Resoluut beter.

Met de nieuwe Apple TV 4K komen de allerbeste tv‑programma’s, je Apple services én al het materiaal van je Apple devices in hoge kwaliteit je huiskamer binnen.

Programma’s en films. Alleen het allerbeste.

4K HDR met hoge beeldsnelheid voor vloeiende, haarscherpe beelden.

Al het goede van Apple. Op het grote scherm.

Bekijk Tiny World in de
Apple TV-app.

A12 Bionic geeft je tv een extra boost.

De nieuwe Apple TV Remote bedient je nog beter.

Prestaties die je wilt zien. En direct kunt bekijken.

Levensecht beeld en geluid.

Meer dan Apple TV 4K met Dolby Vision heb je niet nodig om beelden van het scherm te laten spatten.

Als je dan ook nog een Dolby Atmos–audiosysteem hebt, kun je jezelf volkomen verliezen in overweldigend 3D‑geluid.1 Met Apple TV 4K heb je je eigen bioscoop in huis.

Bekijk Greyhound in de Apple TV-app.

HDR met hoge beeldsnelheid.2

Apple TV 4K levert een twee keer zo hoge beeld­snelheid voor HDR-video (High Dynamic Range). Daardoor zijn de kleuren helderder en realistischer, en zie je veel meer details. Snelle acties tijdens een sportwedstrijd zijn perfect te volgen. Natuur­documentaires komen helemaal tot leven. En YouTube-video’s zijn van een betoverende kwaliteit.

Samen vinden ze de perfecte kleurbalans.

Soms valt het niet mee om de beeld­kwaliteit van je tv helemaal perfect te krijgen. Maar dat is vanaf nu verleden tijd: Apple TV 4K kalibreert met behulp van je iPhone automatisch het beeld op je tv. Je richt gewoon je iPhone op het scherm, waarna vanzelf duidelijk wordt hoe series en films er eigenlijk horen uit te zien.

Tv op z’n best.
Dat zie je goed.

Je komt ogen tekort. Of je nu een fan van kostuumdrama’s bent of liever naar de nieuwste hitseries kijkt, op Apple TV 4K vind je het beste dat apps als Netflix, Amazon Prime Video, MUBI en iTunes te bieden hebben. En natuurlijk ook de alom geprezen Apple Originals van Apple TV+, maar dat spreekt vanzelf.3

Geeft andere remotes het nakijken. De nieuwe Apple TV Remote werkt snel, intuïtief en uiterst precies, allemaal dankzij het aanraakgevoelige klikvlak.

Klik als je door alle titels in de Apple TV-app wilt browsen.

Swipe om door een lange playlist in Apple Music te scrollen.

Met een beweging rechtsom of linksom op de buitenste ring spoel je door of juist terug totdat je op het juiste punt bent aanbeland.

Verander je
woonkamer in
een bioscoop.
een concertzaal.
een speelhal.

Je grote scherm heeft nog meer te bieden.

Audio delen
Loeihard. En muisstil. Liggen de kinderen al in bed, maar willen jullie toch samen naar een film of tv-serie kijken? Met ‘Audio delen’ kun je twee sets AirPods op je Apple TV 4K aansluiten, zodat jullie geen enkel geluids­effect hoeven te missen.

Bedienen met iPhone
Gebruik je iPhone als remote. De ingebouwde regelaars zijn zichtbaar op het toegangs­scherm en het Bedienings­paneel van je iPhone, zodat je altijd de knoppen voor afspelen, pauzeren, doorspoelen, terugspoelen en het volume van je tv binnen handbereik hebt.

HomeKit
Zie wie klopt daar. Kijken wie er bij je aanbelt. De temperatuur in huis regelen. Controleren of je alle deuren op slot hebt gedaan. Je doet het allemaal vanuit de Woning-app op je iPhone of iPad. Daarin kun je ook de scène Filmavond instellen, die tegelijk de tv aanzet, de gordijnen sluit en de lichten dimt.

AirPlay
Kijk wat je allemaal kunt delen. Met AirPlay deel je de nieuwste films, je vakantiefoto’s, je muziek en zelfs 4K HDR‑video’s van je iPhone of iPad naar je Apple TV 4K. Allemaal in volledige resolutie.

Meerdere gebruikers
Ieder z’n eigen tv. Het Bedienings­paneel is geschikt voor gebruik door meerdere personen, zodat al je gezinsleden snel en makkelijk vinden wat ze willen zien. En ook de lijsten met Volgende, video- en muziek­verzamelingen en aanbevelingen zijn al helemaal afgestemd op degene die kijkt.

Foto’s
Smile. Je foto’s zijn op tv. Op het grote scherm kun je ten volle genieten van je foto’s, video’s en gedeelde albums. En Terugblikken maakt van je favoriete materiaal automatisch verzamelingen, die in 4K HDR te zien zijn op Apple TV 4K.

App Store
Er is altijd iets leuks op tv. De App Store op Apple TV 4K bevat voor ieder wat wils. Zoals een groot aantal populaire sport- en fitnessapps, allerlei apps voor kinderen en natuurlijk een hele lading games.

Bekijk Apple TV 4K met AR.

Open deze pagina in Safari op je iPhone of iPad.

Bekijk Apple TV 4K met AR

Koop vóór 30 juni een Apple TV 4K en krijg een jaar lang gratis Apple TV+.5

De Apple TV‑app

Alles kijken.
In één app.

Meer informatie