Support og service

At redde nogens dag er ikke det værste, man kan bruge sin tid på.

En Apple Support-medarbejder gør sig klar til en kundesamtale over telefonen.

Som del af vores support- og serviceteams hos Apple er du med til at varetage den personlige kontakt, der styrker forholdet mellem bruger og Apple-produkt. Hver eneste samtale med kunden og hver eneste formidlet vejledning – ansigt til ansigt, online, telefonisk eller via chat og mail – er endnu en mulighed for at berige kundens oplevelse.

Rådgiveren Yaprak hjælper en kunde over telefonen fra sit hjemmekontor

Hvert eneste opkald har stor betydning for Yaprak.

Hvordan fandt du ud af, at en karriere hos Apple var noget for dig?

Jeg læste fysik på universitetet, så jeg havde et klart ønske om at arbejde med videnskab og teknologi. Men jeg ville også have et arbejde med kontakt til andre mennesker. Og derfor valgte jeg at blive Apple At Home Advisor. Jeg får mulighed for at arbejde med et område, som jeg brænder for – teknologi – og samtidig hjælpe mennesker med at bruge Apples produkter, så de kan forfølge deres drømme.

Hvordan er det at arbejde for Apple hjemmefra?

Jeg er bosat i Tyrkiet og giver teknisk vejledning til kunder her. Der er flere tusind At Home Advisors i hele verden, og Apple er virkelig gode til at opbygge et stærkt fællesskab mellem os. For at forberede os på opgaverne modtager vi omfattende oplæring og coaching, og hvis jeg får et spørgsmål, som jeg ikke kan svare på, kan jeg altid bede en kollega om hjælp. Jeg har alle fordelene ved at arbejde på et kontor, samtidig med at jeg kan nyde de rolige rammer derhjemme.

Hvad er din tilgang til den enkelte kundeinteraktion?

Hvert opkald er en ny mulighed for at hjælpe vores kunder. Som en af Apples venlige stemmer forsøger jeg at give dem en følelse af, at vi er en del af det samme fællesskab. Jeg ved, at de har alle deres billeder, private videoer, dokumenter og musiknumre liggende på deres enheder. Og de skal vide, at det er lige så vigtigt for mig, som det er for dem, at vi får løst deres tekniske problemer. Hvis jeg kan finde en løsning på deres problem, føles det næsten, som om jeg hjælper dem med at få deres verden igen.

Et job som At Home Advisor giver dig mulighed for at bruge din viden om Apples produkter og tjenester og hjælpe andre.

Find et team, og start din egen historie her.

Online Support

Vær med til at udforme de onlineoplevelser, der formidler Apples support til kunder i hele verden. Som del af denne gruppe kan du bl.a. komme til at arbejde med vores brancheførende supportsite, vores supportapps, kundefora og sociale medier. Arbejdsområderne omfatter redigering af indhold, grafisk design, UI-design, produktion, webanalyse, indholdsstrategi og programledelse.

Se ledige stillinger i Online Support

Technical Support and Customer Support

Bliv Apples stemme, og hjælp kunderne med livesupport over telefon, chat og mail. I denne afdeling vil du komme til at dele din passion for Apples produkter og tjenester med bl.a. kunder, partnere og deltagere i Apples ordninger. Og du får også mulighed for at arbejde med oplæring, kommunikation og ledelse. Uanset om du hjælper en kunde med at skabe noget fantastisk, eller om du løser et teknisk problem, vil du komme til at gøre folk glade. Arbejdsområderne omfatter teknisk support, kundeadministration, support til ordninger, undervisningsdesign, oplæring, software support engineering og ledelse.

Se ledige stillinger i Technical Support and Customer Support
Læs om interne rådgivere

AppleCare Business Development

Vær med til at administrere Apples service- og supportprodukter som AppleCare+ og AppleCare Protection Plan. Denne afdeling sørger for, at kunderne føler sig trygge med længere garanti- og supportperioder, bedre servicetilbud og skadesdækning ved ulykker. Afdelingens medarbejdere yder også support ifm. AppleCare-produktsalg til private såvel som store institutionskunder og håndterer servicen for disse kunder. Arbejdsområderne omfatter produktstyring, account management, salgstræning, forudsigelse af salg og business development management.

Se ledige stillinger i AppleCare Business Development

Service Channel Management and Operations

Bliv en del af et team med fokus på at levere hardwareservice i verdensklasse gennem Apple Store, Apple-autoriserede serviceudbydere og Apples reparationscentre. Du vil kunne bruge din ekspertise til at udarbejde reparationsprocesser, administrere vores globale forsyningskæde af service og komponenter, varetage forholdet til serviceudbydere eller udvikle og levere teknisk oplæring. Arbejdsområderne omfatter hardware engineering, planlægning, indkøb, service channel management, programledelse, systemadministration, business intelligence-analyse, undervisningsdesign, oplæring og produktion af teknisk indhold.

Se ledige stillinger i Service Channel Management and Operations