Partners - Grote ondernemingen

Geweldige partners bieden geweldige
mogelijk­heden.

Je kunt bij onze partners terecht voor consulting over toon­aangevende mobiele strategieën, app-ontwikkeling, integratie van back‑endsystemen en bedrijfsnetwerken. Zodat jij alles uit de hardware, software en diensten van Apple haalt.

Consulting
en

systeem­integratie

Kijk hoe bedrijven in allerlei branches over de hele wereld de integratie van back-endsystemen vereenvoudigen, mobiele strategieën ontwikkelen en baan­brekende apps maken.

Accenture ontwikkelt Apple oplossingen waarmee zakelijke klanten hun bedrijfs­voering compleet kunnen vernieuwen.

Accenture combineert zijn positie als marktleider op het gebied van industrie en digitale transformatie met de kracht, eenvoud en veiligheid van Apple producten. Hierdoor krijgen bedrijven toegang tot nieuwe inkomsten, verhogen ze de klanttevredenheid en productiviteit en reduceren ze de kosten. Accenture heeft binnen bepaalde Accenture Digital Studios speciale Apple afdelingen opgericht, met een team ontwikkelaars op locatie. Dit team gaat gezamenlijk zakelijke klanten adviseren op het gebied van klant­interactie en de nieuwe mogelijk­heden die iPhone en iPad daarbij bieden.

98%van de honderd belangrijkste klanten van Accenture werkt al minstens tien jaar samen met het bedrijf

Deloitte haalt nog meer uit iPhone en iPad dankzij bedrijfsexpertise.

EnterpriseNext van Deloitte is een Apple programma waar meer dan 5.000 consultants bij betrokken zijn. Deloitte is toonaangevend in de ontwikkeling van strategieën voor digitale transformatie en helpt bedrijven de iOS- en iPadOS-platforms maximaal te benutten. Bijvoorbeeld met EnterpriseNext-workshops van twee weken en EnterpriseNext Value Maps.

100KBij Deloitte zijn meer dan 100.000 Apple devices in gebruik en meer dan 75 apps op maat ontwikkeld voor verschillende sectoren

IBM Services verandert de internationale zakenwereld met op maat gemaakte mobiele apps.

De ruim 100.000 experts en consultants van IBM geven vorm aan de digitale transformatie van ’s werelds grootste bedrijven. De teams van Apple en IBM werken nauw samen om de werkwijze van bedrijven te optimaliseren, bijvoorbeeld door meerdere back-endsystemen te integreren of nieuwe gebruikerservaringen te ontwerpen. Met behulp van de IBM Garage-methodologie, Garages en Studios voor Apple, IBM Solutions for Apple en de nieuwste ontwikkeltools van Apple biedt IBM eenvoudige oplossingen voor complexe uitdagingen van bedrijven.

Meer dan400 appsop maat voor mobiele transformatie geïmplementeerd voor 65 beroepen, 16 sectoren en 53 landen

Apps voor ondernemingen

Verbeter bedrijfsprocessen en werknemerservaringen met kant-en-klare apps of bouw apps op maat met SDK’s voor iOS.

Salesforce moderniseert de gebruikerservaring op iPhone en iPad.

Apple en Salesforce slaan de handen ineen om een transformatie tot stand te brengen in de manier waarop bedrijven contact maken met klanten: ’s werelds belangrijkste CRM-systeem wordt gecombineerd met ’s werelds meest geavanceerde mobiele besturings­systeem voor bedrijven. Met de vernieuwde Salesforce-app en de Salesforce Mobile SDK kunnen miljoenen klanten en ontwikkelaars van Salesforce in de native app maximaal profiteren van alle mogelijk­heden van iPhone en iPad.

2biljoentransacties per jaar op Salesforce

SAP mobiliseert kernprocessen op iOS en iPadOS.

SAP ondersteunt alle facetten van een bedrijf, van de werknemers tot de klantervaring. Bij SAP is de SAP Cloud Platform SDK voor iOS ontwikkeld, en ook de SAP Fiori-ontwerptaal voor iOS en SAP Academy voor iOS. Hiermee kunnen ontwikkelaars overal ter wereld, waaronder de 2,5 miljoen ontwikkelaars bij SAP zelf, razendsnel native apps ontwikkelen met Swift. Met deze apps kun je je SAP-systemen verder uitbreiden en toegang krijgen tot belangrijke bedrijfs­gegevens en ‑processen. Allemaal door gebruik te maken van de bekende features van iPhone en iPad.

77%van alle transacties ter wereld verlopen via een SAP‑systeem

Netwerken, beveiliging
en samen­werking

Ontdek technologieën die bedrijven in staat stellen naadloos verbinding met hun netwerken te maken, efficiënt en effectief samen te werken en de prestaties van bedrijfskritische apps te verbeteren.

Cisco levert de belangrijkste netwerk- en samen­werkings­tools voor Apple producten en zorgt voor de beste beveiliging.

Apple en Cisco zijn samen verantwoordelijk voor de beste mobiele oplossingen met Apple devices op Cisco-netwerken. Dankzij de integratie van iOS, iPadOS, macOS en de nieuwste technologie van Cisco kunnen bedrijven naadloos verbinding maken met zakelijke netwerken. Ook kunnen ze belangrijke bedrijfs­apps optimaliseren en samen­werken via audio- en video­gesprekken. Allemaal met de beveiliging die bedrijven nodig hebben.

95%van de Fortune 500‑bedrijven gebruikt een netwerk van Cisco

Mobiele apps helpen elk bedrijf vooruit, groot of klein.

Onze mobiliteitspartners zorgen in alle sectoren voor betere bedrijfsresultaten en lossen problemen op met iOS en iPadOS. Essentiële apps zoals Box en DocuSign zorgen dat teams verbonden blijven en creëren elke dag meerwaarde.

Bekijk apps van mobiliteitspartners