Design

Ett snyggt resultat
utan att din ansträngning märks.
Formgivare på Apple samarbetar i ett projekt i sin studio

Våra designers fokuserar på enkelhet och användbarhet. Det är därför Apples produkter fungerar så bra. Framgång mäts i vad användaren får ut av deras arbete och inte i hur mycket tid de lagt ned.

Hitta ett team och börja
din egen resa här.

Industrial Design

Apples industridesignteam spelar en avgörande roll i varje enskilt steg av produktutvecklingen, från det allra första utkastet till produktionen av den omsorgsfullt designade slutprodukten. Teamet är världsberömt för sin oerhörda omsorg om detaljer och sina höga krav när det gäller val av material, tillverkningsprocesser, färger och finishar. Projekten går även bortom de olika produktkategorierna. De utformar tillbehör, förpackningar och Apples butiksupplevelse. Teamet arbetar bland annat med Industrial/Product Design, CAD Sculpting, Human Factors Research, CNC Programming, Machining and Operating, Precise Model Making and Prototyping, Color Engineering och Textile/Materials Expertise.

Visa lediga jobb inom Industrial Design

Human Interface Design

Teamet utformar, designar och skapar användarupplevelser för alla Apples produkter, tjänster och tillbehör. De tar hänsyn till alla former av interaktion – varje synintryck, ljudintryck och haptisk återkoppling – för att skapa produkter som inte bara är vackra utan även intuitiva och användbara. Apple ger teamet fantastiska förutsättningar och resurser för att de ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt. Det leder till produkter som får effekter för hela branschen, men även för enskilda människors liv. Teamet arbetar bland annat med Prototype Design, Motion Design, Sound Design, Production Design, User Experience och Production.

Visa lediga jobb inom Human Interface Design

Communications Design

Gruppen utformar visuellt material för alla Apples produkter och tjänster och skapar den inspiration som ligger bakom varje ny lansering. Rent konkret innebär det att människor världen över ser deras arbete långt innan de kommer i kontakt med själva produkterna. Bli en del av teamet och se resultatet av ditt arbete online, i våra butiker, i annonser och i mängder av andra kanaler. Teamet arbetar bland annat med Graphic Design, Typography, Packaging Design, Instructional Design, Merchandising och Video and Motion Graphics.

Visa lediga jobb inom Communications Design