Apple TV 4K.

Een bioscoop die je zintuigen prikkelt.

Met Apple TV 4K kun je films en series in geweldige 4K HDR‑kwaliteit bekijken. En daar komt nu ook nog het indrukwekkende geluid van Dolby Atmos bij.1 Je favoriete kanalen worden live gestreamd. En je hebt toegang tot geweldige content van apps als Netflix, Amazon Prime Video, MUBI en iTunes.2

4K HDR. De nieuwe standaard.

Met 4K geniet je van een scherper beeld dankzij vier keer meer pixels dan bij standaard-HD. En High Dynamic Range (HDR) maakt de kleuren helderder en realistischer. Bovendien zie je veel meer details. Van de nieuwste film tot je favoriete serie: alles komt meer dan ooit tot leven.

4K

4K HDR

Dramatisering

Nieuw

Dolby Atmos. Zet het geluid op 360.

Wanneer je Apple TV 4K combineert met een geluidssysteem dat compatibel is met Dolby Atmos, word je volledig ondergedompeld in driedimensionaal geluid, boven je en om je heen, dat fantastisch klinkt. Als er een vliegtuig overkomt of een regenbui losbarst, zorgt het levensechte geluid ervoor dat het net lijkt of je het zelf beleeft. Apple TV 4K is de eerste streamingspeler die geschikt is voor zowel Dolby Vision als Dolby Atmos, en maakt van je woonkamer een bioscoop.

Apps. Zo kijk je nu tv.

Met apps gaat er een wereld voor je open. Alleen jij bepaalt wat je kijkt en wanneer je dat doet. Ontdek de beste films, geniet van de nieuwste series, bekijk het weerbericht, of ga voor work-outs die je gewoon in je woonkamer kunt doen. Verder kun je kiezen uit kinderseries, concerten, podcasts en nog veel meer.

De nieuwe

Apple TV‑app.

Alles kijken.
In één app.

De Apple TV‑app is helemaal aan jouw wensen aangepast en wordt zorgvuldig beheerd. Zo krijg jij dus het allerbeste te zien, waaronder duizenden films die je kunt kopen of huren en exclusieve programma’s en films van Apple TV+. Allemaal op één plek. Op al je schermen. Simpelweg gezegd: de nieuwe Apple TV‑app biedt je de ultieme manier van tv‑kijken.

Meer informatie

Tv-kijken begint met je duim.

De Apple TV Remote heeft een gevoelige Touchpad, dus gebruik gewoon je duim om snel te vinden wat je zoekt. Je kunt er ook het volume op je tv of AV-ontvanger mee regelen. En dankzij Bluetooth hoef je de afstands­bediening niet meer op je tv te richten. Hoe je hem ook houdt, Apple TV pikt de signalen altijd op.

De App Store. Meer dan alleen fun en games.

In de App Store op Apple TV vind je van alles. Van entertainment-apps als Netflix, Amazon Prime Video, MUBI en TED tot duizenden populaire sport-, gezondheids- en lifestyle-apps. En natuurlijk je favoriete games. De A10X Fusion-chip zorgt voor een krachtig platform waarop al die apps soepel draaien en er fantastisch uitzien. En accessoires zoals een gamecontroller en koptelefoon maken gamen nog leuker.

Je foto’s, video’s en muziek. Allemaal op tv.

Bekijk foto’s en video’s uit je iCloud-fotobibliotheek of gedeelde albums op het grote scherm.3 Geniet van Apple Music op je home-entertainmentsysteem. En laat je vrienden en gezinsleden hun foto’s en video’s delen met AirPlay.

Je iPhone regelt het wel.

Maak van je iPhone een afstands­bediening voor Apple TV.

Wanneer je Apple TV aansluit op je iPhone of iPad, wordt de Apple TV Remote-app automatisch geïnstalleerd in het Bedienings­paneel op je iOS-device.

Meer informatie

Makkelijk aanmelden met opgeslagen wacht­woorden.

Vul opgeslagen wacht­woorden automatisch en veilig in vanaf je iOS-devices, zodat je probleemloos toegang hebt tot al die geweldige Apple TV-apps.

Bekijk samen foto’s, presentaties en websites. En veel meer.

Met AirPlay kunnen jij of je gasten alles van je iOS-devices weergeven op het grote scherm. Draadloos en moeiteloos.

Je slimme woning onder controle. Met Apple TV.

Sluit de garagedeur. Stel de thermostaat of airco in. Controleer of je alles goed hebt afgesloten. Dankzij Apple TV kun je HomeKit-accessoires op afstand bedienen, met de Woning-app op je iOS-device.