Sales & Business Development

Elke relatie biedt ongekende kansen.

Apple verkoopmedewerkers werken samen aan een project

Of ze nu consumenten of bedrijven helpen, deze teams laten zien hoe de producten en diensten van Apple bijdragen aan de creativiteit en productiviteit van iedere klant. En dat is pas het begin van een lange relatie.

Zoek een team dat bij je past en begin je eigen verhaal.

Business Development

Bij Apple streven we naar innovatie op elk bedrijfsonderdeel. Dit team gaat die uitdaging aan door nieuwe bedrijfsmodellen voor Apple producten en diensten in kaart te brengen en te ontwikkelen. Als medewerker van dit team werk je samen met onze Regional Partner Managers, Sales Executives en teams binnen en buiten Apple om verkoopplannen op te stellen en uit te voeren. Die richten zich op zowel bedrijven als consumenten. Je houdt je bezig met strategische planning en ontwikkeling, resultaatgericht partnermanagement en contractonderhandelingen. Je stelt ambitieuze groeidoelstellingen die aansluiten bij onze wereldwijde strategie en je biedt ondersteuning voor omvangrijke overeenkomsten om te zorgen dat we onze afspraken nakomen. Je kunt onder meer werken bij New Business Development, Partner Management en Enterprise Sales.

Naar onze Business Development-vacatures

Account Management

Apple bereikt zijn klanten – consumenten, bedrijven, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties – op verschillende manieren: via resellers voor consumentenproducten, providers, business- en systeemintegrators en direct sales. Binnen elk kanaal zijn Account Executives verantwoordelijk voor het bevorderen van de groei en de omzet, zonder dat dit ten koste gaat van het doel van elk Apple klantcontact: een geweldige klantervaring bieden. Ze houden zich bezig met strategische accountplanning, accountontwikkeling, relatiebeheer en prestatiemanagement. Je werkt samen met zakelijke en technische teams binnen heel Apple, waaronder Engineering-, Marketing- en Legal-teams. Met hen ga je alle uitdagingen aan, zodat Apple en onze klanten optimale resultaten kunnen behalen. Je kunt onder meer werken bij Channel Account Management, Field Sales, Partner Management en Inside Sales.

Naar onze Account Management-vacatures

Apple Store Sales

Als onderdeel van een team dat zich bezighoudt met het creëren van geweldige klantervaringen, laat je mensen kennismaken met Apple producten waarmee ze hun favoriete bezigheden op nieuwe manieren kunnen beleven. Of misschien ben jij wel de schakel die ervoor zorgt dat lokale ondernemers en professionals beschikken over de juiste tools. Voor de schermen, achter de schermen of online, elke dag heb je de kans om het verschil te maken, voor de klanten, je team en jezelf. Mogelijke functies zijn onder andere Specialist, Expert, Operations Expert en Business Expert.

Naar onze Apple Store Sales-vacatures

Retail Partner Sales

Veel van onze klanten winkelen bij Apple zonder dat er een Apple Store in de buurt is. Dat kan dankzij dit team. Het team bestaat uit verkoopmedewerkers van Apple die persoonlijk contact met klanten hebben in de Apple Shops van onze retailpartners. Deze groep bouwt ook relaties op met retailpartners over de hele wereld, om te zorgen dat de voorraden en demo-elementen van Apple up-to-date zijn en voldoen aan alle eisen van Apple. Als medewerker van dit team breng je je passie, kennis en ondernemersgeest over op de verkoopmedewerkers van de retailpartner, zodat ze optimale resultaten behalen. Mogelijke functies zijn onder andere Reseller Specialist, Solutions Consultant, Account Manager en Reseller Leader.

Naar onze Retail Partner Sales-vacatures

Sales Planning & Operations

Via de veelzijdige verkoopkanalen van Apple vinden producten en diensten hun weg naar klanten, ondernemingen, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties in meer dan 80 landen. Als medewerker van dit team zorg je er samen met onze verkoopgroepen en -partners voor dat de strategie, planning, uitvoering en bedrijfsvoering optimaal zijn. Zo kunnen we uit iedere klantinteractie het maximum halen. Onze Channel-programma’s omvatten fysieke en digitale merchandising, personeelsplanning, verkooptraining en Store-technologie. Je kunt onder meer werken bij Channel Program Management, Point-of-Sale Operations, Sales Training & Enablement, Contracts Management, Channel Shared Services, Sales Program Analytics en Apple Executive Briefing Programs.

Naar onze Sales Planning & Operations-vacatures

Field & Solutions Engineering

Onze zakelijke klanten investeren forse bedragen in onze technologieën, en dus moeten ze erop kunnen vertrouwen dat alles werkt zoals beloofd. De mensen in dit team spelen daarbij een sleutelrol. Niet alleen ontwerpen en evalueren ze uitgebreide oplossingen voor Apple hardware, software en diensten, ze zetten hun technische expertise ook in om de verkoop te bevorderen en de relatie met de klant te onderhouden. Je kunt onder meer werken bij Pre-Sales Systems Engineering, Solution Development en Systems Engineering.

Naar onze Field & Solutions Engineering-vacatures