Machine Learning & AI

Het werk is innovatief.
De ervaring magisch.

Apple werknemers op het gebied van Machine Learning & AI in gesprek.

De mensen die zich bezighouden met Machine Learning & AI zorgen ervoor dat elk Apple product de gebruiker een fantastische ervaring biedt, waardoor miljoenen mensen onvoorstelbare dingen kunnen doen. Omdat Apple zorgt voor een perfecte wisselwerking tussen hardware en software op elk apparaat, kunnen deze onderzoekers en engineers samen de gebruikerservaring verbeteren en tegelijk zorgen dat de gegevens van de gebruiker veilig blijven. Kom bij ons werken en maak indruk met de producten die je ontwikkelt en het onderzoek dat je publiceert.

Cecile weet hoe belangrijk samenwerking is bij de ontwikkeling van Machine Learning. Het verhaal van Cecile
Cecile, Engineering Manager bij Apple, staat te praten met andere werknemers in een Apple kantoor.

Elke emoji kan een glimlach op je gezicht toveren. Maar om een Animoji zelf te laten glimlachen, dat vergt een flinke dosis talent. En daar komen Cecile en haar collega’s om de hoek kijken. Zij zorgen ervoor dat deze gezichtsuitdrukkingen direct worden weerspiegeld. Cecile werkt als Engineering Manager bij het Apple team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de software die hardwareversnelling voor neurale netwerken mogelijk maakt op Apple platforms. Daardoor kunnen allerlei apps prestaties in realtime leveren. Deze innovatieve aanpak maakt het mogelijk dit soort processen direct op het apparaat uit te voeren. Dat werkt sneller én zuiniger, en de veiligheid van je gegevens is ook nog eens beter gewaarborgd. Volgens Cecile zijn zulke uitzonderlijke klantervaringen alleen haalbaar door de inspirerende samenwerking tussen mensen met verschillende achtergronden die allemaal hun eigen unieke inbreng leveren. “Apple trekt op allerlei terreinen de allerbeste engineers aan. Dus telkens wanneer we de koppen bij elkaar steken om iets cools te bedenken, hebben we dat heerlijk inspirerende gevoel dat we deel uitmaken van iets heel bijzonders.”

Zoek een team dat bij je past en begin je eigen verhaal.

Machine Learning Infrastructure

Ontwikkel de ijzersterke basis voor de innovatieve producten van Apple. Als onderdeel van dit team vorm jij de link tussen ’s werelds beste onderzoekers en ’s werelds beste reken-, opslag- en analysetools, om samen de meest uitdagende problemen op het gebied van Machine Learning op te lossen. En omdat we het hier over Apple hebben, zorgt je team voor innovatie over de hele lijn, van hard- en software tot algoritmes. Je kunt onder meer werken bij Back-End Engineering, Data Science, Platform Engineering en Systems Engineering.

Naar onze Machine Learning Infrastructure-vacatures

Deep Learning & Reinforcement Learning

Sluit je aan bij een team van onderzoekers en engineers dat zich richt op allerlei Machine Learning-methoden: Supervised en Unsupervised Learning, Generative Models, Temporal Learning, Multimodal Input Streams, Deep Reinforcement Learning, Inverse Reinforcement Learning, Decision Theory en Game Theory. Dit team gebruikt onderzoek op het gebied van Deep Learning en AI om belangrijke problemen uit de echte wereld op te lossen. Je kunt onder meer werken bij Deep Learning, Reinforcement Learning en Research.

Naar onze Deep Learning- en Reinforcement Learning-vacatures

Natural Language Processing & Speech Technologies

Deze groep bestaat uit praktijkonderzoekers met verschillende vakgebieden die zijn gerelateerd aan Natural Language Processing. Richt je samen met hen op Natural Language Understanding, Named Entity Recognition, Question Answering, Topic Segmentation, machinevertaling en automatische spraakherkenning. Dit team doet onderzoek op basis van grote hoeveelheden data en gebruikt innovatieve Deep Learning-methoden om problemen op te lossen die belangrijk zijn voor sprekers van verschillende talen over de hele wereld. Je kunt onder meer werken bij Natural Language Engineering, Language Modeling, Text-to-Speech Software Engineering, Speech Frameworks Engineering, Data Science en Research.

Naar onze Natural Language Processing- en Speech Technologies-vacatures

Het heet dan wel ‘Machine Learning’, maar ook Giulia leert steeds weer iets nieuws. Het verhaal van Giulia
Giulia, leider van het natuurlijke-taalverwerkingsteam van Apple, zit rond de tafel met andere Apple medewerkers.

Giulia werkt al sinds begin jaren 90 bij Apple. “Wij werkten al aan zelflerende technologie voordat het hot was”, zegt ze. Nu leidt Giulia het natuurlijke-taalverwerkingsteam van Apple. Daar leren ze machines om patronen te herkennen, zoals getallen, beelden of woorden, inclusief meer dan 30.000 handgeschreven Chinese karakters. Ze volgt het wetenschappelijk onderzoek op de voet, maar volgens Giulia heeft de samenwerking met haar team en andere groepen bij Apple haar net zo goed geholpen om een prominente rol te spelen in haar vakgebied. “Ik hou van intellectuele uitdagingen, maar ik vind het vooral leuk om de theorie te vertalen naar echte innovatie: een beetje magie waar miljoenen mensen in de hele wereld baat bij hebben.”

Computer Vision

Help ons om de meest uitdagende problemen op het gebied van Computer Vision en Perception op te lossen. Kom werken bij een multidisciplinair team dat algoritmes ontwikkelt voor het analyseren en combineren van complexe gegevensstromen van sensoren. Dit team richt zich op het hele proces, van elementaire beeldverwerkingsalgoritmes tot geavanceerde Neural Network-methoden voor objectdetectie, en houdt daarbij altijd de balans tussen de nauwkeurigheid van algoritmes en computerprestaties in het oog. Je kunt onder meer werken bij Computer Vision, Data Science en Deep Learning.

Naar onze Computer Vision-vacatures

Applied Research

Zet baanbrekende ideeën om in revolutionaire features. Doe onderzoek op het gebied van Core Machine Learning en Applied Machine Learning en richt je op de ontwikkeling en integratie van algoritmes. Als R&D-software-engineer ontwikkel je geavanceerde Machine Learning-algoritmes voor huidige en toekomstige producten en diensten van Apple, bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, toegankelijkheid of privacy. Je kunt onder meer werken bij Machine Learning Platform Engineering, Systems Engineering, Data Science en Applied Science.

Naar onze Applied Research-vacatures