Apple er stedet, hvor du får lov til at arbejde med andre, der deler din passion. Hvor ekspertise er værdsat. Hvor beslutningsevne og originalitet belønnes og kan inspirere dig til at yde dit bedste og være en del af det, vi skaber sammen.

Sådan arbejder vi

Apples mest holdbare design er måske selve Apple.

Apple er organiseret efter funktionsspecialer i stedet for de sædvanlige virksomhedafdelinger – det er en sjældenhed for en virksomhed af vores størrelse. Hos os er det eksperter, der leder eksperter: Hardwareeksperter står i spidsen for hardware, softwareeksperter står i spidsen for software, og designeksperter står i spidsen for design. Det adskiller os fra de fleste andre store virksomheder, som har et væld af ledere og mellemledere. Apple er Apple, fordi dem med mest ekspertise på et område får lov at tage beslutningerne.

Lederne hos Apple kombinerer deres ekspertise med to andre vigtige ting: øje for detaljen og stor villighed til at diskutere kollektive beslutninger. For medarbejdere på alle niveauer kan det være befriende – måske endda opløftende – at arbejde med eksperter, der tilbyder vejledning og støtte. Denne tilgang til lederskab bunder i en tro på, at samarbejde skaber innovation.

Læs mere om, hvordan Apple er organiseret, når det gælder innovation.

Se artiklen fra Harvard Business Review (PDF)

Hvis du higer efter at forstå, hvordan noget er lavet helt ned til mindste detalje, så er Apple et sted for dig.
Shravan, Manufacturing Design Engineering Manager Læs om at arbejde i Drift og forsyningskæde

Samarbejde

Gode idéer løser opgaven.

En gruppe medarbejdere står sammen og diskuterer AirPods

Det gør mig stolt at se alt det tværfaglige arbejde og de bånd, vi har dannet, udmunde i et produkt.

Jason, Wireless Software Engineering Manager
Læs mere om Software og tjenester

Hos Apple er samarbejde mere end bare at arbejde sammen – det involverer passionerede fagdiskussioner. Medarbejdere inden for henholdsvis detailhandel, hardware og marketing har måske forskelligt fokus, men princippet om repektfuld og åben diskussion forbliver det samme: Vi forsvarer idéer, udfordrer holdninger og bygger på hinandens viden for at komme frem til den bedste løsning.

Tværfagligt samarbejde er helt essentielt, fordi der altid skal mere end ét team til at skabe et produkt eller en tjeneste. Nogle gange kræver selv en enkelt produktkomponent en hel række ekspertteams. Hvert team arbejder med et fælles mål for øje: at skabe en enestående brugeroplevelse.

Innovation

Med eksperter ved roret blomstrer innovationen.

Innovation skabes af dem, der kan deres kram, om det så er deres første job nogensinde eller deres seneste projekt i en lang karriere. Hos Apple drives innovationen både af branddygtige individer og en kreds af eksperter, som hver især fokuserer på at skabe noget, der aldrig er set før. Vi understøtter denne kultur ved at give eksperter plads til at tage dristige (og selvfølgelig velunderbyggede) beslutninger, som fører til afgørende gennembrud.

Alle her er nytænkere eller kommende nytænkere selv på områder, som kunderne sjældent bemærker: Det gælder f.eks. Siri-udviklere og -ingenører, som hele tiden arbejder på at mindske fordomsfuldhed gennem Siri-opdateringer og neutrale søgeresultater. Eller medarbejderne, som har designet, produceret og distribueret millioner af covid-19-visirer til sundhedspersonale i frontlinjen. Eller kokken i en af vores caféer, som har fået patent på vores miljøvenlige pizzabakker.

Vi har ressourcerne til at forfølge idéer, så langt vi har lyst til. Og ingen idéer er for vilde.
Jen, Advanced Manufacturing Engineer Læs om at arbejde i Drift og forsyningskæde

Arbejdsområder

Der findes mange områder, hvor du kan brillere.

Dit speciale eller din drømmestilling findes måske flere steder hos Apple. Prøv nogle forskellige stillinger for at finde ud af, hvad der passer dig bedst.

Studerende

Få mere end bare erfaring. Få en Apple-oplevelse.

Hvad end du stadig går i skole eller er klar til at tage fat på en karriere, kan du måske bidrage med nytænkning og gode idéer. Apple tilbyder praktikpladser samt fuldtids- og deltidsstillinger til studerende.

Læs mere om muligheder for studerende

Arbejdssteder

En lokal tilstedeværelse.
En dør til verden.

Se alle arbejdssteder

Vores værdier er grundkernen i alt, der bliver skabt her – inklusive karrierer.