Support and Service

Förgyll din egen dag genom att förgylla någon annans.

En medarbetare på Apple-supporten gör sig redo att prata med en kund i telefon.

När du blir en del av support- och serviceteamen här på Apple blir du också en del av länken som stärker banden mellan kunderna och deras Apple-produkter. Varje kundsamtal vi har och all vägledning vi ger – personligen, online eller via telefon, chatt eller mejl – är en möjlighet för oss att berika kundernas upplevelse.

Yaprak, som jobbar hemifrån, hjälper en kund över telefon

För Yaprak är varje samtal
lika viktigt.

Varför valde du att jobba på Apple?

Jag pluggade fysik på universitetet så jag visste att jag ville jobba med teknik och vetenskap. Jag ville också ha ett jobb där jag hade kontakt med människor. Det ledde till att jag sökte jobb som At Home Advisor på Apple. Jag får jobba med teknik – något jag verkligen brinner för – och se till att människor kan använda sina Apple-produkter för att
utveckla sina intressen.

Hur är det att jobba hemifrån?

Jag bor i Turkiet och erbjuder teknisk support till kunder i hela regionen. Det finns tusentals At Home Advisors runtom i världen och Apple är jättebra på att få oss att känna oss som ett team. Innan vi börjar jobba får vi massor av utbildning och coachning och om en kund kontaktar mig med ett problem som jag inte kan lösa på egen hand kan jag alltid vända mig till en kollega. Jag får alla fördelar med att ha arbetskamrater, samtidigt som jag kan arbeta i lugn och ro hemifrån.

Hur bemöter du kunderna som kontaktar dig?

Varje samtal är en ny möjlighet för mig att hjälpa våra kunder. Jag representerar Apple och jag vill att de ska känna sig som en del av vår stora familj. Jag vet att de har bilder, hemvideor, dokument och musik på sina enheter. Jag vill att de ska känna att jag är minst lika angelägen om att lösa deras tekniska problem som de själva är. Det är som att jag ger dem tillbaka en del av livet när jag lyckas.

I jobbet som Apple At Home Advisor får man använda allt man kan om Apples produkter och tjänster för att hjälpa andra.

Hitta ett team och börja
din egen resa här.

Online Support

Utforma onlineupplevelserna som erbjuder Apple-support till kunder över hela världen. Här kan du arbeta med vår branschledande supportwebbplats, support-appen, våra kundforum eller sociala medier. Teamet arbetar bland annat med Content Editing, Graphic Design, User Experience Design, Production, Web Analysis, Content Strategy och Program Management.

Visa lediga jobb inom Online Support

Technical Support and Customer Support

Representera Apple och erbjud kunder livesupport via telefon, chatt eller mejl. I teamet får du dela med dig av ditt stora intresse för Apples produkter och tjänster när du skapar relationer med kunder, partner eller programmedlemmar. Allt det kan du också göra genom att jobba med utbildning, kommunikation eller ledarskap. Du kan förgylla någons dag oavsett om du visar en kund hur man gör något fantastiskt eller felsöker ett tekniskt problem. Teamet arbetar bland annat med Technical Support, Customer Administration Management, Program Support, Instructional Design, Training, Software Support Engineering och Management.

Visa lediga jobb inom Technical Support and Customer Support
Läs om Onsite Advisor

Apple Store Support

Så snart en kund köper sin produkt inleds en relation. Det här teamet bidrar till att den relationen fördjupas. I mötet med kunderna på Apple Store kan du använda dina egna intressen för att erbjuda kunderna verktyg att förverkliga sina egna personliga projekt. Du kanske hjälper en kund att synka musik till en video, visar en annan hur man retuscherar bilder och lär ett barn att koda. Om du har talang för problemlösning kan du ge svar på kundernas tekniska frågor och ge dem den där fantastiska upplevelsen som bara Apple kan erbjuda. Du kan bland annat arbeta som Technical Specialist, Genius och Creative.

Visa lediga jobb inom Apple Store Support
Läs mer om roller inom Technical Support på Apple Store

AppleCare Business Development

Arbeta med Apples produkter för service och support, såsom AppleCare+ och AppleCare Protection Plan. Kunderna slipper oroa sig med förlängd garanti och ytterligare support, ännu bättre serviceupplevelser och skydd vid oavsiktliga skador. Teamet säljer även AppleCare-produkter till privatkunder och stora institutioner och hanterar kundtjänstärenden för dessa kunder. Teamet arbetar bland annat med Product Management, Account Management, Sales Training, Sales Forecasting och Business Development Management.

Visa lediga jobb inom AppleCare Business Development

Service Channel Management and Operations

Bli en del av det team som levererar hårdvaruservice i världsklass via Apple Store, Apple-auktoriserade serviceställen och Apples reparationscenter. Du kan använda dina kunskaper för att utveckla reparationsprocesser, hantera vår globala distributionskedja för service- och reservdelar, bygga relationer med serviceställen eller utveckla och hålla i teknisk utbildningar. Teamet arbetar bland annat med Hardware Engineering, Planning, Procurement, Service Channel Management, Program Management, Systems Management, Business Intelligence Analysis, Instructional Design, Training och Technical Content Production.

Visa lediga jobb inom Service Channel Management and Operations