Apple Watch Nike+ Series 2

Uit liefde voor hardlopen.

Hij gaat waar jij gaat. Hij motiveert je en laat je extra hard genieten. Apple Watch Nike+ is het meest recente resultaat van de langlopende samen­werking tussen twee van ’s werelds meest innovatieve merken. Hij zit supercomfortabel en houdt je in contact met je hardloopvrienden via de Nike+ Run Club. Je ideale loopmaatje zit voortaan om je pols.

Features die er helemaal voor gaan.

Net als andere Apple Watch Series 2-modellen heeft Apple Watch Nike+ ingebouwd gps om je snelheid, de afgelegde afstand en je route bij te houden. Ook als je zonder iPhone de deur uitgaat. Met het helderste display dat Apple ooit heeft gemaakt, zodat je gegevens zelfs op de zonnigste dag perfect leesbaar zijn. Daarnaast is Apple Watch Nike+ waterbestendig tot 50 meter1, dus neem na je training gerust een duik.

Lees meer over de features van Apple Watch Series 2

Sportbandje van Nike.
Licht. Flexibel. Ademend.

Het sportbandje van Nike is gemaakt van hetzelfde supersterke lichtgewicht fluorelastomeer als het originele Apple Watch-sportbandje. De onder druk gevormde gaatjesstructuur zorgt voor meer ventilatie en nog minder gewicht.

Exclusieve wijzerplaten van Nike.

De wijzerplaten zijn speciaal ontworpen voor Apple Watch. Ze zijn uitgevoerd in de iconische Volt-kleur van Nike en geven de tijd digitaal en analoog weer. Bovendien hebben ze een complicatie waarmee je snel de Nike+ Run Club-app opent.

Nike+ Run Club-app.
Je ideale loopmaatje.

Of je nu net begint met hardlopen of een echte kilometervreter bent, in de Nike+ Run Club-app vind je alles wat je nodig hebt om tot je beste loopprestaties te komen. Je maakt deel uit van een club met miljoenen andere lopers en krijgt onderweg deskundig advies. Op die manier helpen we je om verder én harder te lopen. En meer te genieten.

Volg je vooruitgang.

Alle belangrijke gegevens vind je op één handige, heldere plek. Even swipen en je ziet nog veel meer details van je run.

Altijd een reden om te rennen.

Ontvang berichtjes over het weer, over je loopschema of als je vrienden hun activiteiten delen. Aan motivatie geen gebrek.

Connect met vrienden.

Je kunt je vrienden laten weten hoe hard je hebt gelopen, een wedstrijdje met ze doen en ze na afloop een virtueel ‘vuistje’ sturen.

Just Do It. Sunday.

Ga elke zondag 5 km hardlopen en probeer deze gewoonte zo lang mogelijk vol te houden. Geef je training een boost met de exclusieve Nike+ Run Club-playlists op Apple Music.2

Gaan we hardlopen vandaag?

Samen lopen gaat vaak makkelijker dan alleen. Dus laat je zo veel en zo vaak coachen, pacen en aanmoedigen als je wilt. En blijf vooral doorgaan.

Lees meer over Nike+ Run Club

Van Berichten tot telefoontjes en Siri, Apple Watch Nike+ heeft alle geweldige features van de Apple Watch Series 2-modellen.

Meer informatie

Twee designs. Geen grenzen.

Kast van spacegrijs aluminium, antraciet/zwart sportbandje van Nike

38 mm | 42 mm

Bestel

Kast van zilverkleurig aluminium, platina/wit sportbandje van Nike

38 mm | 42 mm

Bestel

Kies je favoriete accessoires.

Shop accessoires voor Apple Watch