Två Apple-anställda bistår kunder i en Apple-butik.

Är du intresserad av musik, foto, träning, spel, eller video? Jobba med sånt du brinner för. Genom att visa andra hur du använder Apples produkter för att odla dina intressen kan du inspirera dem att fullfölja sina egna. Det är därför vi hela tiden utvecklar butiksupplevelsen: för att se till att våra kunder når sin fulla potential – och även du så klart.

Mariana vill upptäcka vad varje kund behöver.

Mariana

Mariana, Specialist på en Apple Store i Los Angeles, visar en produkt för en ung pojke i butiken.

Som specialist i Los Angeles förstår Mariana vikten av att skapa kontakt med de som kommer till hennes butik. Det är hennes jobb att hitta rätt produkt för varje kund. Hon berättar gärna om vad hon gillar mest med Apples produkter, men det bästa hon vet är att kunna bidra till att andra upptäcker vad de brinner för. ”Det bästa är att visa hur Apples produkter kan berika kundernas egna liv. Det är det mest givande för mig.”

Sales

Du är en del av ett team som fokuserar på suveräna upplevelser och visar kunder hur de kan använda Apples produkter för att göra allt de gillar på helt nya sätt. Det kan också innebära att du arbetar med lokala företag och förser företagskunder med verktygen de behöver för att skapa en framgångsrik verksamhet. Du kan göra skillnad varje dag – oavsett om du arbetar ute i butiken eller bakom kulisserna – för kunderna, för teamet och för dig själv. Några roller i teamet är Specialist, Expert, Operations Expert, Business Expert och Business Pro.

Visa lediga jobb inom Sales

Jeronimo är specialist på både teknik och människor.

Jeronimo

Jeronimo, som är Technical Specialist, visar en kund på Apple Store hur man använder kameran på iPhone.

När Jeronimo intervjuades för en tjänst hos oss insåg han att personligheten var viktigare för den här rollen än hans omfattande tekniska erfarenhet. Sedan den dagen har han tagit till vara på alla möjligheter till utveckling – såväl coachning som mentorskap har vässat hans färdigheter – både i stunden och för framtiden. Nu känner Jeronimo att det är hans tur att ställa upp för andra: ”Cheferna här påminner om min datalärare på high school som uppmuntrade mig att utforska mitt intresse för teknik. I min roll försöker jag att inspirera andra på samma sätt.”

Stöd och hjälp

Så snart en kund köper sin produkt inleds en relation. Det här teamet bidrar till att den relationen fördjupas. Du använder dina egna intressen för att hjälpa kunderna att förverkliga sina personliga projekt. Du kanske hjälper en kund att synka musik till en video, visar en annan hur man retuscherar bilder och lär ett barn att koda. Om du har talang för problemlösning kan du ge svar på kundernas tekniska frågor och ge dem den där fantastiska upplevelsen som bara Apple kan erbjuda. Du kan bland annat arbeta som Technical Specialist, Genius och Creative.

Visa lediga jobb inom Support
Läs mer om roller inom Technical Support

Consuela är övertygad om att det är närområdet som gör butiken unik.

Consuela

Consuela, Store Leader på Apple Union Square, pratar med en team-medlem i en butik.

Varenda Apple-butik är utformad för att vara en del av närområdet, och det är något som Consuela, Store Leader på Apple Union Square, är mycket angelägen om. Det är därför hon lägger stor energi på att motivera hennes team att ta kontakt med kunder på nya och spännande sätt. ”Jag vill att vår butik ska vara en dynamiskt plats för att arbeta, handla och utforska. Vi tar in lokala konstnärer, lärare och entreprenörer som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Mitt team och jag får lika mycket ut av det som våra kunder.”

Leadership

Som ledare på Apple gör du mer än att bara leda medarbetare. Du är med och bygger sammansvetsade team som erbjuder den fantastiska kundupplevelse som alla förväntar sig av Apple. Du utvecklar aktivt varje medarbetares talanger och förmågor genom att inspirera och använda vår kultur av öppen och ärlig feedback. Du bygger också relationer i närområdet och med lokala företag och skapar en miljö där alla är välkomna. Du kan bland annat jobba som manager, Senior Manager, Store Leader och Market Leader.

Visa lediga jobb inom Leadership