Support og service

Det føles godt å redde dagen til noen.

En ansatt i Apple Support gjør seg klar til å snakke med en kunde på telefonen.

Når du jobber med support og service i Apple, bidrar du til å styrke det personlige forholdet kundene har til Apple-produktene sine. Alle kundesamtaler og all hjelp vi gir, enten den er personlig, på nettet eller over telefon, er en anledning til å løfte kundenes opplevelse.

Yaprak har hjemmekontor og hjelper en kunde over telefon

Hver eneste telefon Yaprak mottar, er enormt viktig for henne.

Hvorfor valgte du å satse på en karriere i Apple?

Jeg studerte fysikk og visste at jeg ville jobbe innenfor vitenskap og teknologi. Men også at jeg ville være i kontakt med mennesker. Derfor begynte jeg som At Home Advisor i Apple. Jeg jobber med noe jeg er veldig interessert i – nemlig teknologi – og jeg hjelper andre med å bruke Apple-produkter til det de trenger dem til.

Hvordan er det å jobbe for Apple fra hjemmekontor?

Jeg bor i Tyrkia og leverer support til kunder her. Det er tusenvis av At Home Advisors rundt om i verden, og Apple gjør mye for å hjelpe oss med å holde kontakten. Vi får grundig opplæring og veiledning før vi begynner, og hvis en kunde spør om noe jeg ikke vet svaret på, kan jeg alltid ringe en kollega og be om hjelp. Jeg drar fordelene av å ta del i et fellesskap, samtidig som jeg jobber i behagelige omgivelser hjemme hos meg selv.

Hvilken holdning møter du kundene med?

Hver telefon er en mulighet til å hjelpe kundene våre. Jeg vil at de skal føle seg som en del av Apple-familien. Jeg vet at de har personlige bilder, videoer, dokumenter og musikk på enhetene sine. Kundene skal vite at jeg er like investert som dem i å løse de tekniske utfordringene. Hvis jeg kan løse et problem, er det som å gi dem en liten del av livet deres tilbake.

Å jobbe som At Home Advisor i Apple er en mulighet til å bruke det man kan om Apples produkter og tjenester, til å hjelpe andre.

Finn et team og start din egen karriere hos oss.

Nettsupport

Bidra til å gi kunder over hele verden en bedre brukeropplevelse på nettet gjennom Apples supporttjenester. Teamet jobber blant annet med det bransjeledende nettstedet vårt for support, supportappene våre, kundefora og sosiale medier. Arbeidsområdene omfatter innholdsredigering, grafisk design, tilrettelegging av brukeropplevelser, produksjon, nettanalyse, innholdsstrategi og programstyring.

Ledige stillinger innen nettsupport

Teknisk support og kundesupport

Vær Apples stemme utad, og hjelp kunder på telefon, chat eller e-post. I denne avdelingen deler du ditt lidenskapelige forhold til Apples produkter og tjenester med resten av teamet – mens du hjelper kunder, partnere og programmedlemmer. Eller du kan få utløp for lidenskapen din ved å jobbe med opplæring, kommunikasjon eller ledelse. Enten du viser en kunde hvordan hun eller han kan gjøre noe på en utrolig bra måte eller løser et teknisk problem, redder du dagen for en annen. Arbeidsområdene omfatter teknisk support, kundestyring, programsupport, instruksjonsdesign, opplæring, teknisk programvaresupport og ledelse.

Ledige stillinger innen teknisk support og kundesupport
Mer om lokale rådgivere

Forretningutvikling av AppleCare

Jobb med Apples service- og supportprodukter, inkludert AppleCare+ og AppleCare Protection Plan. Denne avdelingen gir kundene trygghet i form av utvidede garanti- og supportperioder, bedre serviceopplevelser og ulykkesforsikring. Teamet støtter også salg av AppleCare-produkter til enkeltpersoner og store institusjoner, og de har ansvar for servicen overfor disse kundene. Arbeidsområdene omfatter produktstyring, kundehåndtering, salgsopplæring, salgsprognoser og forretningsutvikling.

Ledige stillinger innen forretningsutvikling av AppleCare

Ledelse og drift av servicekanaler

Bli med i teamet som tilbyr maskinvareservice i verdensklasse gjennom Apple Store, Apple-autoriserte tjenesteleverandører og Apples reparasjonsavdelinger. Du kan bruke kompetansen din til å utvikle reparasjonsprosesser, styre den globale forsyningskjeden for service og deler, holde kontakten med tjenesteleverandører eller utvikle og gi teknisk opplæring. Arbeidsområdene omfatter maskinvareteknologi, planlegging, innkjøp, serviceledelse, programstyring, systemstyring, business intelligence-analyse, instruksjonsdesign, opplæring og teknisk innholdsproduksjon.

Ledige stillinger innen ledelse og drift av servicekanaler