Du har så mycket mer att erbjuda än någon kan ana. Ta med dig din livserfarenhet till Apple och upptäck så mycket mer du kan göra, dela med dig av och upptäcka. Här uppskattar vi dig för den du är
– och den du vill bli.

Inkludering

Alla ska vara med.

Mångfald inkluderar. Inkludering motiverar. När vi ser till att alla är med kan vi göra vårt allra bästa arbete tillsammans. Därför vässar vi ständigt våra ambitioner när det gäller inkluderande rekrytering, utveckling och rättvisa löner.

Olika människor med olika bakgrund ser kanske helheten på ett bättre sätt.
Cecile, Machine Learning and AI

Gemensamma värderingar

Ditt arbete ska spegla vad du står för.

Vad vi än skapar så beaktar vi vilken inverkan det har – på våra kunder, våra kollegor och planeten. Samma nytänkande och kreativitet som vi använder när vi skapar våra produkter lägger vi på allt vi brinner för – såväl tillgänglighet, jämlikhet och integritet som miljön.

Alla börjar på Apple av en anledning. Ofta handlar det om att de har hittat ett företag som delar deras egna värderingar. Läs vad medarbetare på Apple har att berätta

Tecknad bild på Amina som ler självsäkert och tittar mot läsaren.
Tecknad bild på en leende William på Apple Store.
Tecknad bild på en leende JP som tittar mot läsaren.
Tecknad bild på en leende Manuela som tittar mot läsaren.

Professionell och personlig utveckling

Att börja hos oss
är bara början.

På Apple står människan i centrum och vi vill att du ska trivas och blomma ut här. Redan från första dagen har du möjlighet att på ett meningsfullt sätt bidra till helheten. Du har alla förutsättningar att nå framgång med hjälp av våra resurser för karriärutveckling i kombination med vägledning och annat spännande, såsom kursutbudet från Apple University.

Genom hela din karriär på Apple kommer förändring att vara din ständiga följeslagare och du kan välja olika vägar för din utveckling. Du kan fördjupa dig ytterligare inom ditt expertområde, ändra inriktningen inom din roll eller till och med testa ett nytt jobb här. Vad du än väljer att göra är det du som styr din utveckling – och vi backar upp dig hela vägen.

Apple såg vem jag var
och såg vad jag kunde göra för andra.
Jeronimo, Apple Store
Det känns inte som att vi bara är kollegor. Vi är verkligen som en Apple-familj här.
Viviana, Apple Support

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör här – även karriärer.