Två Apple-anställda går i en korridor på Apple Park.

Vi sammanför fantastiska människor för att få fantastiska saker att hända.

Vi är en färgstark samling smarta och handlingskraftiga människor som ständigt förfinar och förnyar våra produkter och arbetssätt för att alla ska kunna göra allt de gillar på nya sätt. Det som inspirerar denna innovation är vår gemensamma strävan att göra ett riktigt bra jobb – tillsammans. När vi lär av varandra här på Apple betyder det att vi lär av de allra bästa.

En arbetsplats där alla meningar börjar med ”tänk om…”

Alla som jobbar här är innovatörer eller blivande innovatörer. Det är därför vi kan skapa produkter och upplevelser som få kunnat föreställa sig. Till exempel har våra ingenjörer utvecklat system som helt förändrat hur snabbt och exakt man kan bedriva medicinsk forskning. Andra har lyckats fundera ut hur rullstolsburna kan registrera sin aktivitet med Apple Watch för att förbättra sin hälsa. Våra butiksteam revolutionerade branschen genom att uppfinna en helt ny typ av kundupplevelse. Dessutom har en av kockarna på vårt kafé patenterat den miljövänliga pizzakartongen, så varje dag när vi äter lunch påminns vi om att innovatörerna finns överallt på Apple.

När folk säger att något är svårt, så är mitt motto: visst är det svårt, men så länge det är fysiskt möjligt är det fullt genomförbart

En simmare testar Apple Watch i träningslabbets bassäng
En Apple Store med innovativ arkitektur och design
En tekniker testar en Apple-produkt i ett rum fritt från eko

Arbeta på ett företag vars affärsmetoder är lika nyskapande som produkterna.

Varje gång vi skapar en produkt tänker vi på hur den kommer att påverka kunderna, medarbetarna och planeten. Därför kontrollerar vi leverantörskedjan noga – för att skydda dem som tillverkar våra produkter och värna om deras mänskliga rättigheter. Vi investerar i utbildningsprogram så att fler får möjlighet att nå sin fulla potential. Vi bygger in hjälpmedelsfunktioner i alla våra produkter för att göra dem tillgängliga för personer med funktionsnedsättningar. Vi är branschledande genom arbetet att minska vår klimatpåverkan och använda grönare material för att bevara jordens resurser.

På Apple har vi förbundit oss att bidra till en bättre värld. Samma innovativa anda som driver utvecklingen av våra produkter driver också vårt arbete med att lösa några av världens största utmaningar.

En man i rullstol framför ett vattenfall använder hjälpmedelsfunktionen Reglagestyrning för att ta bilder med sin iPhone-kamera
Solcellsanläggningen på taket i Apple Park förser byggnaden med 100 procent förnybar energi.
En montör sätter ihop en iPhone i Shanghai

Jobba i ett globalt företag som speglar hela världen.

Våra kunder finns över hela världen, så naturligtvis har vi även medarbetare i hela världen. Vår förmåga att fortsätta skapa världens mest innovativa produkter är beroende av mångfald och människor med olika erfarenheter som inspirerar oss att tänka större. Ett bredare perspektiv leder helt enkelt till större idéer.

För att göra ett enastående arbete krävs ett mångfacetterat team av enastående individer. Hos Apple kan du vara precis som du är och bli den du vill vara.

Apple Park i Cupertino, Kalifornien
Apple Park i Cupertino, Kalifornien