina, Saudi-Arabia, Singapore, Spania, Storbritannia, Thailand, Tyskland, USA og 30 andre land og regioner kan forhåndsbestille iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max fra fredag 9. september kl. 14.00 og er tilgjengelige i butikk fra fredag 16. september. 
 • iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max blir tilgjengelige i Malaysia, Tyrkia og 20 andre land og områder fra fredag 23. september.
 • Nødanrop (SOS) via satellitt blir tilgjengelig først i USA og Canada i november, og tjenesten er inkludert gratis i to år ved aktivering av iPhone 14 Pro eller iPhone 14 Pro Max.
 • Kundene kan kjøpe iPhone 14 Pro for NOK 13 990 før innbytte, og iPhone 14 Pro Max for NOK 15 490 før innbytte på apple.com/no/store, i Apple Store-appen og i Apple Store-butikker. iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max er også tilgjengelige hos Apple-autoriserte forhandlere og utvalgte operatører.12
 • iOS 16 blir tilgjengelig som en gratis programvareoppdatering mandag 12. september.
 • Kunder som kjøper iPhone 14 Pro eller iPhone 14 Pro Max, får et tre måneders abonnement på Apple Arcade med et nytt abonnement.
 • iPhone-lommeboken i skinn med MagSafe og skinndeksler til iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max vil være tilgjengelige i fem nye farger: midnatt, skogsgrønn, blekk, umbra og oransje. Klart deksel og silikondeksler til iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max fås i fargene midnatt, stormblå, rød, krittrosa, syrin, hyllebær, sølvrosett og solglød.
Del artikkel

Media

 • Teksten i denne artikkelen

 • Bilder i denne artikkelen

 1. Skjermen har avrundede hjørner som følger de myke linjene i designet. Disse hjørnene er innenfor rektangelet som brukes som mål. Målt som et rektangel er skjermen 6,06 tommer (iPhone 14 Pro) eller 6,68 tommer (iPhone 14 Pro Max) diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.
 2. iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max er testet under kontrollerte laboratorieforhold og har en rangering for sprut-, vann- og støvbestandighet på IP68 i henhold til IEC-standard 60529 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke permanente tilstander. Bestandigheten kan svekkes som følge av normal slitasje. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.
 3. iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max støtter ProRes-videoopptak i Kamera-appen ved 1080p og 30 bps med lagringsalternativet 128 GB, og opptil 4K og 30 bps med lagringsalternativene 256 GB, 512 GB og 1 TB.
 4. Mikrofonen slås bare på når kjøring registreres, for eksempel basert på Bluetooth, CarPlay eller hastigheten brukeren beveger seg i. Alle data behandles lokalt på enheten, og slettes hvis enheten registrerer at det har skjedd en ulykke, med mindre brukeren har valgt å dele data for å forbedre Registrering av ulykke-funksjonen. Det er bare lydnivået som deles med Apple – ikke lyden i seg selv.
 5. Registrering av ulykke-funksjonen er designet for å registrere ulykker med passasjerkjøretøy med fire hjul, med bestemte masse-, G-kraft- og fartsprofiler som indikerer alvorlige og livstruende ulykker. Funksjonen skal fange opp ulike typer alvorlige, livstruende kollisjoner med høy kraft – frontkollisjon, sideskraping, kollisjon bakfra eller fra siden og velt. Registrering av ulykke-funksjonen er tilgjengelig globalt på iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Max, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE og Apple Watch Ultra.
 6. Nødanrop (SOS) via satellitt er utviklet med tanke på åpne områder med fritt utsyn til himmelen. Funksjonaliteten kan svekkes av hindringer som trær og bygninger. iPhone skal fortsette å fungere ved normale temperaturforhold.
 7. Batteritid avhenger av mobilnettverk, plassering, dekning, funksjons­konfigurasjon, bruk og mange andre faktorer. Faktiske resultater varierer. Batteriet kan lades kun et begrenset antall ganger, og det kan hende at det til slutt må byttes ut. Batteritid og antall ladinger avhenger av bruk og innstillinger. Batteritester er utført med bestemte iPhone-enheter. Du finner mer informasjon på apple.com/no/batteries og apple.com/no/iphone/compare.
 8. Mobildataabonnement kreves. 5G, Gigabit LTE, VoLTE og Wi-Fi-anrop er tilgjengelig i utvalgte markeder og gjennom utvalgte operatører. Hastigheten er basert på teoretiske målinger og vil variere avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kundene kan kontakte operatøren eller gå til apple.com/iphone/cellular for å få mer informasjon om 5G- og LTE-støtte.
 9. Brukere kan redigere en melding i opptil 15 minutter etter at den ble sendt, og kan angre sending av en melding i opptil to minutter etter at den er sendt. Brukerne kan også redigere hver enkelt melding opptil fem ganger, og mottakerne vil også kunne se endringsloggen.
 10. Felles bildebibliotek i iCloud blir tilgjengelig i en programvareoppdatering senere i år.
 11. Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land eller områder. Se hele listen.
 12. Tilbudet gjelder for kvalifiserte kunder og krever et 24-måneders lån når man velger Citizens One eller månedlige Apple Card-avdrag (ACMI) som betalingstype i kassen hos Apple. iPhone-aktivering kreves med AT&T, T‑Mobile/Sprint eller Verizon for kjøp med ACMI i en Apple Store-butikk. Merverdiavgift og frakt er ikke inkludert i ACMI og er underlagt kortholders variable årlige rente. Ytterligere betingelser for månedlige Apple Card-avdrag finnes i kundeavtalen. Ytterligere iPhone-betalingsvilkår finnes på apple.com/legal/sales-support/iphoneinstallments_us.

Pressekontakter

Apple Media Helpline

media.no@apple.com

22 82 34 80