Det bor mer i deg enn det en kan se ved første øyekast. Ta med deg alle erfaringene dine og se hvor mye mer du kan utrette, dele og oppdage. For den du er og den du ønsker å bli, er velkommen hos oss.

Inkludering

Alle skal med.

Inkludering skaper mangfold. Inkludering styrker. Når alle får være med, kan vi utrette vårt aller beste arbeid. Derfor fortsetter vi med å styrke vår langsiktige innsats på områder som et inkluderende arbeidsliv og lik lønn for likt arbeid.

Ulike mennesker med ulike bakgrunner ser kanskje helheten bedre enn andre.
Cecile, Maskinlæring og kunstig intelligens

Felles verdier

Det du arbeider med, bør reflektere det du står for.

Vi vurderer påvirkningen til alt vi skaper – på kunder, kollegaer og planeten. På lik linje med at vi setter nyskapning høyt for produktene våre, legger vi ned like stor innsats på andre viktige områder, som tilgjengelighet, likhet, personvern og miljø.

Folk kommer til Apple av ulike grunner. Ofte fordi de har funnet et selskap som deler verdiene de selv står for. Les historier fra Apple-ansatte

Portrett av Jessica som smiler bredt og ser mot leseren.
Illustrated portrait of William smiling, looking at the reader.
Illustrated portrait of Brian smiling, looking at the reader.
Portrett av Xu som smiler selvsikkert mot leseren.

Profesjonell og personlig utvikling

Å begynne hos oss, er bare begynnelsen.

Mennesker er kjernen i Apple og vi ønsker at du skal trives. Fra første arbeidsdag får du anledning til å bidra til helheten. Du kan legge til rette for suksess ved å delta i karriereprogrammet vårt, og benytte deg av veiledning og ressurser, inkludert kurs fra Apple University.

Utvikling er en konstant del av en karriere hos Apple, og det finnes mange veier til utvikling. Det er mulig å gå i dybden i eget fagfelt, endre arbeidsområder i nåværende stilling – eller søke nye muligheter internt. Uansett hvilken retning du velger, er det du som styrer egen utvikling mens vi støtter deg på veien.

Apple så hvem jeg er,
og hva jeg kunne utrette for andre.
Jeronimo, Apple Store

Vennlighet betyr mye.
Men tilhørighet betyr alt.

Når du starter i ny jobb hos Apple, blir det raskt klart at du ikke er den eneste som ønsker at du skal lykkes. Du kan forvente respekt og støtte fra et inkluderende fellesskap så lenge du er her. En av de beste måtene å oppleve dette fellesskapet på er gjennom Diversity Network Association.

Disse ansatt-ledede gruppene har utspring i feiringen og fremhevingen av kulturelt underrepresenterte samfunn, og de jobber for å skape flere muligheter for tilhørighet, læring og vekst. Mer informasjon om Diversity Network Association

Fotoportrett av Bianca, som smiler bredt og ser mot leseren.
Fotoportrett av Georgiana, som smiler bredt og ser mot leseren.
Fotoportrett av Tetsu, som smiler bredt og ser mot leseren.
Det føles som vi er mer enn kollegaer. Vi er virkelig en Apple-familie her.
Viviana, Apple Support

Våre verdier er en del av alt som skapes her – inkludert karrierer.

  • Personvern

    Vi utvikler Apple-produktene som ivaretar personvernet ditt og gir deg kontroll over din personlige informasjon.

    Mer om personvern i Apple