Apple TV 4K

De Apple ervaring.
Alsof je in de bioscoop zit.

De nieuwe Apple TV 4K haalt Apple TV+, Apple Music en Apple Arcade naar je woonkamer. Je kunt ook genieten van je andere favoriete streamingdiensten, in onze beste video- en audiokwaliteit ooit. Allemaal met intuïtieve bediening, soepele samen­werking met je andere devices en slimme woning-accessoires, en de waanzinnig snelle A15 Bionic-chip. Kortom, al het mooiste van Apple. Op je grootste scherm.

Voor toegang tot bepaald materiaal is mogelijk een abonnement vereist.

Entertainment

Het beste op tv.
En het beste van Apple.

Bekijk bekroonde Apple Originals-series en ‑films, andere favorieten op Netflix, Amazon Prime Video, MUBI en iTunes1 en nog veel meer. Speel superleuke games en ontdek muziek zoals dat alleen bij Apple kan. En kies uit duizenden briljante apps in de App Store. Op Apple TV 4K vind je meer dan alleen tv.

Net als in de bioscoop

Levensecht beeld.
Ongelofelijk geluid.

4K-beelden. Je ziet ongekend veel detail in donkere en lichte delen dankzij geavanceerde HDR-structuren zoals Dolby Vision, en nu ook HDR10+.3 Zo kijk je alles in geweldige kwaliteit op het grootste scherm in je huis.

Dolby Vision HDR10+

Ruimtelijke audio. Laat je onderdompelen in Dolby Atmos 5.1 of 7.1, waardoor het geluid van alle kanten lijkt te komen. Als je HomePod toevoegt, geniet je van driedimensionale audio waar je middenin zit. Of gebruik AirPods voor een persoonlijke bioscoop­ervaring, waarbij het geluid altijd klinkt alsof het uit het midden van de tv komt. Zelfs als je door de kamer loopt.

Dolby Atmos

Jurassic World Dominion is te koop en te huur in de Apple TV-app.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins is te koop en te huur in de Apple TV‑app.

Space Jam: A New Legacy is te koop en te huur in de Apple TV‑app.

Siri Remote

Jij hebt het
in de hand.

Een aanraakgevoelige clickpad. Met een intuïtieve cirkel­beweging swipe je zo door afleveringen, scènes of frames heen. Je kunt natuurlijk ook je tv aan- of uitzetten, de input voor Apple TV 4K instellen en het volume aanpassen.

Een aparte knop voor Siri, net als op iPhone. Siri heeft op je tv een compleet nieuwe look-and-feel en reageert nog sneller op je commando’s.

Vind kinder­programma’s.

Siri geeft persoonlijke aanbevelingen op basis van wat je al hebt gezien.

Wat zei ze net?

Ga 10 seconden terug, zet ondertitels aan en nog veel meer.

Laat me de babykamer zien.

In het bedieningspaneel heb je zicht op al je slimme woning-accessoires.

Samen nog beter

De beste crew

voor je tv.

iPhone
Een veelzijdige afstands­bediening waarmee je nog meer kunt. De ingebouwde regelaars zijn zichtbaar op het toegangs­scherm en het bedienings­paneel van je iPhone, zodat je de knoppen voor afspelen, pauzeren, doorspoelen, terugspoelen en het volume van je tv altijd binnen handbereik hebt. Je kunt ook Face ID gebruiken om dingen te kopen en in te loggen bij apps.

Kleurkalibratie
De perfecte balans. Apple TV 4K werkt samen met je iPhone om kleuren automatisch te optimaliseren. Richt gewoon één keer de camera van je iPhone op het scherm, en ontdek hoe series en films er eigenlijk uit horen te zien.

Audio delen
Samen luisteren. Met ‘Audio delen’ kun je tot twee paar AirPods met een device verbinden en van elk paar afzonderlijk het volume regelen. Als iemand anders in huis naar bed wil, hoef je dus niet te stoppen met kijken.

Siri op AirPods
Leg de afstands­bediening maar weg als je AirPods in doet. Afspelen of pauzeren, scores opvragen, de nieuwste series en films vinden, het kan allemaal handsfree. Je kunt Siri zelfs vragen om het licht te dimmen of de gordijnen dicht te doen.

SharePlay
Samen kijken. In FaceTime-gesprekken op je iPhone of iPad kun je Apple TV toevoegen, zodat iedereen tegelijk kan genieten op een groot scherm. Het afspelen blijft synchroon lopen, dus jullie kunnen allemaal op precies hetzelfde moment lachen, huilen, gillen of zuchten.

Bedien je woning

Lichten. Camera’s.
Je slimme woning is er thuis in.

Apple TV 4K is een slimme woninghub waarmee je automatisch en op afstand alle aangesloten accessoires in je huis kunt bedienen.

Slimme woninghub
Thuis is alles onder controle. In het bedieningspaneel vind je al je aangesloten accessoires op één plek. Apple TV 4K werkt naadloos samen met je HomeKit-accessoires. En nu kun je meer devices verbinden op nog meer platforms dankzij Matter4, de nieuwe connectiviteits­­standaard voor slimme accessoires. Met de Woning-app op je andere Apple devices kun je bovendien overal je slimme woning bedienen.

Automatisering
Jouw huis. Jouw regels. De Woning-app zorgt ervoor dat accessoires automatisch doen wat je wilt, wanneer je dat wilt. Je kunt ook scènes instellen waarbij meerdere accessoires samen­werken. Bijvoorbeeld deuren die op slot gaan en bewegings­sensoren die actief worden zodra het bedtijd is. Lichten die dimmen en gordijnen die sluiten als het tijd is om gezellig een film te kijken. Alles wat je instelt, wordt op het juiste moment voor je geregeld.

Privacy en beveiliging
Apple TV 4K is ontworpen om je persoonlijke gegevens te beschermen. Privacy thuis is belangrijker dan ooit. Daarom worden alle gegevens uit de Woning-app zo bewaard dat ze voor Apple niet leesbaar zijn.

Welke Apple TV 4K
past het best bij jou?

Apple TV 4K
(Wi‑Fi)

Apple TV 4K
(Wi‑Fi +
Ethernet)

AR

Bekijk Apple TV 4K
in AR.

Open deze pagina in Safari

op je iPhone of iPad.


Bekijk Apple TV 4K met wifi en Ethernet

Bekijk Apple TV 4K met wifi

Apple TV Plus

Koop een Apple TV 4K
en krijg

3 maanden lang gratis Apple TV+.6

Apple TV‑app

De Apple TV‑app

Alles kijken.
In één app.

Meer informatie