På en Apple-campus sidder tre Apple-praktikanter på en bænk og snakker.

Når du kommer til Apple som studerende, vil du opleve, at dit team vil tage imod dig som en ligebyrdig bidragsyder – ligesom enhver anden medarbejder. Det er bare én af grundene til, at du kan få så stor indflydelse her. Du får praktisk erfaring og kommer samtidig til at arbejde sammen med nogle af branchens skarpeste hjerner. Du kommer selvfølgelig til at lære en masse af dem, men de forventer også at lære af dig.

Tre kvindelige Apple-medarbejdere sidder sammen på en bænk og ser på en MacBook.
To Apple-medarbejdere taler sammen på en kaffebar på en Apple-campus.
To Apple-medarbejdere taler sammen på en kaffebar på en Apple-campus.

Job i studietiden

Praktikpladser til bachelor- og kandidatstuderende

Hos Apple er praktikanter en vigtig del af teamet. Uanset om det er en længerevarende praktikplads, du søger, eller bare én sommeren over, kan du komme til at arbejde med vigtige projekter på en Apple-campus. Som en del af Apple-fællesskabet får du et indblik i den måde, vi arbejder på, og de mennesker, der leder os. For at komme i betragtning til Apples programmer for studerende skal du være tilmeldt en videregående uddannelse.

Se ledige praktikpladser

Apple Store og detailpartnerbutik

At arbejde i en Apple Store eller en Apple-butik, der er placeret i forretningen hos en af vores forhandlere, er en rigtig god mulighed for at udfordre sig selv og få værdifuld joberfaring. Mange af vores job kan besættes som deltidsstillinger, og alle job kan besættes som fuldtidsstillinger. Uanset hvad sørger vi for, at du får al den oplæring, du har brug for, for at klikke med både kunder og kollegaer.

Se ledige job i Apple Stores og detailpartnerbutikker

Job efter endt eksamen

Stillinger i hele Apple-organisationen

Vi har altid tænkt på Apple som et skæringspunkt mellem teknologi og de humanistiske fag. Derfor søger vi kloge hoveder fra alle studieretninger. Her hos os er der så mange måder at bidrage på, at du har gode chancer for at finde den rolle, der passer lige til dig. Hvad enten du arbejder på et af vores globale kontorer, i en Apple Store eller måske hjemmefra, vil et job hos os altid være krævende. Men vi forstår også at belønne originale idéer og hårdt arbejde.

Se nærmere på alle Apple-teams
Se ledige job i Apple Stores og detailpartnerbutikker