Design

Zorgen dat het resultaat fantastisch is.
En de moeite daarachter onzichtbaar.
Apple ontwerpers werken aan een project in hun studio

Dat Apple producten zo goed werken, komt omdat onze ontwerpers altijd eenvoud en gebruiksvriendelijkheid centraal stellen. Ze meten het succes van hun werk niet af aan alles wat ze erin hebben gestopt, maar aan alles wat de gebruiker eruit haalt.

Zoek een team dat bij je past en begin je eigen verhaal.

Industrial Design

Bij Apple speelt het Industrial Design-team een centrale rol in elke fase van het ontwikkelingsproces, van het ruwe concept tot het zorgvuldig ontwikkelde eindproduct. Dit team is wereldberoemd om de grote aandacht voor detail en de hoge eisen op het vlak van materialen, productieprocessen, kleuren en afwerking. Ze maken niet alleen ontwerpen voor productcategorieën, maar helpen ook bij het ontwerpen van accessoires, verpakkingen en de Apple winkelervaring. Je kunt onder meer werken bij Industrial/Product Design; CAD Sculpting; Human Factors Research; CNC Programming, Machining & Operating; Precise Model Making & Prototyping; Color Engineering; en Textile/Materials Expertise.

Naar onze Industrial Design-vacatures

Human Interface Design

Dit team conceptualiseert, ontwerpt en creëert de gebruikerservaring voor alle producten, diensten en accessoires van Apple. Ze onderzoeken hoe mensen met een product werken: wat zien, horen en voelen mensen als ze het gebruiken? Die kennis benutten ze om producten te maken die er niet alleen mooi uitzien, maar ook intuïtief werken en nuttig zijn. Om dit proces te versterken, geeft Apple deze groep alle mogelijkheden en middelen om producten te maken die de sector en het leven van mensen veranderen. Je kunt onder meer werken bij Prototype Design, Motion Design, Sound Design, Production Design, User Experience en Production.

Naar onze Human Interface Design-vacatures

Communications Design

Deze groep ontwerpt het beeldmateriaal voor alle Apple producten en diensten en zorgt dat elke nieuwe introductie een inspirerende gebeurtenis is. Mensen over de hele wereld zien hun werk voordat ze de producten zelf te zien krijgen. Als je bij dit team werkt, is je werk online, in onze Stores, in advertenties en op heel wat andere plekken te zien. e kunt onder meer werken bij Graphic Design, Typography, Packaging Design, Instructional Design, Merchandising en Video & Motion Graphics.

Naar onze Communications Design-vacatures