De Apple TV‑app

Alles kijken.
In één app.

Exclusieve programma’s en films van Apple TV+. Duizenden films die je kunt kopen of huren. Zorgvuldig samen­gesteld en aangepast aan jouw wensen. Zo krijg jij het allerbeste te zien. En dat allemaal in de Apple TV-app. Op al je schermen. De ultieme manier om tv te kijken.

Zoveel te zien. Zonder gedoe.

Kopen. Huren. Kijken. Alles in één app. Op deze gloednieuwe plek vind je duizenden films, inclusief de allernieuwste blockbusters uit iTunes. Direct vanuit de app kopen, huren en kijken? Het kan allemaal. En wil je iets zien dat je op iTunes hebt gekocht? Kan ook gewoon.

Apple TV Plus

De boeiendste verhalen. Apple TV+ biedt exclusieve programma’s en films van de allerbeste storytellers. Kijk nu in de Apple TV-app.

Meer informatie

Kopen. Huren. Kijken. Allemaal in één app. Op deze gloednieuwe plek vind je duizenden films, inclusief de allernieuwste blockbusters uit iTunes. Direct vanuit de app kopen, huren en kijken? Het kan allemaal. En wil je iets zien dat je op iTunes hebt gekocht? Kan ook gewoon.

De boeiendste verhalen. Apple TV+ biedt exclusieve programma’s en films van de allerbeste storytellers. Kijk nu in de Apple TV-app.

Meer informatie

Vind makkelijk wat je wilt bekijken.
Personaliseren. Zoals je het nog niet eerder zag. Ontdek nog meer moois, inclusief film- en programmasuggesties die speciaal voor jou zijn uitgekozen, en selecties op basis van alles waar je graag naar kijkt.

Kies uit de keuzes van onze redacteuren. Met ‘Kijk nu’ heb je alle ruimte om de zorgvuldig door onze redacteuren uitgekozen aanbevelingen te ontdekken. Zo vind je de beste programma’s.

Ieder scherm is een tv‑scherm.
De Apple TV‑app vind je hier. De Apple TV-app staat al op iPhone, iPad, iPod touch, Mac en Apple TV. Je hoeft hem alleen maar te openen om te beginnen met streamen.

En hier ook. Je vindt de Apple TV-app ook op streamingplatforms, populaire smart‑tv’s en AirPlay‑tv’s.

Bekijk alle geschikte devices

PC

Samsung

Roku

Fire TV

Apple TV Plus

Licht. Camera.
Apple TV 4K.

Bij elke nieuwe Apple TV 4K krijg je één jaar Apple TV+.*

Apple TV 4k

Een bioscoop die
al je zintuigen prikkelt.

Meer informatie