Hver enkelt er viktig, fordi alle er viktige.

«Jeg liker at Apple kommer folk i møte og tar hensyn til behov og ferdigheter.»

Nafisah, Apple Store Manager Santa Monica i USA

Et tegnet portrett av en smilende Nafisah som ser på leseren. En tegnet iPad dukker opp i bildet, med et hjertesymbol på skjermen. Et tegnet portrett av en smilende Nafisah som ser på leseren. En tegnet iPad dukker opp i bildet, med et hjertesymbol på skjermen. Et tegnet portrett av en smilende Nafisah som ser på leseren. En tegnet iPad dukker opp i bildet, med et hjertesymbol på skjermen. En tegnet iPad dukker opp i bildet, med et hjertesymbol på skjermen. En tegnet iPad dukker opp i bildet, med et hjertesymbol på skjermen. Flere tegnede iPad-enheter med bilder av barn, dukker opp  på skjermen. Flere tegnede iPad-enheter med bilder av barn, dukker opp  på skjermen.

Er det sant at Apple fikk deg gjennom et spillerbytte med L.A. Dodgers?

Svar:Vel, jeg var mer som en spiller med utgående kontrakt. Jeg gikk fra et bra team til et annet av egen fri vilje. Jeg var Director of Premium Hospitality og hadde ansvaret for luksussuiter og private klubber.

Du startet i en lederrolle hos Apple – hadde du erfaring fra detaljhandel?

Svar:Niks.

Teknologibransjen?

Svar:Null! Jeg var litt bekymret for det, men de var mer interessert i meg som person, enn hva jeg kunne fra før. Det handlet mer om hva jeg står for.

Så du har lært alt underveis i jobben?

Svar:Ja. Det var litt skremmende, men jeg var veldig ydmyk og åpen for å lære av andre. Og alle her ønsker hverandre godt.

«Vi var en del av hverandres utvikling. Det er vi fremdeles.»

Du har gått fra VIP-gjester i luksussuiter til et mangfoldig utvalg av kunder.

Svar:For meg er alle VIP-er, uansett hva slags erfaring de har, hvilke ferdigheter de har, hvilket språk de snakker, eller hvor gamle de er. Min mor, for eksempel, forstørrer alt på iPaden for å se bedre. Og med hjelp av våre ansatte og produkter er det alltid mulig å kommunisere. Jeg er så glad i kommunikasjon mellom mennesker. Jeg har to gutter hjemme. Seksåringen har autisme, og han elsker iPaden sin.

Hvordan var den opplevelsen for ham?

Svar:iPaden er som en bestevenn. Han lærte å snakke gjennom den. Han har brukt den til å lære å telle, stave og lese – og nå er han svært opptatt av GarageBand. Jeg ser en stor endring i ham. Den har blitt en viktig del av utviklingen hans.

Vekst ser ut til å være et viktig emne for sønnen din, for teamet ditt og for deg.

Svar:I bedriftskulturen her er alle viktige. Alle har en hensikt, og alle har forskjellige bakgrunner. Og den kulturen er grunnen til at jeg er her.

«Jeg har alltid ønsket å bidra til at mennesker utvikler seg.»

Tegnet på iPad.