Der er også plads til dine dybere lag.
Bring alle dine erfaringer med dig, og find ud af, hvor meget mere der er at udrette, dele og opdage. Hos Apple tager vi imod dig som den, du er, og den, du gerne vil være.

Inklusion

Alle ombord.

Diversitet er inkluderende. Inklusion styrker. Og når vi har alle med, kan vi udføre et meget bedre stykke arbejde. Det er derfor, vi fortsat går meget op i at være så inkluderende som muligt i vores ansættelsesproces og sørge for rimelige lønforhold for alle.

Forskellige mennesker med forskellig baggrund – de kan måske sammen finde bedre løsninger.
Cecile, maskinlæring og kunstig intelligens

Fælles værdier

Lad arbejde og værdier gå hånd i hånd.

Hver gang vi skaber noget, vurderer vi, hvordan det påvirker vores kunder, kolleger og kloden. Den nytænkning, som er så vigtig, når vi laver nye produkter, den tager vi også i brug, når det gælder kerneområder som tilgængelighed, retfærdighed, anonymitet og miljø.

Der er mange grunde til at vælge at arbejde for Apple. Ofte er det, fordi folk finder et værdifællesskab her. Hør historier fra medarbejdere hos Apple

Tegnet portræt af Amina, der smiler selvsikkert, mens hun kigger på læseren.
Tegnet portræt af William, der smiler, i en Apple Store.
Tegnet portræt af JP, der smiler, mens han kigger på læseren.
Tegnet portræt af Manuela, der smiler, mens hun kigger på læseren.

Professionel og personlig udvikling

Starten på
en lang rejse.

Medarbejderne er i centrum hos Apple, og vi går op i, at du har det godt. Helt fra begyndelsen får du mulighed for at have indflydelse. Du kan opnå personlig og professionel vækst gennem vores karriereudviklingsforløb og få adgang til vejledning og ressourcer, inklusive kursustilbud fra Apple University.

Du vil være i konstant udvikling gennem din karriere hos Apple, og du kan selv vælge din vej. Du kan dykke dybere ned i dit ekspertiseområde, ændre fokus i din nuværende stilling eller endda udforske helt nye muligheder. Det er dig, der bestemmer, hvordan du vil udvikle dig, og vi støtter dig hele vejen.

Apple så mig som den, jeg er,
og så, hvad jeg kunne give til andre.
Jeronimo, Apple Store
Det føles, som vi er mere end bare kolleger. Vi er som en lille Apple-familie her.
Viviana, Apple Support

Vores værdier er grundkernen i alt, der bliver skabt her – inklusive karrierer.