opent in nieuw venster
UPDATE 01 november, 2023

Nu te bestellen: de nieuwe goedkopere Apple Pencil

Close-up van de Apple Pencil met het nieuwe verschuifbare kapje.
De nieuwe, goedkopere Apple Pencil kan vanaf begin deze week worden besteld in de VS en 32 andere landen/regio’s.
De nieuwe, goedkopere Apple Pencil is tot op de pixel nauwkeurig, razendsnel en kantelgevoelig en daarom ideaal voor notities maken, schetsen, annoteren, een dagboek bijhouden en meer. Het ontwerp heeft een matte afwerking en een platte zijkant, zodat de Apple Pencil magnetisch vastklikt aan de zijkant van iPad en via USB‑C kan worden gepaird en opgeladen. De nieuwe Apple Pencil kan vanaf vandaag in 33 landen/regio’s voor €95 worden besteld op apple.com/be-nl/store en in de Apple Store-app. Vanaf later deze week is hij verkrijgbaar in de winkel.
Apple Pencil (1e en de 2e generatie) is tot op de pixel nauwkeurig, razendsnel en kantelgevoelig, en is dan ook de absolute top in zijn klasse. Uiteraard heeft de nieuwe Apple Pencil al die gewilde kenmerken ook. Hij kan uitstekend overweg met iPadOS-features als Schrijven, notities en via Freeform samenwerken met anderen. In combinatie met de iPad Pro-modellen met M2 biedt de hover-feature een nog grotere nauwkeurigheid. Onder een verschuifbaar kapje (dat je er niet af kunt halen) zit een USB-C-poort. Zo kun je deze nieuwe Apple Pencil met een USB-C-kabel op alle iPad-modellen met een USB-C-connector aansluiten, pairen en opladen. Eenmaal magnetisch vastgeklikt aan iPad gaat de nieuwe Apple Pencil in sluimerstand voor een maximale batterijduur.
In combinatie met de veelzijdigheid van iPad biedt deze nieuwe Apple Pencil meer keuzemogelijkheden en toegevoegde waarde, zodat nog meer klanten kunnen ervaren hoe geweldig het is om bijvoorbeeld digitaal te schrijven en documenten te annoteren. Met deze nieuwe Apple Pencil kunnen klanten precies dat model kiezen dat het beste aansluit op de gewenste functionaliteit en hun iPad-model. Klanten die een iPad (10e generatie) hebben, hebben de keuze tussen de nieuwe Apple Pencil of Apple Pencil (1e generatie). Klanten die een iPad Pro, iPad Air of iPad mini hebben, hebben de keuze tussen de nieuwe Apple Pencil of Apple Pencil (2e generatie).
Ga voor meer informatie over de compatibiliteit en alle beschikbare Apple Pencil-modellen naar apple.com/benl/apple-pencil.
Deel artikel

Media

  • Tekst van dit artikel

Contactpersonen voor de pers

Martijn Kroonstuiver

Apple

mkroonstuiver@apple.com

+31 (0)20 5352821

Apple Media Helpline

media.benl@apple.com

(024) 744219