Resoluut beter.

Met Apple TV 4K komen de allerbeste tv‑programma’s, je Apple services én al het materiaal van je Apple devices in hoge kwaliteit je huiskamer binnen.

Programma’s en films. Alleen het allerbeste.

4K HDR met hoge beeldsnelheid voor vloeiende, haarscherpe beelden.

Al het goede van Apple. Op het grote scherm.

Bekijk Tiny World in de
Apple TV-app.

A12 Bionic geeft je tv een extra boost.

De nieuwe Apple TV Remote bedient je nog beter.

Prestaties die je wilt zien. En direct kunt bekijken.

Levensecht beeld en geluid.

Meer dan Apple TV 4K met Dolby Vision heb je niet nodig om beelden van het scherm te laten spatten.

Als je dan ook nog een Dolby Atmos–audiosysteem hebt, kun je jezelf volkomen verliezen in overweldigend 3D‑geluid.1 Met Apple TV 4K heb je je eigen bioscoop in huis.

Bekijk Greyhound in de Apple TV-app.

HDR met hoge beeldsnelheid.2

Apple TV 4K levert een twee keer zo hoge beeld­snelheid voor HDR-video (High Dynamic Range). Daardoor zijn de kleuren helderder en realistischer, en zie je veel meer details. Snelle acties tijdens een sportwedstrijd zijn perfect te volgen. Natuur­documentaires komen helemaal tot leven. En YouTube-video’s zijn van een betoverende kwaliteit.

Samen vinden ze de perfecte kleurbalans.

Soms valt het niet mee om de beeld­kwaliteit van je tv helemaal perfect te krijgen. Maar dat is vanaf nu verleden tijd: Apple TV 4K kalibreert met behulp van je iPhone automatisch het beeld op je tv. Je richt gewoon je iPhone op het scherm, waarna vanzelf duidelijk wordt hoe series en films er eigenlijk horen uit te zien.

Tv op z’n best.
Dat zie je goed.

Je komt ogen tekort. Of je nu een fan van kostuumdrama’s bent of liever naar de nieuwste hitseries kijkt, op Apple TV 4K vind je het beste dat apps als Netflix, Amazon Prime Video, MUBI en iTunes te bieden hebben. En natuurlijk ook de alom geprezen Apple Originals van Apple TV+, maar dat spreekt vanzelf.3

Geeft andere remotes het nakijken. De nieuwe Apple TV Remote werkt snel, intuïtief en uiterst precies, allemaal dankzij het aanraakgevoelige klikvlak.

Klik als je door alle titels in de Apple TV-app wilt browsen.

Swipe om door een lange playlist in Apple Music te scrollen.

Met een beweging rechtsom of linksom op de buitenste ring spoel je door of juist terug totdat je op het juiste punt bent aanbeland.

Verander je
woonkamer in
een bioscoop.
een concertzaal.
een speelhal.

Je grote scherm heeft nog meer te bieden.

Later dit najaar beschikbaar SharePlay
Kijk films en tv-programma’s waar en met wie je maar wilt SharePlay. Begin gewoon een FaceTime-gesprek op je iPhone of iPad en voeg Apple TV toe om iedereen van het grote scherm te laten genieten. Het afspelen blijft synchroon lopen, dus jij en je vrienden kunnen op precies hetzelfde moment lachen, huilen, gillen of zuchten.

Gedeeld met jou
De films en tv-programma’s die via Berichten met je gedeeld zijn, vind je terug in een nieuwe rij in de Apple TV‑app.

Gedeeld met jou
De films en tv-programma’s die via Berichten met je gedeeld zijn, vind je terug in een nieuwe rij in de
Apple TV‑app.

Voor iedereen
In de Apple TV-app vind je nu een nieuwe rij met content die iedereen in huis graag wil zien.

Audio delen
Loeihard. En muisstil. Liggen de kinderen al in bed, maar willen jullie toch samen naar een film of tv-serie kijken? Met ‘Audio delen’ kun je twee sets AirPods op je Apple TV 4K aansluiten, zodat jullie geen enkel geluids­effect hoeven te missen.

Ruimtelijke audio met
dynamische hoofdtracking

Van alle kanten geweldig.
Met AirPods Pro of AirPods Max geniet je van surround sound van bioscoopkwaliteit.

Bedienen met iPhone
Gebruik je iPhone als remote. De ingebouwde regelaars zijn zichtbaar op het toegangs­scherm en het Bedienings­paneel van je iPhone, zodat je altijd de knoppen voor afspelen, pauzeren, doorspoelen, terug­spoelen en het volume van je tv binnen handbereik hebt. Je kunt Face ID ook gebruiken om dingen te kopen en in te loggen bij apps.

HomeKit
Zie wie klopt daar. Met meerdere camera’s tegelijkertijd je voordeur en de rest van je huis in de gaten houden. De temperatuur in huis regelen. Controleren of je alle deuren op slot hebt gedaan. Apple TV 4K is de ultieme hub waar je de volledige regie hebt over al je HomeKit-devices.

AirPlay
Kijk wat je allemaal kunt delen. Met AirPlay speel je de nieuwste films, je vakantie­foto’s, je muziek en zelfs 4K HDR‑video’s uit de Foto’s-app op je iPhone of iPad af op je Apple TV 4K, allemaal in volledige resolutie.

Meerdere gebruikers
Ieder z’n eigen tv. Het Bedienings­paneel is geschikt voor gebruik door meerdere personen, zodat al je gezins­leden snel en makkelijk vinden wat ze willen zien. En ook de lijsten met Volgende, video- en muziek­verzamelingen en aanbevelingen zijn al helemaal afgestemd op degene die kijkt.

Foto’s
Smile. Je foto’s zijn op tv. Op het grote scherm komen je foto’s, video’s en gedeelde albums perfect tot hun recht. Terugblikken maakt automatisch verzamelingen met je beste foto’s en video’s, die in 4K te zien zijn op Apple TV 4K.

App Store
Er is altijd iets leuks op tv. De App Store op Apple TV 4K bevat voor ieder wat wils. Zoals een groot aantal populaire sport- en fitness­apps, allerlei apps voor kinderen en natuurlijk een hele lading games.

Bekijk Apple TV 4K in AR.

Open deze pagina in Safari op je iPhone of iPad.

Bekijk Apple TV 4K in AR

Bij aankoop van een
Apple TV 4K
krijg je
3 maanden
lang gratis
Apple TV+.5

De Apple TV‑app

Alles kijken.
In één app.

Meer informatie