iTunes

iTunes verhuist.

Download de nieuwste versie van macOS en ervaar entertainment als nooit tevoren. Al je muziek, films, podcasts en audioboeken komen automatisch in de nieuwe Apple Music-, Apple TV-, Apple Podcasts- en Apple Books-apps te staan. Daar kun je ook nog steeds alles wat je in iTunes kon, zoals kopen, huren en importeren.

Upgrade naar de nieuwste versie van macOS

Je kunt ook altijd iTunes 12.8 downloaden voor oudere versies van macOS,

en de iTunes-app voor Windows.

iTunes

Download de nieuwste versie voor Windows.

De nieuwste entertainment-apps zijn al geïnstalleerd in de nieuwste versie van macOS. Upgrade nu en geniet van je favoriete muziek, films, series en podcasts. Neem een abonnement op Apple Music en stream miljoenen nummers zonder reclame. Of download ze en luister offline.

Download nu iTunes voor Windows (64‑bits)

Zoek je een 32‑bits versie voor Windows?

Download hier

iTunes

Download de nieuwste versie in de Microsoft Store.

De nieuwste entertainment-apps zitten nu standaard in macOS Catalina. Upgrade nu om toegang te krijgen tot je favoriete muziek, films en podcasts. Je kunt een abonnement nemen op Apple Music en meer dan 70 miljoen nummers streamen, of downloaden om offline te luisteren. Zonder reclame.

iTunes voor Windows

Op zoek naar andere versies?

iTunes verhuist.

Ga naar de iTunes Store op iOS om je favoriete nummers, films en podcasts te downloaden. Je kunt ook macOS Catalina downloaden voor een heel nieuwe wereld aan entertainment op je desktop. Je bibliotheek wordt automatisch overgezet nar de nieuwe Apple Music-app, Apple TV en Apple Podcasts. Bovendien heb je nog steeds toegang tot alles wat je in iTunes ook had. Denk bijvoorbeeld aan alle content die je in de iTunes Store had gekocht, gehuurd of geïmporteerd, en de mogelijkheid om makkelijk je bibliotheek te ordenen.

Muziek en podcasts

in de spotlights.

iTunes heeft definitief veranderd hoe we genieten van muziek, films en podcasts. Nu zetten we weer een volgende stap. Met drie gloednieuwe, speciaal ontwikkelde apps: Apple Music, Apple TV en Apple Podcasts. Elke app is helemaal opnieuw ontworpen, zodat je meer dan ooit kunt genieten van entertainment op je Mac. En maak je geen zorgen: alles uit je iTunes-bibliotheek blijft gewoon toegankelijk in deze apps. iCloud synchroniseert alles naadloos op al je devices. Natuurlijk kun je ook back‑ups maken, bestanden terug­zetten en synchroniseren door je device rechtstreeks op je Mac aan te sluiten.

Nu al een hit. Apple Music op je Mac.

De Apple Music‑app is de ultieme manier om muziek te streamen op je Mac.1 Laat je inspireren door een bibliotheek met miljoenen nummers, ontdek nieuwe artiesten en songs, vind de perfecte playlist, download wat je offline wilt luisteren, of geniet van alle muziek die je door de jaren heen hebt verzameld. Je vindt het allemaal in je muziek­bibliotheek op al je devices.

Apple TV. In première op je Mac.

De Apple TV‑app voor Mac is de nieuwe thuisbasis voor al je favoriete films en Apple TV+. Bekijk alles rechtstreeks in de app, online of offline, en ontdek bij ‘Kijk nu’ wat er allemaal te beleven valt. Na een pauze kijk je gewoon weer verder waar je gebleven was, op elk scherm en op al je devices. En voor het eerst kun je nu op je Mac genieten van films in 4K2 en Dolby Atmos3.

Moet je horen. Podcasts op je Mac.

Met Apple Podcasts kun je nu op je Mac luisteren naar meer dan 700.000 programma’s, van nieuws tot entertainment, van comedy tot sport. Zoek naar podcasts op titel, onderwerp, gast, presentator, inhoud of iets anders. Neem een abonnement en ontvang een melding zodra er nieuwe afleveringen zijn. Met ‘Luister nu’ ga je gewoon verder waar je was gebleven, op al je devices.

iTunes Support geeft antwoord op je vragen

Je kunt hulp krijgen met synchroniseren, bijwerken naar een nieuwere versie van iTunes, iTunes-aankopen en nog veel meer.

Meer informatie

Zoek je een oudere versie van iTunes?

Als de nieuwste versie van iTunes niet werkt met je besturings­systeem of hardware, kun je een oudere versie downloaden.

Zoek een oudere versie van iTunes