Moony smiler idet hun begynner å meditere i lotusstilling hjemme hos seg selv.

Bidrar med en sunn tilnærming
til velvære.

Moonys historie

Jeg ble interessert i trening fordi jeg ville hjelpe andre med å leve gode liv – og på en måte er det dét jeg gjør her.
Moony, Apple Store Lead Genius
Seoul i Sør-Korea

QuestionDu har studert idrett og ledelse. Hvordan endte du opp her? AnswerApple er like opptatt av trening og helse som det jeg er, så jobben passer meg som hånd i hanske. Jeg føler meg så bra når jeg trener og tar vare på meg selv, og Apple har gjort det enklere og morsommere for alle å gjøre det samme.

Jeg har alltid likt å hjelpe andre med å føle på mestring og utrette mer enn de trodde var mulig.
Tre Apple Fitness-symboler for løping, sykling og yoga

QuestionHvordan gjør du det i Apple Store-butikken? AnswerPå forskjellige måter. Det kan være å ta med seg personlige interesser inn i arbeidet, og jeg er for eksempel lidenskapelig opptatt av trening. Jeg bruker derfor det når jeg snakker med teamet eller kundene om trenings- og helsefunksjonene på Apple Watch eller om Helse-appen.

QuestionSom Lead er det vel viktig å overføre erfaringen din til teammedlemmene også? AnswerJa. Det er hektisk i en Apple Store, så det hjelper å skape en positiv energi for alle som jobber der. Det er viktig for meg å få folk til å føle seg vel, både på det personlige og det profesjonelle plan.

Når man prioriterer velvære, føles en god dag på jobben enda bedre, både i kropp og sinn.

QuestionHva er velvære satt i praksis? AnswerPraksis er riktig ord! Et eksempel er de månedlige gruppeaktivitetene. Vi har deltatt på spinning, løpeturer langs Han-elven, meditasjon med fokus på oppmerksomt nærvær, yogaøkter og andre ting i nærheten av butikken. QuestionEr det mange som er med? Answer Ja! Det er helt frivillig, men på det meste har mer enn 30 teammedlemmer møtt opp. I etterkant sender jeg dem videoer og bilder – vi har til og med vist dem på videoveggene i butikken.

Ut fra det jeg har sett her,
kan jeg si at hvis de ansatte liker å ha det gøy sammen, liker de også å jobbe sammen.

QuestionDet sies at genialitet er én prosent inspirasjon og 99 prosent hardt arbeid. AnswerJeg kan i hvert fall si at en Apple Genius-ansatt definitivt har mer inspirasjon enn det. QuestionDen ser jeg.

QuestionDere avholdt også egne leker under OL i 2020. AnswerDet gjorde vi! Vi hadde ni øvelser for teamet i butikken, der det ble kjempet om gull, sølv og bronse. QuestionNoe sier meg at du gjorde det bra. AnswerJeg vant gull i sykling!

Jobben i Apple Store-butikken
er som en lagsport, der lagmoralen teller mer
enn konkurranseinstinktet.
To Apple Fitness-symboler som representerer henholdsvis uttøyning og spinning.

QuestionDu er også den som deler informasjon fra Apple Wellness-teamet med de andre i butikken. AnswerDet er jeg. Apple Wellness er en super helseressurs for oss i Apple. I butikken bruker jeg et par minutter hver dag på å dele den nyeste informasjonen. Det kan være programmer eller nettøkter som tar for seg ting som ernæring og trening, kvinnehelse og mye annet. QuestionHøres ut som at det var viktig under pandemien. AnswerAbsolutt. Hver dag, enten vi er i butikken eller hjemme, oppdaterer jeg teammedlemmene med den nyeste helse- og sikkerhetsinformasjonen. Og mange av oss blir også med på virtuelle treningsøkter hjemmefra.

QuestionDu nevnte «kropp og sinn» – så man får hjelp med mental helse også? AnswerI høyeste grad, både gjennom Wellness-teamet og andre Apple-fordeler. Jeg satt enorm pris på det da jeg jobbet meg gjennom noen følelsesladde helseutfordringer i familien. Timene med personlig rådgivning har hjulpet meg å takle stress.

Jeg ser på meg selv som
ganske sterk, men alle har gode og dårlige dager, så det har vært en lettelse å ha tilgang til disse ressursene.

Tegnet på iPad.