Apple Watch Nike+ Series 3

Tijd om helemaal los te gaan.

Twee van de meest innovatieve merken ter wereld zetten de volgende stap in hun langlopende samen­werking. Apple Watch Nike+ heeft een ingebouwde hoogtemeter en toont je tijdens je run meer data en aanmoedigingen van vrienden. Je ideale loopmaatje is nog beter in vorm.1

Functies die er helemaal voor gaan.

Van ingebouwd gps tot een hoogtemeter. Apple Watch Nike+ heeft alles wat je nodig hebt om je hardlooptrainingen naar een hoger plan te tillen. Je kunt je Watch zelfs draadloos koppelen met compatibele fitnessapparaten.2 En hij is zwemproof, dus neem gerust een duik na je training.3

Lees meer over de features vanApple Watch Series 3

Exclusieve wijzerplaten van Nike.

Speciaal ontworpen voor Apple Watch. Kies uit de verschillende digitale en analoge designs. Start de Nike+ Run Club-app direct vanaf de wijzerplaat door op het Nike-logo te tikken.

Geweven sportbandje van Nike.
Eén maat. Jouw maat.

Het geweven sportbandje van Nike is licht, droogt snel en is makkelijk verstelbaar. Meer dan 300 draden van vijf soorten garen vormen samen een tweelaags 3D-weefsel dat ademend, zacht en toch enorm slijtvast is.

Nike+ Run Club-app.
Je ideale loopmaatje.

Of je nu een beginner of een freak bent, in de Nike+ Run Club-app vind je alles wat je nodig hebt om optimaal te presteren. Met de support van miljoenen andere lopers en deskundig advies ga je hard vooruit.

Ken je runs. Van begin tot eind.

Train slimmer met extra run-data. Een training vergelijken met de vijf ervoor? Swipe gewoon naar links. Markeer tussentijden door op pauze te drukken, op je scherm te tikken of twee keer op de knop aan de zijkant te drukken. Na het lopen krijg je een uitgebreid gegevens­overzicht, inclusief hoogtemeters.

Blijf lopen. Blijf lachen.

Een duwtje in de rug kan het verschil maken. Ontvang grappige emoji's van vrienden en berichten over goed hardloopweer. En laat je motiveren door prestaties van je hardloopmaatjes en je eerder behaalde resultaten.

Just Do It. Sunday.

Ga elke zondag 5 km hardlopen en probeer deze gewoonte zo lang mogelijk vol te houden. Geef je training een boost met de exclusieve Nike+ Run Club-playlists op Apple Music.4

Van berichten tot muziek en Siri. Apple Watch Nike+ heeft alle features van Apple Watch Series 3.

Meer informatie

Twee designs. Geen grenzen.

Kast van zilverkleurig aluminium, platina/zwart sportbandje van Nike

38 mm | 42 mm

GPS

Kast van space­grijs aluminium, antraciet/zwart sportbandje van Nike

38 mm | 42 mm

GPS

Extra bandjes

Ren helemaal in stijl met een extra sportbandje van Nike. Verkrijgbaar in vier fraaie kleurcombinaties en gemakkelijk te verwisselen.

Kies je favoriete accessoires.

Shop accessoires voor Apple Watch