Apple is waar je werkt met anderen die jouw passie delen. Waar alle respect is voor expertise. En waar je de beste versie van jezelf kunt zijn in het team, waar een gezonde dosis ruimte is voor moed en vernieuwende ideeën.

Hoe wij werken

Het slimste design
van Apple is misschien wel
Apple zelf.

In tegenstelling tot de meeste bedrijven van onze omvang, is Apple niet ingedeeld in bedrijfsonderdelen maar in functionele specialismen. We zijn experts die werken met experts: hardware experts die werken met hardware, software experts die werken met software, en design experts die werken met design. Dit onderscheidt ons van de meeste andere grote bedrijven, waar algemene managers werken met managers. Apple is Apple omdat degenen met de meeste expertise op een bepaald gebied ook beslissingen mogen nemen op dat vlak.

Leaders bij Apple hebben naast hun expertise twee belangrijke eigenschappen: ze maken zich alle details eigen en zijn altijd bereid om gezamenlijk te overleggen om als groep een beslissing te nemen. Op ieder niveau vinden mensen het hier fijn, zelfs prikkelend, om samen te werken met experts die je ondersteunen en verder helpen. Met deze kijk op leiderschap zorgen we ervoor dat samenwerking leidt tot innovatie.

Meer informatie over de innovatiegerichte organisatie van Apple.

Lees het artikel uit ‘Harvard Business Review’ (pdf)

Als je echt wilt weten hoe iets in elkaar zit, alle details wilt leren kennen en daar al je creativiteit in wilt stoppen, dan zit je bij Apple op de juiste plek.
Shravan, Manufacturing Design Engineering Manager Meer informatie over werken bij Operations & Supply Chain

Samenwerking

De beste ideeën doorstaan iedere uitdaging.

Groep medewerkers samen in discussie over de AirPods

Ik ben ongelooflijk trots als ik zie hoe alles samenkomt in een product door het werk van de verschillende teams en de relaties die we hebben opgebouwd.

Jason, Wireless Software Engineering Manager
Meer informatie over werken bij Software & Services

Bij Apple is samenwerking zoveel meer dan gewoon samen werken. Het betekent gepassioneerd en gezamenlijk in discussie gaan. Iemand bij het retail-team denkt over andere dingen na dan iemand bij het hardware- of het marketing-team. Maar het principe van respectvol en eerlijk met elkaar discussiëren blijft hetzelfde: we brengen ideeën naar voren, dagen diverse zienswijzen uit en haken in op andermans gedachten om zo tot de beste oplossing te komen.

Functie-overstijgend samenwerken is essentieel; geen enkel team is immers in zijn eentje verantwoordelijk voor een product of dienst. Er kunnen talloze gespecialiseerde teams nodig zijn voor zelfs het kleinste onderdeeltje van een nieuw product. Toch heeft ieder team uiteindelijk een gemeenschappelijk doel: zorgen voor een onvergetelijke klantervaring.

Innovatie

Als experts de beslissingen nemen, beslissen ze
om te innoveren.

Innovatie komt van mensen die weten wat ze doen, of dat nu in hun eerste baan ooit is of tijdens een project na jarenlange werkervaring. Bij Apple is innovatie niet alleen het resultaat van briljante geesten, maar vaak van een groep specialisten waarbij ieder zich richt op wat zou moeten kunnen en niet op wat er al is. We koesteren deze cultuur door experts de ruimte te geven om weloverwogen, maar riskante beslissingen te nemen die kunnen leiden tot een doorbraak.

Hier is iedereen een innovator of een potentiële innovator, zelfs op gebieden waar klanten zelden bij stilstaan. Denk bijvoorbeeld aan de mensen achter Siri die ervoor zorgen dat het altijd zonder vooroordelen en neutraal zoekresultaten voordraagt. Of de teams die naar aanleiding van COVID-19 miljoenen maskers hebben ontwikkeld, geproduceerd en verzonden naar medisch personeel. Of zelfs de chef in een van onze restaurants, die een inmiddels gepatenteerd ontwerp bedacht voor milieuvriendelijke pizzadozen.

We hebben de middelen om zo ver te gaan als nodig voor een idee. En geen idee gaat ons te ver.
Jen, Advanced Manufacturing Engineer Meer informatie over werken bij Operations & Supply Chain

Vakgebieden

Talent vindt hier
zijn weg.
Welke dat ook is.

Jouw specialiteit of droomfunctie kan bij Apple op talloze gebieden tot haar recht komen. Ga op verkenning en ontdek wat bij jou past.

Locaties

Overal in de buurt.
Een wereld van mogelijkheden.

Ontdek alle locaties

De Apple Store

Er gaat geen dag voorbij zonder dat de ervaring in de Apple Store in de 500 locaties wereldwijd wordt verbeterd. Daar kun jij deel van uitmaken.

Meer informatie over Apple Retail
Buitengedeelte van een Apple Store bij nacht

Onze waarden vind je terug in alles wat hier wordt gemaakt.
Ook in de carrières.