Apple TV 4K.

Een bioscoop die je zintuigen prikkelt.

Apple TV 4K biedt films en series in geweldige 4K HDR‑kwaliteit met het geluid van Dolby Atmos.1 Met geweldige content van apps zoals Netflix, Amazon Prime Video, MUBI en iTunes.2 En vanaf nu ook Apple Original-series en -films van Apple TV+.3 Bovendien is genieten van Apple TV 4K nu nog gemakkelijker dankzij het compleet vernieuwde beginscherm en nieuwe features waarmee tv‑kijken nog indrukwekkender en persoonlijker wordt.

4K HDR. De nieuwe standaard.

Met 4K geniet je van een scherper beeld dankzij vier keer meer pixels dan bij standaard-HD. En High Dynamic Range (HDR) maakt de kleuren helderder en realistischer. Bovendien zie je veel meer details. Van de nieuwste film tot je favoriete serie: alles komt meer dan ooit tot leven.

Dolby Atmos. Zet het geluid op 360.

Wanneer je Apple TV 4K combineert met een geluidssysteem dat compatibel is met Dolby Atmos, word je volledig onder­gedompeld in driedimensionaal geluid, boven je en om je heen, dat fantastisch klinkt. Als er een vliegtuig overkomt of een regenbui los­barst, zorgt het levensechte geluid ervoor dat het net lijkt of je het zelf beleeft. Apple TV 4K is de eerste streamingspeler die geschikt is voor zowel Dolby Vision als Dolby Atmos, en maakt van je woonkamer een bioscoop.

Snel van papa naar mama naar de kinderen. En terug.

Het nieuwe Bedieningspaneel ondersteunt gebruik door meerdere personen, zodat alle gezinsleden snel en makkelijk vinden wat ze willen zien. Dit voor papa. Dat voor mama. En dat voor de kinderen. Het is een complete televisie-ervaring: lijsten met ‘Volgende’, video- en muziek­verzamelingen, aanbevelingen en nog veel meer. Helemaal afgestemd op jouw specifieke wensen.

De Apple TV‑app.
Alles kijken.
In één app.

Apple Original-series en -films van Apple TV+. Duizenden films die je kunt kopen of huren. Zorgvuldig samen­gesteld en aangepast aan jouw wensen. Zo krijg jij het allerbeste te zien. En dat allemaal in de Apple TV-app. Op al je schermen. Het is de ultieme manier van tv‑kijken.

Meer informatie

Tv-kijken begint met je duim.

De Apple TV Remote heeft een gevoelige Touchpad, dus gebruik gewoon je duim om snel te vinden wat je zoekt. Je kunt er ook het volume op je tv of AV-ontvanger mee regelen. En dankzij Bluetooth hoef je de afstands­bediening niet meer op je tv te richten. Hoe je hem ook houdt, Apple TV pikt de signalen altijd op.

Als het om controllers gaat, spelen we geen spelletjes.

Apple TV ondersteunt nu nog meer controllers, waaronder de PlayStation DualShock 4 en de Xbox Wireless Controller met Bluetooth. Zo beleef je games nog intenser.4

Je foto’s, video’s en muziek. Allemaal op tv.

Bekijk foto’s en video’s uit je iCloud-fotobibliotheek of gedeelde albums op het grote scherm.5 Geniet van Apple Music op je home-entertainmentsysteem. En laat je vrienden en gezinsleden hun foto’s en video’s delen met AirPlay.

Je iPhone regelt het wel.

Maak van je iPhone een afstands­bediening voor Apple TV.

Wanneer je Apple TV aansluit op je iPhone of iPad, wordt de Apple TV Remote-app automatisch geïnstalleerd in het Bedienings­paneel op je iOS‑device.

Meer informatie

Je slimme woning onder controle. Met Apple TV.

Sluit de garagedeur. Stel de thermostaat of airco in. Controleer of je alles goed hebt afgesloten. Dankzij Apple TV kun je HomeKit-accessoires op afstand bedienen, met de Woning-app op je iOS‑device.

Apple TV Plus

Licht. Camera.
Apple TV 4K.

Koop een Apple TV 4K
en krijg

een jaar lang Apple TV+.*

De Apple TV‑app

Alles kijken.
In één app.

Meer informatie