Support & Service

Adviseren, helpen, oplossen. De perfecte werkdag.

Een Apple Support-medewerkster, klaar voor een telefoongesprek met een klant.

Als je bij een van onze support- en serviceteams werkt, word je onderdeel van de keten die de persoonlijke band van mensen met hun Apple producten versterkt. Telkens wanneer we met een klant praten of iemand advies geven, kunnen we zijn of haar ervaring verrijken. Persoonlijk, online of via telefoon, chat of e-mail.

Yaprak, een Advisor die van thuis uit werkt, helpt een klant via de telefoon

Voor Yaprak is elk gesprek even belangrijk.

Waarom wilde je graag bij Apple werken?

Ik heb natuurkunde gestudeerd, dus ik wilde iets met wetenschap en technologie doen. Maar ik wilde ook een functie waarbij ik met mensen kon werken. En zo kwam ik uit bij de functie Apple At Home Advisor. Ik werk in een vakgebied dat echt mijn passie is – technologie – en ik laat mensen zien hoe ze Apple producten kunnen gebruiken om hun eigen passie te volgen.

Hoe is het om van thuis uit voor Apple te werken?

Ik woon in Turkije en ik bied technische ondersteuning aan klanten in deze regio. Er zijn duizenden At Home Advisors over de hele wereld, maar Apple zorgt ervoor dat we allemaal contact met elkaar houden. We krijgen uitgebreide trainings- en coachingsessies, zodat we op alles voorbereid zijn. En mocht een klant met een probleem komen dat ik niet zelf kan oplossen, dan kan ik altijd een collega om advies vragen. Ik zit gewoon thuis te werken, maar ik heb mijn collega’s bij de hand, zodat het toch lijkt of ik op kantoor zit.

Hoe ga je met klanten om?

Ik doe er alles aan om elke klant zo goed mogelijk te helpen. Ik ben de vriendelijke stem van Apple en ik geef ze het gevoel dat ze deel uitmaken van de Apple familie. Ik begrijp heel goed dat al hun foto’s, persoonlijke video’s, documenten en muziek op hun apparaat staan. Ik wil dat ze weten dat ik alles doe om hun technische probleem op te lossen, omdat het voor mij net zo belangrijk is als voor hen. Als ik het probleem oplos, krijgen ze als het ware weer toegang tot hun wereld.

Als Apple At Home Advisor zet je je kennis van Apple producten en diensten in om anderen te helpen.

Zoek een team dat bij je past en begin je eigen verhaal.

Online Support

Je zorgt ervoor dat klanten over de hele wereld toegang hebben tot de online ondersteuning van Apple. Als medewerker van deze groep kun je werken aan onze toonaangevende Support-website, onze Support-app, forums voor klantencommunity’s of sociale media. Je kunt onder meer werken bij Content Editing, Graphic Design, User Experience Design, Production, Web Analysis, Content Strategy en Program Management.

Naar onze Online Support-vacatures

Technical Support & Customer Support

Je bent de stem van Apple en je biedt klanten directe ondersteuning via telefoon, chat of e‑mail. Als medewerker van dit team deel je je passie voor Apple producten en diensten en bouw je relaties op met klanten, partners en programmadeelnemers. Je kunt ook kiezen voor een functie op het gebied van trainingen, communicatie of leiderschap. Je helpt klanten uit de brand door ze te leren hoe iets moet of door een technisch probleem op te lossen. Je kunt onder meer werken bij Technical Support, Customer Administration Management, Program Support, Instructional Design, Training, Software Support Engineering en Management.

Naar onze Technical Support & Customer Support-vacatures
Meer informatie over Onsite Advisors

Apple Store Support

Het moment dat een klant een product koopt, is het begin van een relatie. Dit team zorgt er mee voor dat die relatie tot bloei komt. Als klanten langskomen in de Apple Store, zet je je eigen passies in om hen te helpen hun persoonlijke projecten te realiseren. Je helpt bijvoorbeeld de ene klant om muziek te synchroniseren met video, en laat een andere klant zien hoe hij foto’s kan bewerken. Misschien geef je zelfs programmeerles aan kinderen. En als je goed bent in het direct oplossen van technische problemen, kun je klanten helpen door hen snel hun vertrouwde Apple ervaring terug te geven. Mogelijke functies zijn onder andere Creative, Technical Specialist en Genius.

Naar onze Apple Store Support-vacatures
Meer informatie over Technical Support-functies bij de Apple Store

AppleCare Business Development

Help mee om de service- en ondersteuningsproducten van Apple te verbeteren, waaronder AppleCare+ en het AppleCare Protection Plan. Deze groep bezorgt klanten een gerust gevoel dankzij langere garantie en ondersteuning, uitgebreide service en dekking bij schade door ongelukjes. De medewerkers van dit team ondersteunen ook de verkoop van AppleCare-producten aan zowel particulieren als grote instellingen, en zijn verantwoordelijk voor de service aan deze klanten. Je kunt onder meer werken bij Product Management, Account Management, Sales Training, Sales Forecasting en Business Development Management.

Naar onze AppleCare Business Development-vacatures

Service Channel Management & Operations

Als medewerker van dit team zorg je ervoor dat de Apple Stores, Apple Authorized Service Providers en Apple Repair Centers een optimale hardwareservice kunnen bieden. Je zet je expertise in om reparatieprocedures te ontwikkelen, onze internationale toeleveringsketen voor service en onderdelen te beheren, relaties met serviceproviders op te bouwen of technische trainingen te ontwikkelen en te verzorgen. Je kunt onder meer werken bij Hardware Engineering, Planning, Procurement, Service Channel Management, Program Management, Systems Management, Business Intelligence Analysis, Instructional Design, Training en Technical Content Production.

Naar onze Service Channel Management & Operations-vacatures