HomePod mini

Witte HomePod mini met bewegende kleurenpixels erboven die samen het woord ‘mini’ vormen. Blauwe HomePod mini met bewegende kleurenpixels erboven die samen het woord ‘mini’ vormen. Oranje HomePod mini met bewegende kleurenpixels erboven die samen het woord ‘mini’ vormen. Gele HomePod mini met bewegende kleurenpixels erboven die samen het woord ‘mini’ vormen. Middernacht HomePod mini met bewegende kleurenpixels erboven die samen het woord ‘mini’ vormen.

Zo heb je kleur nog nooit gehoord.

Kamerbreed geluid.

Een intelligente assistent.

Bedien je slimme woning.

Werkt naadloos samen met iPhone.

Privé en beveiligd.

Vijf sprekende kleuren.

Geluid

Zo groots kan klein klinken.

A white HomePod mini shot from the side X-ray of HomePod mini showing its internal components White, Blue and Orange HomePod mini's stacked in front of each other and shot from the side. Siri is activated.

360°-audio

HomePod mini zit boordevol innovaties en produceert veel meer geluid dan je van een speaker van dit formaat zou verwachten. Hij is amper 84,3 mm hoog en neemt nauwelijks ruimte in beslag, maar weet toch de hele kamer te vullen met rijke 360°-audio die altijd fantastisch klinkt, waar je ook luistert. En als je nóg breder geluid wilt, zet je gewoon meer HomePod mini-speakers neer.

Grensverleggende computational audio

zorgt voor een prachtig, vol geluid dat bij een veel grotere speaker past. Ook als je dat geluid op z’n hardst laat klinken, hoort HomePod mini toch gewoon al je gesproken opdrachten.

Designed to fit anywhere in the house

HomePod mini is zo vormgegeven dat hij overal perfect tot zijn recht komt, waar je hem ook neerzet. De sierlijke speaker is omgeven door een perfect passende netstof waar het geluid zonder enige moeite doorheen gaat. En het verlichte touchoppervlak aan de bovenkant maakt ’m heel eenvoudig te bedienen.

Een volledig verbonden geluidssysteem voor je hele huis

Als je meerdere HomePod of HomePod mini-speakers in huis neerzet, heb je een volledig verbonden soundsysteem.1 Wil je één bepaald nummer in het hele huis laten horen, of juist in elke kamer een ander nummer, dan vraag je dat gewoon aan Siri.

Stereopaar

Makkelijker dan dit wordt het niet om overal in huis geweldig geluid te hebben. En de bediening is al net zo simpel, want daarvoor kun je elke HomePod mini gebruiken. HomePod mini werkt ook samen met al je Apple devices, zodat je ’m onder meer als intercom kunt gebruiken.

Large flat screen television showing two male characters from the Apple TV+ series shrinking. A MacBook Pro, an iPad, an iPhone, and a Midnight HomePod mini are arranged in front.

Opnemen als iemand je op je iPhone belt, een serie op je Apple TV kijken of naar muziek op je Mac luisteren: met HomePod mini kan het allemaal. Die werkt naadloos samen met al je Apple devices, dus je bent verzekerd van prachtige audio. Je kunt zelfs een stereopaar maken door twee HomePod mini-speakers in dezelfde ruimte aan elkaar te koppelen. De ene fungeert dan als linkerkanaal en de andere als rechterkanaal, zodat je helemaal kunt opgaan in het geluid.2

Blauwe HomePod mini met daarboven een hand met een iPhone. Op het iPhone-scherm wordt muziek afgespeeld.

Muziek en podcasts wissel je met het grootste gemak uit tussen je HomePod mini en iPhone

Als je de deur uit moet terwijl je net van een leuk nummer of een interessante podcast geniet, kun je gewoon verder luisteren op je iPhone. Daarvoor hoef je alleen je iPhone in de buurt van je HomePod mini te houden. Je voelt dan dat je HomePod mini contact maakt om het geluid aan je Phone door te geven.3

Muziek en podcasts wissel je met het grootste gemak uit tussen je HomePod mini en iPhone

Zodra je je iPhone naast je HomePod mini houdt, verschijnen er vanzelf gepersonaliseerde luister­suggesties. En de regelaars staan op het toegangs­scherm, dus je hoeft je iPhone niet eens te ontgrendelen.4

Intelligente assistent

Siri doet het allemaal.
Zonder moeite.

Siri is de intelligente assistent die alles voor je regelt.

Zo wordt HomePod mini de spil van het gezin. Als je meerdere HomePod mini-speakers in huis hebt staan, kun je overal iets aan Siri vragen. En in combinatie met je iPhone en AirPlay bieden HomePod mini en Siri allerlei extra mogelijkheden. Start bijvoorbeeld een AirPlay-sessie vanaf je iPhone. Of vraag HomePod mini om de audio van een app op je iPhone te laten horen. Allemaal gewoon met je stem.5

Witte HomePod mini met gekleurde bovenkant die nog net zichtbaar is.

Hé Siri, speel popsongs in de slaapkamer

Luister naar nummers van een artiest, playlist, album of genre of naar nummers met een bepaalde songtekst.6

Hé Siri, speel Lana Del Rey

Stel een ondersteunde muziek-app van derden in als standaardapp.6

Hé Siri, hoeveel ounces zitten er in een cup?

Laat maten en eenheden omrekenen.

Hé Siri, voeg bloem toe aan de boodschappenlijst

Maak boodschappenlijstjes of stel herinneringen in. Siri werkt ze automatisch bij op al je devices.

Hé Siri, hoe lang is het naar het vliegveld?

Vraag informatie over je eigen locatie op, zoals een route die rekening houdt met de huidige verkeersinformatie.

Hé Siri, waar zijn mijn sleutels?

Ping je Apple devices of je spullen met een AirTag, zodat je ziet waar ze zijn.

Hé Siri, stuur Christel een berichtje dat ik onderweg ben

Stuur iemand een berichtje, laat een binnenkomend bericht voorlezen
of voer een telefoongesprek.

Hé Siri, sluit de gordijnen om 8 uur

Stuur de slimme accessoires in je woning aan, zoals de thermostaat, de verlichting en de gordijnen.7

Hé Siri, is de voordeur op slot?

Vraag de status van je gekoppelde accessoires op.

Hé Siri, het is filmavond

Stel een scène samen, zodat je met één gesproken opdracht meerdere devices tegelijk bedient.

Siri herkent jou, hem, haar en hen.

Zes verschillende Memoji-gezichten die boven een gele HomePod mini zweven. Naast drie daarvan staat een blauwe tekstballon met de woorden ‘Hé Siri’.

Siri kan via HomePod mini de stem van wel zes gezinsleden herkennen en voor elk van hen een persoonlijke ervaring creëren. Als papa om een leuk muziekje vraagt, krijgt hij dus iets heel anders te horen dan wanneer de kinderen dat doen. Dankzij de feature ‘Persoonlijke verzoeken’ kan Siri een bepaalde stem herkennen en de gegevens van die persoon ophalen uit iPhone-apps als Berichten, Agenda, Herinneringen en Contacten. En uiteraard gaat dat allemaal 100% veilig, dus je privacy is gegarandeerd.

Intercom zegt het voort.

Heb je meerdere HomePod mini-speakers in huis, dan kun je via de intercomfeature met de rest van je gezin praten. Vraag Siri bijvoorbeeld om je bericht in het hele huis te laten klinken, of alleen in een bepaalde kamer. En antwoorden is voor de anderen al net zo simpel.

Hé Siri, intercom
voor de woonkamer, is
de wedstrijd al begonnen?

Hé Siri, laat iedereen
weten dat het eten klaar is

Plattegrond van een woning. In elke kamer staat een HomePod of HomePod mini. Een Memoji-personage zegt iets. De individuele speakers zijn gemarkeerd.

Hé Siri, intercom
voor de woonkamer, is
de wedstrijd al begonnen?

Hé Siri, laat iedereen
weten dat het eten klaar is

Kinderkamer

Slaapkamer

Tv-kamer

Woonkamer

Yellow HomePod mini, an iPad, AirPods in a case, an iPhone, and an Apple Watch with a pink band are arranged.

Hé Siri, intercom voor de woonkamer, onderweg naar huis, moet ik iets ophalen?

De intercom werkt ook op je andere Apple devices.

Berichten sturen of ontvangen kan dus via CarPlay in de auto, via je AirPods als je in de sport­school een work‑out doet of via je Apple Watch als je boodschappen doet.

Slimme woning

Makkelijk aan te sluiten. Eenvoudig te bedienen.

Configureer je slimme woning, zodat je die via de app kunt bedienen

Of je nu al een volledige functionele slimme woning hebt of net je eerste slimme device hebt gekocht, met de Woning-app en HomePod mini is de configuratie altijd supersimpel – net als de bediening, waar je ook bent.7

Middernacht HomePod mini met drie iPhones. Op de eerste iPhone is de Woning-app te zien, op de tweede HomeKit-gegevens en op de derde het tabblad ‘Ontdek’.
iPhone showing the Home app 'Speakers and TV' UI

HomePod mini wordt automatisch aan de Woning-app toegevoegd

Wanneer je een HomePod mini configureert, komt die automatisch in de Woning-app te staan. Vanaf dat moment kun je al je HomeKit-devices met je stem bedienen.

iPhone showing the Home app's 'home screen' UI

Bedien je HomeKit-accessoires op afstand

HomePod mini kan ook als woninghub fungeren, zodat je al je HomeKit- en Matter-accessoires op afstand kunt bedienen. Dat betekent dat je overal, waar je ook bent, via de Woning-app kunt zien wie er aanbelt, de garagedeur kunt sluiten en de voordeur op slot kunt doen.

iPhone showing the Home app's 'Getting started' screen

Het tabblad ‘Ontdek’ in de Woning-app

Wil je weten wat de voordelen van een slimme woning zijn? Dan ben je in het tabblad ‘Ontdek’ in de Woning-app aan het juiste adres. Daar zie je wat er allemaal mogelijk is en welke accessoires perfect samen­werken met je HomePod mini. Ook vind je er een link naar de Apple Store-app, voor het geval je meer over een bepaald product wilt weten of het meteen wilt aanschaffen.

Privé en beveiligd

Een speaker die je privacy bewaakt.

Privacy is belangrijk, en al helemaal in je eigen huis. HomePod mini is zo ontworpen dat je persoonlijke gegevens goed beveiligd zijn. Je haalt dus een uiterst betrouwbare assistent in huis.

Drie blauwe tekstballonnen met de tekst ‘Hey Siri’.

HomePod mini vangt alleen “Hé Siri” op,

dus je kunt vrijuit spreken. Wat je thuis ook zegt, het blijft allemaal binnenskamers. Dat verandert pas als je Siri activeert door te tikken of de magische woorden “Hé Siri” uit te spreken.

Via de camera van de voordeurbel is een vrouw in een roze sweater te zien. Op het scherm staan de woorden ‘Praat’ en ‘Live’.

Ondersteuning voor ‘Veilige video in HomeKit’

Doordat ‘Veilige video in HomeKit’ wordt ondersteund, kan HomePod mini de beelden van je ondersteunde camera’s analyseren om te zien of er iemand in beeld is, en ook of dat een bekende is. Ook huisdieren en auto’s worden herkend. Alle videobeelden worden op het device zelf verwerkt en daarna volledig versleuteld naar iCloud gestuurd. De opnames zijn alleen zichtbaar voor jou en de mensen met wie je ze deelt. Apple ziet er dus niks van.

Kleurenafbeelding van een Apple logo met een hangslot dat voor privacy staat.

Alleen jij weet wat je tegen Siri zegt

Als je Siri iets vraagt, wordt er een willekeurige identificatiecode aan je vraag gekoppeld, dus niet je Apple ID.

Blauwe HomePod mini van bovenaf gezien, met de twee volumeknoppen op een kleurrijke ondergrond.

Siri benut de machine learning op je device

HomePod mini werkt samen met je iPhone als je Siri vraagt om je berichten of notities voor te lezen. Dat soort verzoeken wordt dus op je device uitgevoerd en niet naar Apple gestuurd.

Apple Music

Koop HomePod mini en krijg 3 maanden lang gratis Apple Music.*

Meer informatie

8 9 10

Welke HomePod

past het best bij jou?

HomePod mini

 • Groots geluid voor zo’n formaat
 • Full‑range driver
 • Twee force-cancelling
  passieve radiatoren
 • Geschikt voor stereopaar32
 • Audio in meerdere kamers51
 • Siri
 • Intelligente assistent
 • Spraakherkenning
 • Slimme woninghub107
 • Geluidsherkenning119
 • Temperatuur- en luchtvochtigheids­sensor910
 • Privé en beveiligd
 • Meeslepend hifi-
  geluid
 • High-excursion woofer
 • Vijf bundelvormende
  tweeters
 • Ruimtelijke audio18
 • Ruimtedetectie
 • Geschikt voor stereopaar32
 • Audio in meerdere kamers51
 • Siri
 • Intelligente assistent
 • Spraakherkenning
 • Slimme woninghub107
 • Geluidsherkenning119
 • Temperatuur- en luchtvochtigheids­sensor910
 • Privé en beveiligd