Vi räknar med dig –
och du kan räkna med oss.

Apple är Apple för att världens mest hängivna och engagerade människor gör skillnad i våra kunders liv. Det motiverar oss att göra skillnad i våra medarbetares liv.

Medarbetare i trappan på Steve Jobs Theater på Apple Park.

Butiksöppning,
Apple Orchard Road

Vi ser hela dig. På Apple är omsorg och respekt för den personliga upplevelsen utgångspunkten i allt vi gör. Det märks i våra produkter, våra butiker och i hur vi tar hand om våra medarbetare.

Vi förstår att vi alla är individer som når vår fulla potential när vi har det vi behöver för att tillgodose våra egna personliga behov. Därför erbjuder Apple mängder av sätt att må bra och känna sig nöjd och trygg. För när du mår bra kan du nämligen göra ditt bästa arbete och leva livet fullt ut.

Må bra i kropp och själ.

Alla har olika behov och scheman. Därför erbjuder vi sjukförsäkringar som omfattar vård för både kropp och själ. Våra medarbetare har dessutom tillgång till medicinska experter nästan var de än är och kan även få kostnadsfri, konfidentiell samtalsterapi, antingen virtuellt eller på plats. Man kan även ha rätt till ersättning för friskvårdsrelaterade utgifter.

Katie, som ler mot kameran på ett Apple-kontor.

Katie, Retail Market Development

Cupertino, USA

Må bra i familjelivet.

Vi vet att familjen kan växa på många olika sätt och alla nyblivna föräldrar får därför betald föräldraledighet och möjlighet att gå tillbaka till arbetet gradvis. Du får även betald ledighet om du behöver ta hand om en sjuk anhörig och kostnadsfri vägledning för att hitta barnomsorg, äldrevård, juridisk rådgivning och liknande.

Cris, som ler mot kameran utomhus.

Cris, Apple Store

Glendale, USA

Må bra ekonomiskt.

På Apple ser vi till att kvinnor och män får lika lön för lika arbete. Därför kommer vi aldrig att fråga om din tidigare lön. Alla medarbetare här har även möjlighet att bli aktieägare i Apple eftersom alla kan tilldelas aktier. Dessutom får man rabatt om man vill köpa Apple-aktier. Vår pensionsplan kan underlätta för dig att nå dina sparmål så att du kan förbereda dig inför pensionen. Du har även tryggheten med flera olika slags inkomstskydd om något oförutsett skulle hända.

Roger, som ler mot kameran inne på Apple Store.

Roger, Apple Store

Singapore

Må bra medan du utvecklas.

Gör dig redo att utvecklas både professionellt och personligen. Apple University tar fram kurser, seminarier och verktyg som kan användas utanför klassrummet så att medarbetarna kan fördjupa sig i Apples kultur, verksamhet, värderingar och roll i världen. Du kan också finslipa dina kunskaper om företag och mjukvara med onlinekurser. Dessutom ersätter vi dig för terminsavgifter och en del andra utbildningsrelaterade kostnader när du går mer formella utbildningar som syftar till att utveckla din karriär på Apple.

Jeremy står utomhus och tittar leende åt sidan.

Jeremy, Software Engineering Programs

San Diego, USA

Må bra när du tar en paus.

Vi brinner för vårt arbete men vi vet också hur viktigt det är att ta ledigt för att återhämta sig, koppla av och ta hand om andra. Du kan vara trygg med att veta du kan ta ledigt med lön när du behöver det som mest, oavsett om det är för att utvecklas personligen, ta emot en ny familjemedlem eller ta hand om en anhörig.

Qhatijah, som ler mot kameran inne på Apple Store.

Qhatijah, Apple Store

Singapore

Må bra när du ger.

När du skänker pengar till en godkänd organisation matchar vi ditt bidrag med samma belopp så att bidraget fördubblas. Vi bidrar även med 25 US-dollar per timme om du ger av din tid och jobbar ideellt. Apple matchar dina bidrag med upp till 10 000 US-dollar per år, oavsett om du bidrar med tid eller pengar.

Lavina, som ler mot kameran medan hon frivilligarbetar på ett Apple-organiserat evenemang.

Lavina, Apple Media Products Data Science

Cupertino, USA

Må bra när du får.

Få världens bästa priser på världens bästa produkter – Apples produkter. Du får även fina rabatter på suveräna tillbehör från andra tillverkare.

Ed, som går i ett Apple-kontor och ler mot kameran

Ed, People

Cupertino, USA

Det finns många anledningar att trivas och må bra här.

Vi utformar våra resurser för Apple-medarbetare så att de ska passa de platser där vi verkar runtom i världen. Fråga vad som erbjuds där du bor.*

* Apples förmånsprogram varierar mellan olika länder och omfattas av särskilda krav. Förmånerna kan även komma att ändras.