Machine Learning and AI

Jobbet är nyskapande –
upplevelsen är magisk.

En grupp Apple-medarbetare som jobbar med maskininlärning och AI samtalar på ett kontor.

Medarbetarna som jobbar med maskininlärning och AI på Apple bidrar med otroliga upplevelser i våra produkter som öppnar upp oanade möjligheter för miljontals användare. Dessa forskare och ingenjörer kan samarbeta på djupet med att förbättra användarupplevelsen samtidigt som de skyddar användarnas data, tack vare att Apple helt integrerar hårdvara och mjukvara i varje enhet. Kom hit och skapa produkter och publicera forskningsresultat som verkligen gör skillnad.

För Cecile är samarbete nyckeln till snabb utveckling av maskininlärning. Cecile
Cecile, en teknisk chef på Apple, pratar med andra medarbetare på ett Apple-kontor.

Vilken emoji som helst kan få människor att le, men det krävs begåvade människor för att få en Animoji att le. Cecile och hennes kollegor ser till att våra ansiktsuttryck speglas direkt. Som teknisk chef på Apple är hon en del av teamet som ansvarar för att utveckla de mjukvarulager som möjliggör hårdvaruacceleration för neuronnät till Apples system och som erbjuder realtidsprestanda i en mängd olika appar. Tack vare deras nytänkande är allt inbyggt så att vi kan erbjuda kunderna ännu bättre prestanda och energieffektivitet samtidigt som vi skyddar deras data. Cecile menar att de här enastående kundupplevelserna är frukten av ett inspirerande samarbete mellan personer med olika bakgrund och olika perspektiv. ”Apple lockar riktigt duktiga ingenjörer från vitt skilda bakgrunder så varje gång vi samarbetar för att göra något spännande hittar vi de där perfekta förutsättningarna som är så inspirerande.”

Hitta ett team och börja din egen resa här.

Machine Learning Infrastructure

Bygg det stabila fundamentet för några av Apples mest innovativa produkter. Som en del av det här teamet kommer du att koppla ihop världens bästa forskare med världens bästa beräknings-, lagrings- och analysverktyg så att de kan ta sig an de mest utmanande problemen inom maskininlärning. Och eftersom det sker på Apple kan du räkna med att ditt team kommer att skapa innovationer inom alla områden: hårdvara, mjukvara och algoritmer – allt finns här. Teamet arbetar bland annat med Back-End Engineering, Data Science, Platform Engineering och Systems Engineering.

Visa lediga jobb inom Machine Learning Infrastructure

Deep Learning and Reinforcement Learning

Jobba i ett team av forskare och ingenjörer med erfarenhet av många olika maskininlärningsmetoder: övervakad och oövervakad inlärning, generativa modeller, temporal inlärning, multimodala informationsströmmar, djupgående förstärkande inlärning, omvänd förstärkande inlärning, beslutsteori och spelteori. Det här teamet löser verkliga och storskaliga problem genom att djupdyka i djupinlärning och AI-forskning. Teamet arbetar bland annat med Deep Learning, Reinforcement Learning och Research.

Visa lediga jobb inom Deep Learning och Reinforcement Learning

Natural Language Processing and Speech Technologies

Den här gruppen arbetar med praktisk forskning på olika områden inom naturlig språkbehandling. I det här teamet får du jobba med förståelse för naturligt språk, maskinöversättning, identifiering av namngivna enheter, svar på frågor, ämnessegmentering och automatisk röstigenkänning. I sin forskning utgår teamet ofta från stora mängder data och innovativa metoder inom djupinlärning för att tackla användarutmaningar världen över – på språk från jordens alla hörn. De arbetar bland annat med Natural Language Engineering, Language Modeling, Text-to-Speech Software Engineering, Speech Frameworks Engineering, Data Science och forskning.

Visa lediga jobb inom Natural Language Processing och Speech Technologies

Det kallas maskininlärning men även Giulia lär sig. Giulia
Giulia, som leder ett team som jobbar med naturlig språkbehandling, sitter vid ett bord tillsammans med andra Apple-kollegor.

Giulia har jobbat på Apple sedan början på 90-talet. ”Vi jobbade med maskininlärning innan det blev inne”, säger hon. Idag leder Giulia ett team som jobbar med naturlig språkbehandling på Apple. De lär maskiner att känna igen mönster såsom siffror, bilder och ord – bland annat över 30 000 handskrivna kinesiska tecken. Giulia följer all den senaste forskningen med stort intresse, men säger att samarbetet med teamet och andra grupper på Apple också hjälper henne att hålla sig i framkant på området. ”Jag gillar de intellektuella utmaningarna, men det jag gillar allra mest är att omvandla idéerna till något riktigt nyskapande – lite magi som miljontals människor runtom i världen får uppleva.”

Computer Vision

Var med och lös de mest utmanande problemen inom datorseende och perception. Bli en del av ett tvärvetenskapligt team som designar algoritmer för att analysera och sammanföra komplexa strömmar med sensordata. Det här teamet arbetar med allt från algoritmer för förenklad bildbearbetning till metoder för att känna igen objekt med hjälp av djupa neuronnät – samtidigt som de alltid beaktar balansen mellan exakta algoritmer och bearbetningsprestanda. Teamet arbetar bland annat med Computer Vision, Data Science och Deep Learning.

Visa lediga jobb inom Computer Vision

Applied Research

Förvandla banbrytande idéer till revolutionerande funktioner. Du får delta i grundläggande och tillämpad forskning om maskininlärning med fokus på både utveckling och integrering av algoritmer. Som FoU-ingenjör inom mjukvara utvecklar du banbrytande algoritmer för maskininlärning som är grundläggande för Apples produkter och tjänster inom områden såsom hälsa, hjälpmedel och integritet, både idag och i framtiden. Teamet arbetar bland annat med Machine Learning Platform Engineering, Systems Engineering, Data Science och Applied Science.

Visa lediga jobb inom Applied Research