iTunes.Je muziek en films op het hoofdpodium.

iTunes is de beste manier om je verzameling muziek en films te beheren en verder uit te breiden. Geniet van al het amusement dat iTunes te bieden heeft op je Mac of pc.

50 miljoen nummers. Nul reclame.

Je kunt ruim 50 miljoen nummers streamen, zonder reclame­onderbrekingen. Of download alle albums en nummers die je wilt en beluister ze offline. En het allermooiste: alle muziek uit je persoonlijke iTunes-bibliotheek (waar die ook vandaan komt) staat ook in de Apple Music-catalogus. Neem nu een gratis proefabonnement van drie maanden. Je zit nergens aan vast en kunt opzeggen wanneer je wilt.


Lees meer over Apple Music

De films die je altijd al had willen hebben. Nu van jou.

Met zo veel films om uit te kiezen, vind je altijd wel iets moois in iTunes.1 En als je kijkt via Apple TV 4K, heb je toegang tot een uitgebreid aanbod aan content in 4K HDR. Je kan dus volop genieten van de films die je nog wilde zien. Waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft maar te tikken om iets af te spelen. En als je ergens naartoe gaat waar geen wifi is, kun je je content ook downloaden.

Jurassic World: Fallen Kingdom is verkrijgbaar via iTunes

Een wereld aan entertainment.
Overal binnen handbereik.

De iTunes Store is op al je devices beschikbaar. Zo kun je dus op elk moment dat catchy nummer kopen dat je net hebt gehoord, of die film huren waar je al een tijdje naar uitkijkt. En omdat al je muziek en films in iCloud staan, is alles wat je koopt onmiddellijk beschikbaar. Hoe je er ook van wilt genieten.

Delen met gezin.
Van je familie moet je het hebben.

Met Delen met gezin kunnen zes gezinsleden elkaars iTunes-aankopen delen. Als iemand uit het gezin een nieuw nummer of album koopt, kunnen de andere gezinsleden het downloaden. En voor films geldt precies hetzelfde. Als je ‘Vraag toestemming om te kopen’ inschakelt voor kinderen onder de dertien, of eventuele andere gezinsleden die jij uitkiest, is toestemming van de ouders vereist voordat er een aankoop kan worden gedaan.2

Meer informatie

Stel Delen met gezin in voor maximaal zes gezinsleden.

Gezinsleden kunnen met één tik precies downloaden wat ze willen.

Laat kinderen toestemming vragen voordat ze iets kunnen kopen.

4K HDR. Nu op het grote scherm bij je thuis.

Meer informatie

Cadeaubonnen

Geef vrienden en familie een App Store & iTunes-cadeaubon en laat ze zelf hun cadeau kiezen in de App Store, de iTunes Store en Apple Books.3 Ze kunnen de bon ook gebruiken voor Apple Music-abonnementen en iCloud-opslag­abonnementen. Of geef eens een Apple Store-cadeaubon, waarmee ze Apple hardware en accessoires kunnen kopen in elke Apple Store of op www.apple.com/benl.