To Apple-medarbejdere går gennem gangarealerne på Apple Park.

Vi fører fantastiske mennesker sammen for at opnå fantastiske resultater.

Vi er en broget skare af idérige og handlekraftige mennesker, der hele tiden nytænker vores produkter og praksis for at give andre mulighed for at lave det, de elsker at lave, på nye måder. Denne nytænkning er inspireret af et fælles ønske om at gøre et godt stykke arbejde – sammen. For når vi lærer af vores kollegaer her på stedet, lærer vi af de bedste.

Arbejd et sted, hvor samtalerne starter med “Hvad nu hvis …?”

Her er alle innovatører – eller kommende innovatører. Det er det, der sætter os i stand til at udvikle produkter og oplevelser, som kun de færreste kunne have forestillet sig. For eksempel har nogle af vores teknikere udviklet strukturer, der har ændret tidsforbruget i og nøjagtigheden af medicinsk forskning. Andre har fundet ud af, hvordan kørestolsbrugere kan følge deres aktivitet med Apple Watch for at komme i bedre form. Vores salgsteams har revolutioneret branchen ved at genopfinde hele kundeoplevelsen. Og hver dag til frokost minder den miljøvenlige pizzaæske, der er patenteret af en kok i vores café, os om, at der er nytænkning på alle niveauer og i alle job hos Apple.

Når folk siger: ‘Det her er svært,’ så er min tommelfingerregel, at så længe det ikke er fysisk umuligt, er det måske nok svært, men det kan godt lade sig gøre.

En svømmer tester Apple Watch i Fitness Labs swimmingpool
En Apple Store og dens innovative arkitektur og design
En tekniker tester et Apple-produkt i et antennekammer

Bliv del af en virksomhed, hvis forretningspraksis er lige så visionær som dens produkter.

Hver gang vi udvikler et produkt, overvejer vi, hvilken indvirkning det vil have – på vores kunder, vores ansatte og vores planet. Vi tjekker vores kæde af leverandører ud i sidste led for at være med til at sikre menneskerettighederne for dem, der fremstiller vores produkter. Vi investerer i uddannelsesprogrammer, så flere får mulighed for at udnytte de evner, de har. Vi integrerer hjælpefunktioner i alle vores produkter for at gøre dem tilgængelige for brugere med handicap. Og vi er førende i branchen, hvad angår vores bestræbelser på at reducere den indvirkning, vi har på klimaet, udvikle nye måder at bruge grønnere materialer på og bevare Jordens dyrebare ressourcer for eftertiden.

Hos Apple gør vi, hvad vi kan, for at gøre verden til et bedre sted. Det er de samme visioner, der indgår i udviklingen af vores produkter, som ligger bag indsatsen for at tackle nogle af verdens mest presserende udfordringer.

En mand i kørestol sidder foran et vandfald og bruger hjælpefunktionen Knapbetjening til at betjene kameraet på sin iPhone
Solcelleanlægget på toppen af Apple Park er med til at forsyne bygningen med 100 procent vedvarende energi
En fabriksmedarbejder samler en iPhone i Shanghai

Bliv del af en verdens­omspændende virksomhed, som afspejler hele den store, vide verden.

Apple har kunder overalt i verden, så det siger sig selv, at vores medarbejdere også skal findes overalt i verden. Og vi er godt klar over, at vores evne til fortsat at udvikle verdens mest innovative produkter afhænger af medarbejdere, som repræsenterer alle aspekter af det menneskelige erfaringsgrundlag, og som inspirerer os med fantastiske nye tanker. For jo bredere perspektiver, desto større idéer.

Der skal et mangfoldigt og stærkt hold til for at skabe noget stort. Derfor tager Apple imod dig som den, du er, og den, du gerne vil være.

Apple Park i Cupertino, Californien
Apple Park i Cupertino, Californien