Hardware

Vores yndlings­udgangspunkt er det umulige.

To Apple-teknikere, der arbejder med iPhone-komponenter i et laboratorie

Vores teknikere har sat barren højt, og de er gang på gang leveringsdygtige i innovative gennembrud. De går ikke efter de lette løsninger, men arbejder derimod altid på at skabe noget, der er fantastisk.

Som manager for en gruppe hos Apple, der arbejder med akustiske prototyper, leder Suzie efter nye måder at rykke de lydteknologiske grænser på. Imens hun arbejdede på Apples HomePod, udviklede hun for eksempel nogle af de mange prototyper, der var med til at bestemme den præcise placering af de diskante højttalere. Og det var med til at forhindre dårlig lydkvalitet som følge af reflekteret lyd fra bordpladen. Målet var at opnå en ensartet hi-fi-lyd til brugerne, selv når de bevæger sig rundt i lydområdet. “Før jeg begyndte at arbejde for Apple, anede jeg ikke, at man kunne være så fantastisk omhyggelig og detaljeorienteret, som vores teams igen og igen beviser, at man kan være. Vi sætter nye standarder med hvert eneste projekt. Og det er præcis dét, som vores kunder forventer af os.”

Find et team, og start din egen historie her.

Acoustic Technologies

Bliv en del af verdens mest avancerede gruppe af akustiske teknikere, og vær med til at give Apples produkter den helt rigtige lyd. Sammen arbejder I på at udvikle nye lydsystemer og finjustere kvaliteten. Arbejdsområderne omfatter akustisk design, transducer design, noise and vibration engineering, audio-elektrisk teknologi og arkitektur, akustisk validering samt lydprogrammer og -teknologi.

Se ledige stillinger i Acoustic Technologies

Analog and Digital Design

Teknikerne i denne gruppe udvikler kredsløb til den næste generation af Apple-produkter. Deres nytænkning gør vores produkter mere intelligente og effektive end nogensinde – fra design af kredsløbskort, lynhurtige brugergrænseflader, sensorer, skærmens integrerede kredsløb og helt ned til det mindste niveau af transistorer. Arbejdsområderne omfatter systemer til jævnstrøm/vekselstrøm, mixed-signal design, power engineering, modeludvikling og validering, logisk design, kredsløbsdesign, godkendelse samt design af kredsløbskort.

Se ledige stillinger i Analog and Digital Design

Architecture

Denne gruppe rykker grænserne for alle Apples produkter. De er ansvarlige for Apples system-on-chip-arkitektur (SoC). Derudover udvikler de algoritmer til styring af platformens strømforbrug, ydeevne og temperatur og laver prototyper til fremtidens systemer. Desuden konstruerer og implementerer de værktøj til softwareudvikling og distribuerer IT til Apples teknikere. Arbejdsområderne omfatter CPU-arkitektur, SoC-arkitektur, systemarkitektur, mikroarkitektur af sikkerhedsforanstaltninger, platform engineering, arkitektur til optimering af strøm/temperatur, GPU-systemarkitektur, modelarkitektur, maskinlæring, datalogi og arkitektur til trådløse systemer.

Se ledige stillinger i Architecture

Battery Engineering

Bliv en del af denne gruppe, og vær med til at udvikle innovative batteridesign, der kan yde endnu mere energi på endnu mindre plads. Du kommer til at samarbejde med andre grupper af udviklere på tværs af produkter. Arbejdsområderne omfatter cell development engineering, advanced materials engineering, process development engineering, instrumentation engineering, product integration engineering, qualification engineering, fail analysis engineering og engineering testing.

Se ledige stillinger i Battery Engineering

Camera Technologies

Bliv en del af den gruppe, der designer og udvikler vores kamerasystemer – lige fra sensor til objektiv. Du kommer til at skabe de innovationer, der gør, at hver ny generation af Apples produkter tager endnu mere fantastiske billeder end den forrige. Arbejdsområderne omfatter computer vision engineering, design af kameramoduler, camera mechanical engineering, camera electrical engineering, optisk design, kamerasystemer, fremstilling og proces, image sensing og analog/digital sensing.

Se ledige stillinger i Camera Technologies

Alt, hvad Apple designer, er resultatet af et samarbejde mellem hundredvis af medarbejdere fra forskellige faglige discipliner. Men for Ehsan er kundens touch-oplevelse det vigtigste. Han er nemlig Engineering Manager i Sensing Product Design-gruppen. Ehsans team har ansvaret for mekanisk design og integrering af den næste generation af touch-teknologi, optisk teknologi og bevægelsessensorer i Apples produkter. Når han arbejder med at perfektionere designets pasform og funktionalitet, skal han både kunne arbejde innovativt og kollektivt. “Jeg tror, vi arbejder sådan her, fordi vi ikke bare laver produkter. Vi skaber noget magisk til den person, der bruger det.”

Display Technologies

Denne gruppe udvikler yderst innovative skærme til alle Apples produkter, f.eks. Apple Watch, iPhone, iPad og Mac. På hvert trin i processen – lige fra den første idé til masseproduktion – udnytter de teknologierne til fulde for at skabe en endnu bedre brugeroplevelse. Arbejdsområderne omfatter elektricitet, mekanik, proces, materialer, fremstilling, fysik, billedbehandling, optik, software og silicon engineering.

Se ledige stillinger i Display Technologies

Engineering Project Management

Denne gruppe arbejder bag kulisserne på alle nye Apple-produkter og holder styr på verdens mest succesfulde proces for produktdesign – fra idé til lancering. Arbejdsområderne omfatter projektstyring for hardware, administration af siliciumprodukter, projektstyring af produktdesign, projektstyring af radiofrekvenser og trådløs teknologi samt projektstyring af systemer.

Se ledige stillinger i Engineering Project Management

Environmental Technologies

Vi arbejder på at gøre verden til et endnu bedre sted – det er et mål, som vi sætter særligt højt her i gruppen. Bliv en del af teamet og branchens førende indsats for at implementere nye politikker og arbejde for, at alle Apples produkter er sikre for både mennesker og for planeten. De tester endda materialerne fra vores leverandører. Arbejdsområderne omfatter toksikologi, biokompatibilitet, stoffer underlagt begrænsninger for anvendelse, analyse af livscyklus, compliance engineering og administration af miljøinitiativer.

Se ledige stillinger i Environmental Technologies

Health Technology

Denne gruppe udvikler software- og hardwaresystemer, der overvåger kroppen og dens data, så mennesker kan træffe velbegrundede beslutninger, der kan bidrage til deres velbefindende. Arbejdsområderne omfatter biomedical R&D engineering, biomedical studies engineering og fysiologi i forbindelse med kropsøvelser.

Se ledige stillinger i Health Technology

Machine Learning and AI

Maskinlæring og kunstig intelligens bliver hele tiden vigtigere for næsten alle Apple-produkter og -tjenester, så dine bidrag inden for dette område kan gøre en forskel for mange teams i virksomheden. Du kan hjælpe med at udvikle algoritmer, som løser nogle af de mest komplekse problemer med kunstig intelligens. Dit arbejde vil blive integreret i effektive neurale processorer, som leverer hastighed og effektivitet til en fantastisk kundeoplevelse. Og du kommer til at arbejde sammen med anonymitetsspecialister, så brugernes anonymitet altid bliver respekteret. Bliv en del af arbejdet med disse lovende nye teknologier, efterhånden som de bliver integreret i produkter som Face ID, ARKit, Animoji og mange andre funktioner – også alle dem, der ikke findes endnu. Arbejdsområderne omfatter kunstig intelligens, computer vision, datavidenskab og deep learning.

Se ledige stillinger i Machine Learning and AI
Læs mere om stillinger i Machine Learning and AI

Mechanical Engineering

Denne gruppe forvandler fantasifulde idéer til virkelige oplevelser. Som en del af gruppens arbejde med at få store idéer til at passe ind i minimalistisk hardware kommer du til at kombinere verdens mest raffinerede industrielle design med de nyeste og mest innovative teknologier – så det alt sammen kommer mennesker i hele verden til gode. Arbejdsområderne omfatter product design engineering, mekanisk design, CAD-ekspertise, CAE-ekspertise og materials engineering.

Se ledige stillinger i Mechanical Engineering

Process Engineering

Som en del af denne gruppe kommer du til at bruge dine grundlæggende ingeniørfærdigheder, og måske skal du indimellem starte helt forfra. Det kan f.eks. være, at et projekt kræver nyt udstyr, nye materialer eller måske en ny fabrik. Dit arbejde kommer til at være banebrydende – intet mindre. Arbejdsområderne omfatter platform process engineering, module process engineering, panel design/engineering, thin film engineering, laser process engineering, coating engineering og prototype engineering.

Se ledige stillinger i Process Engineering

Reliability Engineering

Apple har et velfortjent ry for at lave produkter af utroligt høj kvalitet. Derfor samarbejder denne gruppe både med hardware- og softwaregrupper for at sikre, at vores produkter og leverandørers materialer lever op til vores egne standarder – og vores kunders. Arbejdsområderne omfatter reliability engineering, failure analysis engineering, test engineering, materials engineering og teknologisk pålidelighed.

Se ledige stillinger i Reliability Engineering

Sensor Technologies

Sensorer til aflæsning af bevægelser og Touch ID med genkendelse af fingeraftryk er glimrende eksempler på, hvad denne gruppe kan udrette, når de samarbejder med hardware- og softwaregrupper og mange andre teams på tværs af Apple. Arbejdsområderne omfatter sensing hardware engineering, sensing ASIC architecture, algorithm engineering, machine learning engineering, deep learning, firmware engineering, software engineering, quality assurance engineering og user studies & human factors engineering.

Se ledige stillinger i Sensor Technologies

Silicon Technologies

Bliv en del af det team, der har ansvaret for design og fremstilling af den næste generation af vores højtydende, energieffektive processor-SoC (system-on-chip) samt den analoge IP og den lynhurtige evaluering af brugergrænsefladen, som denne chip har brug for. Arbejdsområderne omfatter microarchitecture, modeling, RTL design & verification, custom & ASIC physical design, CAD, IT, silicon prototyping & validation, foundry & product engineering og energibesparende design.

Se ledige stillinger i Silicon Technologies

System Design and Test Engineering

Bliv en del af denne gruppe, og vær med til at sikre, at alle Apples hardwaredesign lever op til de højeste standarder i fremstillingsprocessen. Medlemmerne af teamet designer og udvikler komplekse systemer, der består af de forskellige indbyggede moduler i Apples produkter. De implementerer desuden kalibrerings- og testprocessen og udvikler i den forbindelse de nødvendige værktøjer i form af instrumenter, monteringsdele, infrastruktur og diagnosesoftware. Arbejdsområderne omfatter integrering af hardwaresystemer, functional test engineering, instrumentering og kalibrering samt design af monteringsdele.

Se ledige stillinger i System Design and Test Engineering

Wireless Hardware

Bliv en del af denne gruppe, som gør alt for at udvikle verdens bedste trådløse produkter. Apples wireless-designere arbejder hele tiden på at forbedre vores produkters ydeevne med endnu mere effektive forbindelser. Siliciumspecialisterne går i dybden med den trådløse teknologi og er med til at udvikle innovative systems-on-chip, der forbedrer brugeroplevelsen. Gruppens specialister i platformarkitektur baner vejen for helt nye oplevelser – f.eks. med udnyttelse af vores nye landvindinger inden for sensorteknologi. Arbejdsområderne omfatter antennedesign, RF design engineering, integrering af RF-systemer, RF desense, RF-systemer og -kalibrering, design og test af over-the-air-teknologi, regulatory engineering, EMC, test af ydeevne og efterlevelse af krav, human engineering, WLAN- og Bluetooth-arkitektur, GNSS-arkitektur, arkitektur til kommunikationssystemer, arkitektur til trådløs hardware, arkitektur til trådløse systemer, RFIC-design, udvikling af PHY/MAC-algoritmer, RF-karakterisering, godkendelse af RF-design og design af trådløse systemer.

Se ledige stillinger i Wireless Hardware