Maskinvare

Det umulige er vårt foretrukne utgangspunkt.

To Apple-ingeniører jobber med iPhone-komponenter i en lab

Ingeniørene våre har allerede lagt listen svært høyt, og tar oss stadig til nye høyder med nyskapende gjennombrudd. Drivkraften er å finne løsninger som ikke bare er enkle – men også fantastiske.

Som leder for teamet for akustisk prototypeutvikling hos Apple, utforsker Suzie nye måter å utvide grensene for hva som er mulig innen lydteknologi. Hun utviklet for eksempel noen prototyper av Apples HomePod som bidro til å finne best mulig plassering av diskanthøyttalerne. Hun eliminerte dermed problemer med dårlig lydkvalitet forårsaket av refleksjoner fra overflater. Målet var å oppnå stabil Hi-Fi-lyd uansett hvor man befinner seg i rommet. «Gang på gang viser teamene våre et nivå av presisjon og detaljkunnskap jeg ikke ville ha trodd var mulig før jeg begynte å jobbe hos Apple. Hvert eneste prosjekt hever standarden for hva som er mulig. Og det er jo akkurat det brukerne forventer av oss.»

Finn et team og start din egen karriere hos oss.

Akustisk teknologi

Bli med i verdens mest avanserte ingeniørteam for akustisk teknologi og bidra til å utvikle nyskapende lydsystemløsninger av finstemt kvalitet, for Apple-produkter. Arbeidsområdene omfatter utvikling av akustisk design, transduser-design, støy- og vibrasjonsteknologi, lydelektronikk og -arkitektur, akustisk validering samt lydprogrammer og -teknologi.

Ledige stillinger innen akustisk teknologi

Analog og digital design

Ingeniørene i dette teamet utvikler kretssystemer for neste generasjon av Apple-produkter. De utvikler nyskapende løsninger som gjør produktene våre smartere og mer effektive – og designer alt fra kretskort til superraske brukergrensesnitt, sensorer og skjermer, helt ned til de minste transistorene. Arbeidsområdene omfatter design av systemer for veksel- og likestrøm, signalbehandling av blandete og analoge signaler, strøm og elektronikk, modellering og validering, digital logikk, kretskonstruksjon, verifisering og kretskortkonstruksjon.

Ledige stillinger innen analog og digital design

Arkitektur

Dette teamet utvider grensene for hva som er mulig å gjøre med alle typer Apple-enheter. De er drivkraften bak Apples system-on-chip-arkitektur (SoC), de utvikler algoritmer for plattformkraft, ytelse og varmehåndtering, og de utvikler fremtidsrettede prototypesystemer. De utvikler og implementerer også programvareutviklingsverktøy og løsninger for distribuert databehandling for Apples ingeniører. Arbeidsområdene omfatter CPU-arkitektur, SoC-arkitektur, systemarkitektur, sikkerhets-mikroarkitektur, plattformutvikling, termisk- og strømarkitektur, GPU-systemarkitektur, modellarkitekturteknikk, maskinlæring, datavitenskap og systemarkitektur for trådløse systemer.

Ledige stillinger innen arkitektur

Batteriutvikling

Bli med i dette teamet og lag nyskapende batteriteknologi som yter mer og tar mindre plass, mens du samarbeider med andre produktutviklingsgrupper gjennom hele prosessen. Arbeidsområdene omfatter avansert materialteknikk samt teknisk utvikling av battericeller, prosessutvikling, instrumentering, produktintegrering, kvalifisering, feilanalyse og teknisk testing.

Ledige stillinger innen batteriutvikling

Kamerateknologi

Bli en del av teamet som designer og utvikler kamerasystemene våre – fra sensorer til linser. Du kommer til å skape nyvinningene som gjør bildene enda mer fantastiske for hver nye generasjon av Apple-produkter. Arbeidsområder omfatter utvikling av datastyrt synsevne, kameramoduldesign, kameramekanikk, kameraelektronikk, optisk design, kamerasystemer, produksjon og prosesser, bildeomforming og analog/digital omforming.

Ledige stillinger innen kamerateknologi

Alt Apple designer, er resultatet av hundrevis av ansattes tverrfaglige innsats og samarbeid. Men det viktigste for Ehsan er kundens touch. Det er fordi han er teknisk leder for berøringsteknologi-teamet. Teamet hans har ansvar for mekanisk design og integrering av nye berøringsteknologier, optikk og bevegelsessensorer i Apple-produkter. Han må være like samarbeidsinnstilt som han er innovativ for å sikre at design og funksjoner fungerer sømløst sammen. «Jeg tenker at vi jobber på denne måten fordi vi ikke bare lager produkter – vi lager en magisk opplevelse for brukerne.»

Skjermteknologi

Dette teamet utvikler særdeles nyskapende skjermteknologi for samtlige Apple-produkter, inkludert Apple Watch, iPhone, iPad og Mac. De sprenger grensene for hva teknologien kan utrette, på hvert eneste trinn i prosessen – fra den innledende konseptutviklingen til masseproduksjonsprosessen – for å gi brukerne en uovertruffen opplevelse. Arbeidsområder omfatter elektroteknikk, mekanikk, prosessteknikk, materialteknikk, produksjonsteknikk, teknisk fysikk, bildeteknikk, optikk, programvareteknikk og prosessorutvikling.

Ledige stillinger innen skjermteknologi

Teknisk prosjektledelse

For hvert nye Apple-produkt styrer dette teamet verdens mest suksessfulle produktdesignprosess i kulissene – fra skisse til lansering. Arbeidsområdene omfatter prosjektstyring innen systemer, maskinvare, prosessorprodukter, produktdesign samt HF- og trådløse systemer.

Ledige stillinger innen teknisk prosjektledelse

Miljøteknologi

Vi ønsker å bidra til en bedre verden, og ingen andre team er mer fokusert på dette målet. I dette teamet er du med å gjøre en bransjeledende innsats for å etablere retningslinjer og sørge for at hvert eneste Apple-produkt, fra ledning til skjerm, er trygg for mennesker og for miljøet. Dette teamet tester også materiell hos leverandørene våre. Arbeidsområdene omfatter toksikologi, biokompatibilitet, stoffer underlagt begrensninger, livsløpsanalyse, overholdelse av lover og regler samt miljøprogrammer.

Ledige stillinger innen miljøteknologi

Helseteknologi

Ved å utvikle program- og maskinvaresystemer som overvåker menneskekroppen og dataene som samles inn om den, gjør denne gruppen folk i stand til å ta veloverveide beslutninger om helse og velvære fra dag til dag og i et langsiktig perspektiv. Arbeidsområdene omfatter biomedisinsk forskning og utviklingsarbeid, biomedisinsk vitenskap og treningsfysiologi.

Ledige stillinger innen helseteknologi

Maskinlæring

Maskinlæring blir stadig viktigere for så å si alle Apple-produkter og -tjenester, så bidragene dine kan ha stor innvirkning på mange av avdelingene i selskapet. Du får være med på å utvikle algoritmer for å løse komplekse problemer innen kunstig intelligens, som igjen integreres i kraftige nevralprosessorer for å øke hastigheten og effektiviteten på suverene brukeropplevelser. Og du vil drive utvikling i dialog med personverneksperter for å sikre at brukernes personvern ivaretas. Bli med på å forme prediktive teknologier og integrere dem i Face ID, ARKit, Animoji og mange andre funksjoner, også funksjoner som ikke er funnet opp ennå. Arbeidsområdene omfatter kunstig intelligens, datasyn, datavitenskap og dyplæring.

Ledige stillinger innen maskinlæring
Mer om stillinger innen maskinlæring og kunstig intelligens

Maskinteknikk

Dette teamet forvandler fantasifulle ideer til konkrete opplevelser. Ved å kombinere verdens mest finstemte industridesign med den nyeste og mest nyskapende teknologien, implementerer du de store ideene i kompakt maskinvare – og dermed også i livene til millioner av mennesker verden over. Arbeidsområdene omfatter teknisk produktdesign, mekanisk design, roller som CAD- og CAE-spesialister samt materialteknikk.

Ledige stillinger innen maskinteknikk

Prosessteknikk

Som en del av denne gruppen skal du ikke se bort ifra at du må implementere ingeniørteknikk helt fra grunnen av. Prosjekter kan fordre nytt utstyr, nye materialer eller til og med en helt ny fabrikk. Teamets innsats er ofte bokstavelig talt fundamentet for alt vi gjør. Arbeidsområdene omfatter plattformprosesser, modulprosesser, paneldesign og -teknikk, tynnfilmteknikk, laserprosesser, overflatebehandlinger og prototypeutvikling.

Se tilgjengelige roller innen prosessteknikk

Pålitelighetsteknikk

Apple har et velfortjent rykte for å levere produkter av utrolig høy kvalitet. Derfor samarbeider denne gruppen med både maskinvare- og programvaregruppene for å sikre at produktene våre og materialene leverandørene forsyner oss med, lever opp til standardene våre – og kundenes forventninger. Arbeidsområdene omfatter pålitelighetsteknikk, feilanalyse, teknisk testing, materialteknikk og roller som pålitelighetsteknikere.

Ledige stillinger innen pålitelighetsteknikk

Sensorteknologi

Funksjoner som sensorer for bevegelsesregistrering og Touch ID med fingeravtrykksgjenkjenning er supre eksempler på hva denne gruppen får til når de samarbeider med maskin- og programvaregruppene og andre team hos Apple. Arbeidsområdene omfatter teknisk utvikling av sensorkomponenter, ASIC-sensorarkitektur, algoritmeteknikk, maskinlæringsteknikk, dyplæring, firmwareteknikk, programvareteknikk, kvalitetssikring samt brukerstudier og arbeidsplassutforming.

Ledige stillinger innen sensorteknologi

Prosessorteknologi

Bli med i teamet ansvarlig for utformingen og produksjonen av neste generasjon av våre effektive chip-prosessorsystemer (SoC) med høy ytelse, samt evalueringen av analoge IP- og høyhastighetsgrensesnitt som disse chipene krever. Arbeidsområdene omfatter mikroarkitektur, modellering, RTL-design og -verifisering, spesialutvikling av integrerte kretser / ASIC, CAD, IT, prosessorprototyper og -validering, støpeteknikk og produktteknikk samt utvikling av lavytelsestrømkretser.

Ledige stillinger innen prosessorteknologi

Systemdesign og teknisk testing

Bli med i denne gruppen for å sikre at alle Apples maskinvarekomponenter tilfredsstiller de strengeste kravene til ytelse gjennom hele produksjonsprosessen. Medarbeiderne i dette teamet designer og utvikler komplekse systemer med ulike moduler på innsiden av Apple-produkter. De implementerer også kalibrerings- og testprosesser og utvikler verktøyene, montasjeinnretningene, infrastrukturen og diagnostiseringsprogramvarene som skal til for å utføre arbeidet. Arbeidsområdene omfatter systemintegrering for maskinvare, funksjonell teknisk testing, instrumentering og kalibrering samt utvikling av montasjeinnretninger.

Ledige stillinger innen systemdesign og teknisk testing

Trådløs maskinvare

Bli en del av gruppen som gjør alt i sin makt for å lage verdens beste trådløse produkter. Apples designere av trådløs teknologi jobber kontinuerlig med å forbedre ytelsen til produktene våre med stadig kraftigere trådløs forbindelse. Prosessorspesialistene integrerer Wi‑Fi-dypt i systemene, og utvikler nyskapende chipsystemer (SoC) som forbedrer brukeropplevelsen. Gruppens eksperter innen plattformarkitektur baner veien for helt nye opplevelser, blant annet ved å utnytte nyvinningene våre innen sensorteknologi. Arbeidsområder omfatter antennedesign, RF-designteknikk, RF-systemintegrering, RF-desensing, RF-systemer og -kalibrering, OTA-design og -testing, regelverksutvikling, elektromagnetisk kompatibilitet, overholdelse- og ytelsestesting, ergonomi, WLAN-/Bluetooth-arkitekt, GNSS-arkitekt, kommunikasjonssystem-arkitekt, maskinvarearkitekt for mobiltelefoni, arkitekt for trådløse systemer, RFIC-design, PHY/MAC-algoritmeutvikling, RF-karakterisering, RF-design-verifisering og trådløs systemdesign.

Ledige stillinger innen trådløs maskinvare