Hos Apple arbeider du med mennesker som brenner for det samme som deg. Hvor forretnings­virksomhet går hånd i hånd med ekspertise. Og hvor en sunn respekt for modige og selvstendige tanker inspirerer deg til å gjøre ditt beste, sammen med andre.

Hvordan vi jobber

Apples mest tidløse design kan være Apple i seg selv.

Apple er organisert etter funksjonelle spesialområder i stedet for forretningsenheter – det er uvanlig for bedrifter av vår størrelse. Hos oss leder eksperter ekspertene: maskinvareeksperter leder maskinvareteam, programvareeksperter leder programvareteam og designeksperter leder designteam. Her skiller vi oss fra de fleste andre store selskaper, der ledere leder mellomledere. Apple er Apple fordi de som har mest ekspertise på et område også har beslutningsmakt innen dette området.

Ledere hos Apple kombinerer ekspertise med to andre viktige egenskaper: øye for detaljer og evnen til å la kollektive diskusjoner føre til samstemte beslutninger. Det oppleves befriende – og ikke minst spennende – for ansatte på alle nivåer å samarbeide med eksperter som byr på relevant veiledning og rådgivning. Denne tilnærmingen til lederskap er en del av tankegangen om at samarbeid leder til nyskapning.

Mer om hvordan Apple er organisert for innovasjon.

Vis artikkelen fra Harvard Business Review (PDF)

Hvis du virkelig har lyst til å forstå hvordan ting blir skapt, helt ned på detaljnivå, og samtidig være superkreativ, er Apple stedet å være.
Shravan, Manufacturing Design Engineering Manager Mer om jobber innen drift og forsyningskjede

Samarbeid

Gode ideer skaper gode løsninger.

Gruppe med ansatte samlet for å diskutere AirPods

Jeg blir skikkelig stolt av å se et produkt som er skapt gjennom et solid samarbeid på tvers av fagområder.

Jason, Wireless Software Engineering Manager
Mer om å arbeide med programvare og tjenester

Hos Apple betyr samarbeid mer enn bare å arbeide sammen – det betyr engasjerte og samkjørende samtaler. Ansatte på forretningsdrift, maskinvare eller markedsføring fokuserer på ulike utfordringer, men prinsippene om fruktbar kommunikasjon er de samme: fremme ideer og utfordre hverandre, slik at vi sammen finner frem til de beste løsningene.

Samarbeid på tvers er avgjørende, fordi ingen team er ansvarlig for et produkt eller tjeneste ene og alene. Det kan være nødvendig med et dusin spesialiserte team for å skape én enkelt komponent til et nytt produkt. Likevel arbeider hvert team med et delt mål – å skape en ekstraordinær brukeropplevelse.

Nyskapning

Når eksperter tar avgjørelsene, er nyskapning det avgjørende.

Nyskapning ledes av de som er mest egnet, enten det er deres første jobb i arbeidslivet eller det nyeste prosjektet i en lang karriere. Hos Apple handler nyskapning ikke bare om kloke hoder, men også om felleskapet av spesialister som fokuserer på hva vi kan oppnå, snarere enn alt som allerede er gjort. Grunnlaget for denne kulturen skaper vi ved å gi ekspertene frihet til at ta veloverveide sjanser på veien til et gjennombrudd.

Alle her er innovatører eller på vei til å bli det, også innenfor områder kundene ofte ikke tenker på. For eksempel ingeniører og ansvarlige for Siri som gjennom stadige oppdateringer sørger for å unngå partiskhet og ivaretar nøytraliteten i søkesvarene. Eller teamene som utformet, produserte og sendte millioner av ansiktsmasker mot COVID-19 til medisinsk personell i nærkontakt med pasienter. Eller kjøkkensjefen i en av våre kafeer som fikk patent på de miljøvennlige pizzaeskene vi bruker.

Vi har ressursene som skal til for å gå så langt vi vil med ideene. Og ingen idé er for sprø.
Jen, Advanced Manufacturing Engineer Mer om jobber innen drift og forsyningskjede

Arbeidsområder

Hos oss er det plass til alle slags briljante varianter.

Ditt spesialfelt eller din drømmerolle kan befinne seg innen flere områder hos Apple. Utforsk noen og se hvilke som passer med dine interesser.

Studenter

Få mer enn erfaring. Få Apple-erfaring.

Vi er alltid på utkikk etter deg som tenker nytt, enten du fortsatt studerer eller er klar for arbeidslivet. Apple tilbyr muligheter for praktisk erfaring til både praktikanter og deltids- og heltidsstudenter.

Mer om muligheter for studenter

Lokasjoner

Lokal tilstedeværelse.
En verden av muligheter.

Se alle steder

Verdiene våre er en del av alt som skapes her – inkludert karrierer.

  • Personvern

    Vi utvikler Apple-produktene som ivaretar personvernet ditt og gir deg kontroll over din personlige informasjon.

    Mer om tilgjengelighet i Apple