Apple TV 4K.

Een bioscoop die je zintuigen prikkelt.

Met Apple TV 4K kun je films en series in verbluffende 4K HDR-kwaliteit bekijken. En dit najaar komt daar het indruk­wekkende geluid van Dolby Atmos bij.1 Je favoriete kanalen worden live gestreamd. En je hebt toegang tot geweldige content van apps als Amazon Prime Video, Netflix, iTunes en Mubi.2

Bekijk de keynote

4K HDR. De nieuwe standaard.

Met 4K geniet je van een scherper beeld dankzij vier keer meer pixels dan bij standaard-HD. En High Dynamic Range (HDR) maakt de kleuren helderder en realistischer. Bovendien zie je veel meer details. Van de nieuwste film tot je favoriete serie: alles komt meer dan ooit tot leven.

4K

4K HDR

Dramatisering

Dit najaar

Dolby Atmos. Zet het geluid op 360.

Wanneer je Apple TV 4K combineert met een geluidssysteem dat compatibel is met Dolby Atmos, word je volledig ondergedompeld in driedimensionaal geluid, boven je en om je heen, dat fantastisch klinkt. Als er een vliegtuig overkomt of een regenbui losbarst, zorgt het levensechte geluid ervoor dat het net lijkt of je het zelf beleeft. Apple TV 4K is de eerste streamingspeler die geschikt is voor zowel Dolby Vision als Dolby Atmos, en maakt van je woonkamer een bioscoop.

Je favoriete live-tv.
Live bij je thuis.

Apple TV brengt in samen­werking met enkele van de grootste tv-netwerken en zenders ter wereld de live-content die jij het liefst wil zien: van sport en het laatste nieuws tot je favoriete series.

Later dit jaar komt er nog meer content van grote kabelmaatschappijen beschikbaar. Zo wordt Apple TV echt de beste mediaspeler om op je scherm aan te sluiten.3

Apps. Zo kijk je nu tv.

Met apps gaat er een wereld voor je open. Alleen jij bepaalt wat je wilt zien en wanneer je dat doet. Apps geven je toegang tot alles wat je graag kijkt. Van topfilms, series en livesport tot het laatste nieuws en het weerbericht. Je kunt ook kiezen uit kinderprogramma’s, concerten, livefeeds van NASA, podcasts en veel meer.

Tv-kijken begint met je duim.

De Apple TV Remote heeft een gevoelige Touchpad, dus gebruik gewoon je duim om snel te vinden wat je zoekt. Je kunt er ook het volume op je tv of AV-ontvanger mee regelen. En dankzij Bluetooth hoef je de afstands­bediening niet meer op je tv te richten. Hoe je hem ook houdt, Apple TV pikt de signalen altijd op.

Boordevol games. Boordevol fun.

Van games voor het hele gezin en epische avonturen tot razendsnelle raceapps: je vindt het allemaal in de App Store voor Apple TV. De A10X Fusion-chip zorgt voor een krachtig platform waarop al die apps soepel draaien en er fantastisch uitzien. En accessoires zoals een gamecontroller en koptelefoon maken gamen nog leuker.

Gear.Club TVMet Gear.Club TV zit jij achter het stuur in een realistische wereld waarin alles om auto’s draait. Je rijdt in levensechte wagens die soepel door de prachtigste landschappen racen. En dankzij de uitgebreide opties kun je je auto tunen zoveel je maar wilt.

Je foto’s, video’s en muziek. Allemaal op tv.

Bekijk foto’s en video’s uit je iCloud-fotobibliotheek of gedeelde albums op het grote scherm.4 Geniet van Apple Music op je home-entertainmentsysteem. En laat je vrienden en gezinsleden hun foto’s en video’s delen met AirPlay.

Je iPhone regelt het wel.

Dit najaar

Maak van je iPhone een afstands­bediening voor Apple TV.

Wanneer je Apple TV aansluit op je iPhone of iPad, wordt de Apple TV Remote-app automatisch geïnstalleerd in het Bedienings­paneel op je iOS-device.

Dit najaar

Makkelijk aanmelden met opgeslagen wacht­woorden.

Vul opgeslagen wacht­woorden automatisch en veilig in vanaf je iOS-devices, zodat je probleemloos toegang hebt tot al die geweldige Apple TV-apps.

Bekijk samen foto’s, presentaties en websites. En veel meer.

Met AirPlay kunnen jij of je gasten alles van je iOS-devices weergeven op het grote scherm. Draadloos en moeiteloos.

Je slimme woning onder controle. Met Apple TV.

Sluit de garagedeur. Stel de thermostaat of airco in. Controleer of je alles goed hebt afgesloten. Dankzij Apple TV kun je HomeKit-accessoires op afstand bedienen, met de Woning-app op je iOS-device.