Maskinlæring og kunstig intelligens

Arbejdet er innovativt.
Oplevelsen er magisk.

En gruppe medarbejdere fra Apples afdeling for maskinlæring og kunstig intelligens taler sammen på et kontor.

De medarbejdere, der arbejder med maskinlæring og kunstig intelligens, sørger for, at der er fantastiske oplevelser indbygget i alle Apples produkter, så millioner af brugere kan gøre ting, som de ikke troede var mulige. Eftersom Apple fuldt integrerer hardware og software på tværs af alle enheder, samarbejder disse forskere og teknikere mere effektivt for at forbedre brugeroplevelsen og samtidig beskytte brugernes data. Kom med om bord, og gør en forskel gennem de produkter, du fremstiller, og den forskning, du publicerer.

For Cecile er samarbejde essentielt for den hurtige udvikling inden for maskinlæring. Cecile
Cecilie, der er Engineering Manager hos Apple, snakker med nogle medarbejdere på et Apple-kontor.

Enhver emoji kan få folk til at trække på smilebåndet, men det kræver derimod langt mere finesse at få en Animoji til at smile. Og det er præcis, hvad Cecile og hendes kollegaer arbejder på – de sørger for, at ansigtsudtryk bliver afspejlet øjeblikkeligt. Som Engineering Manager hos Apple står hun i spidsen for et team, som er ansvarlig for at udvikle de softwarelag, der skaber hardwareacceleration til neurale netværk på Apple-platforme, så en lang række applikationer kan levere ydeevne i realtid. Deres innovative tilgang giver mulighed for afvikling direkte på enheden, hvilket skaber en bedre ydeevne og energieffektivitet for brugerne, samtidig med at deres anonymitet bevares. Ifølge Cecile opstår den ekstraordinære kundeoplevelse pga. det inspirerende samarbejde mellem personer fra forskellige baggrunde og forskellige perspektiver. “Apple tiltrækker mange forskellige højt kvalificerede teknikere, så hver gang vi arbejder sammen om at skabe noget stort, har vi et virkeligt inspirerende udgangspunkt.”

Find et team, og start din egen historie her.

Machine Learning Infrastructure

Byg det solide fundament for nogle af Apples mest innovative produkter. Som en del af dette team forbinder du verdens bedste forskere med verdens bedste værktøjer til IT, lagring og analyse for at løse nogle af de mest udfordrende problemer med maskinlæring. Og det er Apple, vi taler om, så dit team vil være nytænkende på alle områder: Hardware, software, algoritmer – vi har det hele. Arbejdsområderne omfatter back-end engineering, datalogi, platform engineering og systems engineering.

Se ledige stillinger i Machine Learning Infrastructure

Deep Learning and Reinforcement Learning

Bliv en del af et team af forskere og teknikere med dokumenterede resultater inden for en række maskinlæringsmetoder: superviseret og ikke-superviseret læring, generative models, temporal learning, multimodal input streams, deep reinforcement learning, inverse reinforcement learning, beslutningstræer og spilteori. Dette team dykker dybt ned i forskning i deep learning og kunstig intelligens for at hjælpe med at løse omfattende problemer i den virkelige verden. Arbejdsområderne omfatter deep learning, reinforcement learning og forskning.

Se ledige stillinger i Deep Learning and Reinforcement Learning

Natural Language Processing and Speech Technologies

Dette er en gruppe af praktiske forskere fra en bred vifte af fagområder med relation til sprogteknologi. Slut dig til dem for at arbejde med sprogforståelse, maskinoversættelse, named entity recognition, systemer til besvarelse af spørgsmål, emnesegmentering og automatisk sproggenkendelse. Dette teams research anvender typisk meget store mængder data og innovative deep learning-metoder til at håndtere brugernes udfordringer over hele verden – på sprog fra hele verden. Arbejdsområderne omfatter natural language engineering, language modeling, tekst-til-tale-softwareteknologi, speech frameworks engineering, datalogi og forskning.

Se ledige stillinger i Natural Language Processing and Speech Technologies

Det kan godt være, at det hedder maskinlæring, men Giulia lærer også en masse. Giulia
Giulia, der står i spidsen for et sprogteknologiteam, sidder ved et bord med andre Apple-medarbejdere.

Giulia har arbejdet hos Apple siden starten af 90'erne. “Vi arbejdede med maskinlæring, længe før det blev populært,” fortæller hun. I dag står Giulia i spidsen for et sprogteknologiteam, der lærer maskiner at genkende mønstre såsom tal, billeder og ord, heriblandt over 30.000 håndskrevne kinesiske tegn. Giulia følger interesseret med i den seneste akademiske forskning på området, men fortæller, at samarbejdet med hendes team og andre grupper hos Apple også hjælper hende med at være på forkant med den sidste nye udvikling. “Jeg elsker de intellektuelle udfordringer, men det bedste, jeg ved, er at forvandle tanker og idéer til ægte innovation – en lille smule magi, som millioner af mennesker i hele verden får lov til at opleve.”

Computer Vision

Vær med til at løse nogle af de mest udfordrende problemer inden for computer vision og perception. Bliv en del af et tværfagligt team, som designer algoritmer for at analysere og fusionere komplekse sensordatastrømme. Dette team arbejder med alt fra billedbehandlingsalgoritmer på lavt niveau til deep neural network-tilgange til registrering af genstande og er altid opmærksomme på balancen imellem algoritmernes korrekthed og computerens ydeevne. Arbejdsområderne omfatter computer vision, datalogi og deep learning.

Se ledige stillinger i Computer Vision

Applied Research

Gør banebrydende idéer til revolutionerende funktioner. Du vil tage del i grundlæggende og anvendt forskning i maskinlæring, som både fokuserer på udvikling og integration af algoritmer. Som R&D engineer udvikler du avancerede maskinlæringsalgoritmer til nuværende og fremtidige Apple-produkter og -tjenester på områder som sundhed, tilgængelighed og anonymitet. Arbejdsområderne omfatter machine learning platform engineering, systems engineering, datalogi og anvendt forskning.

Se ledige stillinger i Applied Research