En mandlig rådgiver hos Apple-support slapper af mellem opkaldene ved sit skrivebord på en Apple-campus.

Vær en stor hjælp for andre. Det er en god følelse at sidde med, når dagen er omme.

Når kunder kontakter os for at få hjælp, er det en rådgiver hos Apple-support, der svarer. Du er Apples ansigt udadtil: venlig, betænksom og oprigtig. Du besvarer spørgsmål om vores produkter og tjenester, og du gør kundernes liv enklere ved at hjælpe dem med at få adgang til alt det fra Apple, som de er blevet så glade for. Vi stoler på, at du giver dem en god oplevelse gennem hele processen, og at du sætter dit eget personlige præg på samtalen. Der er ikke nogen drejebog, bare praktisk oplæring. Og din rolle under hver samtale er klar: Du yder ikke kun teknisk support, du rådgiver også.

Shaunte er rådgiver og på vej til at blive mentor.

Se filmen

Voks i din stilling. Og voks videre ud af den.

Apple har altid været – og er nu mere end nogensinde – et læringsmiljø, hvor alle medarbejdere har en stemme og bliver set og værdsat. Du bliver en del af en kultur med åben dialog og støttende feedback, hvor ledere tager aktivt del i din faglige udvikling. Du får regelmæssig coaching og vejledning, så du kan forbedre dine færdigheder. Du får også adgang til forskellige ressourcer, der kan fremme din karriere – hvad enten du vil udforske en anden rolle hos Apple-support eller prøve kræfter med en lederstilling. Med tiden vil du opnå værdifuld erfaring, der kan hjælpe dig med at få succes i ethvert job. Og det er nyttigt, for det arbejde, du kommer til at udføre i fremtiden hos Apple, er måske ikke engang blevet opfundet endnu.

En kvindelig rådgiver hos Apple-support går en tur udenfor på en Apple-campus.

Vi har lige så høje forventninger til vores rådgivere, som vores kunder har.

Apple er i årevis blevet anerkendt som førende inden for kundesupport, og det er der mange tusind grunde til: vores kundeservicerådgivere. Nogle er teknologikyndige, simpelthen fordi de bare elsker at nørde med teknologi i hverdagen. Hos andre stikker det dybere: De er interesserede i, hvordan enhederne fungerer både ud- og indvendigt. Vi byder begge grupper velkommen – og alle andre derimellem – så længe de også er nysgerrige af sind, kan løse tekniske problemer og er gode til at lytte.

Vi træner dig til at blive den bedste. Før du hjælper kunder, hjælper vi dig. Du lærer om Apples teknologier og bliver bekendt med vores tilgang til kundesamtaler.

Viviana giver sit team det, de skal bruge for at klare sig godt.

Se filmen

Her går de teamanvarlige forrest.

Som teamansvarlig hos Apple-support går du foran med et godt eksempel – du inspirerer snarere end at instruere. Du skal opbygge alsidige teams, der arbejder godt sammen, ved at bruge åben og ærlig feedback til aktivt at udvikle hvert enkelt teammedlems talent og færdigheder. Som mentor skal du udfordre dine folk og hjælpe dem med at få mest muligt ud af deres karriere og sig selv. Vi forventer, at vores ledere demonstrerer vores værdier, skaber et miljø, der fremmer succes, og bliver en vigtig del af Apples videre historie.

En kvindelig rådgiver hos Apple-support står op, mens hun taler med en kunde via et headset.

Nyd fordelene ved at være vores vigtigste ressource.

Den vigtigste ressource, selve sjælen i Apple, er vores medarbejdere. Vores personalegoder hjælper med at forbedre vores medarbejderes og deres familiers velvære på meningsfulde måder.*

  • Sundheds- og wellnessdækning
  • Rabat på Apple-aktier
  • Vi matcher bidrag til velgørenhed
  • Godtgørelse af uddannelsesudgifter
  • Medarbejderpriser på Apple-produkter

Muligheder som rådgiver hos Apple-support

Se, hvilken stilling der passer bedst til din erfaring.

Rådgiver hos Apple-support

Du er det første led, kunderne kommer i kontakt med, og er derfor Apples venlige stemme, der svarer på spørgsmål om vores produkter og ydelser og tilbyder kundeservice, fejlfinding og teknisk support i verdensklasse. Du er velforberedt takket være fantastisk personlig og interaktiv træning. Vi stoler på, at du lytter til vores kunder og bruger din tekniske ekspertise, kreativitet og passion til at opfylde deres behov – og vise dem, at der står nogle enestående mennesker bag vores fantastiske produkter.

Teamansvarlig hos Apple-support

Væk dine lederkompetencer til live ved at føre dagligt tilsyn og fremme udviklingen blandt rådgivere hos Apple-support. Ligesom vores rådgivere forventes du også at være kundeorienteret, selvkørende og venlig – samt brænde for at løse kundernes problemer på en effektiv måde. Du kommer til at holde tilsyn med rådgivernes præstation og udvikling gennem regelmæssige møder og coachingsessioner.

*Apples personalegodeordninger varierer fra land til land og er underlagt kvalificeringskrav.