iTunes.Je muziek en films op het hoofdpodium.

iTunes is de beste manier om je verzameling muziek en films te beheren en verder uit te breiden. Het is de thuisbasis van Apple Music, waarmee je onbeperkt toegang hebt tot miljoenen nummers, samengestelde afspeellijsten1 en Beats 1-radio, waar Zane Lowe en een team bekende dj’s achter de knoppen zitten. Al het amusement dat iTunes te bieden heeft, staat voor je klaar op je Mac of pc.

Je dagelijkse dosis.

Met Apple Music is het makkelijker dan ooit om naar de muziek te luisteren waar je nu van houdt en waar je straks van houdt. Kies uit miljoenen nummers en geniet van originele programma’s, films en content die je nergens anders vindt. Als je een gratis proefabonnement van drie maanden neemt2, kun je alle muziek die je maar wilt toevoegen aan je huidige collectie. Dit kunnen aankopen zijn uit de iTunes Store, maar ook nummers die je vanaf een cd hebt geïmporteerd. Zo staat je muziekcollectie nooit meer stil. En jij ook niet.

De films die je altijd al had willen hebben. Nu van jou.

Met meer dan 85.000 films om uit te kiezen, vind je altijd wel iets moois in iTunes.3 En die geweldige kaskraker kun je nu bekijken waar en wanneer je maar wilt. Met één klikje speel je iets af, maar je kunt het materiaal ook downloaden als je ergens naartoe gaat waar geen wifi is.

Een wereld aan entertainment.
Waar ook ter wereld.

De iTunes Store is op al je devices beschikbaar. Zo kun je dus op elk moment dat catchy nummer kopen dat je net hebt gehoord, of die film huren waar je al een tijdje naar uitkijkt. Alle muziek en films die je koopt staan meteen voor klaar, waar je ze ook op wilt afspelen.

Delen met gezin.
Van je familie moet je het hebben.

Met Delen met gezin kunnen zes gezinsleden elkaars iTunes-aankopen delen. Als iemand uit het gezin een nieuw nummer of album koopt, kunnen de andere gezinsleden het downloaden. En voor films geldt precies hetzelfde. Als je ‘Vraag toestemming om te kopen’ inschakelt voor kinderen onder de dertien, of eventuele andere gezinsleden die jij uitkiest, is toestemming van de ouders vereist voordat er een aankoop kan worden gedaan.4

Meer informatie

Stel Delen met gezin in voor maximaal zes gezinsleden.

Gezinsleden kunnen met één tik precies downloaden wat ze willen.

Laat kinderen toestemming vragen voordat ze iets kunnen kopen.

De toekomst van televisie is begonnen.

Meer informatie

Cadeaubonnen

Wil je iemand een iTunes-cadeaubon of Apple Music-cadeaubon sturen? Dat kan direct vanaf je iOS-device of computer.5 De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in verschillende bedragen en de ontvanger kiest zelf zijn cadeau uit, zoals een Apple Music-abonnement of iets uit de iTunes Store6, App Store, iBooks Store of Mac App Store.